łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']zanim my pojedziemy to się ciemno zrobi, więc nie wiem czy aparat brać haha[/QUOTE] no ja też właśnie ale coraz wiecej ludzi lajkuje coś na instagramie więc pytam ;) masz jasny obiektyw więc o co kaman ? :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 o wszystko. :P jechać mi się nie chce ;p Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 hej, heej :loveu: załapię się na drugą kolędę :mdleje: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']hej, heej :loveu: załapię się na drugą kolędę :mdleje:[/QUOTE] a myślałam ze już wróciłaś :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 tyś gupio, pisałam ci że będę u babci jak się ściemni ;] Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']tyś gupio, pisałam ci że będę u babci jak się ściemni ;][/QUOTE] Quwa ej u mnie już jest ciemno a nie aby ściemniale :eviltong: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']u mnie ciemno jak w dupie ;p[/QUOTE] To tez piszę że u mnie też :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 a ja się pytam, czy ja nie mogę żyć wśród normalnych ludzi? Samych dziwnych sąsiadów mam :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']a ja się pytam, czy ja nie mogę żyć wśród normalnych ludzi? Samych dziwnych sąsiadów mam :evil_lol:[/QUOTE] ja mam normalnych :roll: własnie wstawiłam u siebie skan statusu jaki dzisiaj na fb wstawił mój kolega hehe Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 ja też mam ' normalnych ' :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Jutro chyba idę na super spacer :grins: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']Jutro chyba idę na super spacer :grins:[/QUOTE] Ty, to jutro do kościoła, a nie na spacer :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']ja i kościół. hehe[/QUOTE] Poświęciłabyś się troszkę :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 byłam na dwóch kolędach, wystarczy :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 z [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/35449-Mushu-Tic-Tac-oraz-Zoom-Zoom-Ferajna-Aneciorka/page134[/URL] bo po nicku to możesz nie kojarzyć :p Quote
Recommended Posts