angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Izabela124.']Ja też wczoraj długo siedziałam, do 2w nocy przez tel gadałam :evil_lol:[/QUOTE] niech zgadnę z kim ahahah :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']niech zgadnę z kim ahahah :evil_lol:[/QUOTE]Tak, z nią :eviltong: No ocipiał Związek :( Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 popierdzieliło ich już konkretnie. Pewnie ceny biletów też zdrożeją :mdleje: Quote
*Magda* Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='vege*']Pierwszy raz oglądam ten film, a tak serio to może połowę bo niedawno wróciłam do domu, muszę kiedyś go obejrzeć w całości bo wydaje mi się być bardzo dobrym filmem[/QUOTE] Oglądałam ten film z 5-6 razy i mogę go nadal oglądać :) Film jest piękny :loveu: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Izabela124.']Tak, z nią :eviltong: No ocipiał Związek :([/QUOTE] a które zmiany Ci az tak bardzo nie odpowiadają ?? Quote
Izabela124. Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']a które zmiany Ci az tak bardzo nie odpowiadają ??[/QUOTE]To, że zabrali klasę baby, a to była super klasa, szczeniak mógł w fajny sposób nauczyć się obycia ringowego :) No i te krycia od 12 miesiąca życia, u psa ok, ale suka to moim zdaniem za młoda na krycie w tym wieku. No i powinni zmienić, że suka tez powinna mieć trzy oceny doskonałe do hodowlanki a nie 3 bardzo dobre Quote
Sonka95 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='magdabroy']Oglądałam ten film z 5-6 razy i mogę go nadal oglądać :) Film jest piękny :loveu:[/QUOTE] Ja to samo już ze 4 razy oglądałam ten film i każdemu polecam :) jest warty obejrzenia :D Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Izabela124.']To, że zabrali klasę baby, a to była super klasa, szczeniak mógł w fajny sposób nauczyć się obycia ringowego :) No i te krycia od 12 miesiąca życia, u psa ok, ale suka to moim zdaniem za młoda na krycie w tym wieku. No i powinni zmienić, że suka tez powinna mieć trzy oceny doskonałe do hodowlanki a nie 3 bardzo dobre[/QUOTE] No tak z tym wiekiem to fakt , przesadzili ale klase baby pewnie dlatego zmienili bo 3 miesięczne szczenie nie zawsze ma komplet szczepień itd ale w zasadzie tylko miesiąc wydłużyli to jeszcze nie ma tragedii mi sie wydaje ;) Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 no ale im wczesniej szczenie z ringiem sie obyje, to chyba lepiej :) heh, poszlam soie polezec w lozku i poleglam :P Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi'] heh, poszlam soie polezec w lozku i poleglam :P[/QUOTE] chyba nie pierwszy raz :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 no, ostatnio tez poleglam. :evil_lol: musze zaczac chodzic spac o normalnej porze :P Quote
Guest wolfheart Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 a ja choćbym na pysk padała to nie umiem zasnąć w dzień:roll: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [QUOTE][/QUOTE][quote name='Angi']no, ostatnio tez poleglam. :evil_lol: musze zaczac chodzic spac o normalnej porze :P[/QUOTE] albo zmierz sobie cukier tzn poziom cukru we krwi .... Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 nie, to raczej nie jest cukrzyca. Bo jak sie poloze o normalnej porze ( a nie o 2/3 ) to ja normalnie wstaje i sie wysypiam. To nie jest to co kiedys, gdy potrafilam sie klasc o 7/8 i znow rano miec problem wstac :p Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']nie, to raczej nie jest cukrzyca. Bo jak sie poloze o normalnej porze ( a nie o 2/3 ) to ja normalnie wstaje i sie wysypiam. To nie jest to co kiedys, gdy potrafilam sie klasc o 7/8 i znow rano miec problem wstac :p[/QUOTE] ja o której bądz się połoze to wstaje niewyspana ... ale ja to ja :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 to wina Kaski, przez nia sie nie wysypiam ahahahahahahah :diabloti: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']to wina Kaski, przez nia sie nie wysypiam ahahahahahahah :diabloti:[/QUOTE] zdradza z Tobą Anete ?? :crazyeye: Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='dOgLoV']zdradza z Tobą Anete ?? :crazyeye:[/QUOTE] a bo Kaska jest tylko jedna? :evil_lol: [quote name='Victoria']ej to nie fer mialas isc spac juz :mad: oszukalas :placz:[/QUOTE] a nia mi chodzilo! :D Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']a bo Kaska jest tylko jedna? :evil_lol: a nia mi chodzilo! :D[/QUOTE] hmmm Victoria to kasia rozumiem ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 dobrze rozumiesz, i nawet masz ja w znajomkach na fejsie :P Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']dobrze rozumiesz, i nawet masz ja w znajomkach na fejsie :P[/QUOTE] Kasia G ?? :eviltong: Quote
łamAga Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Angi']no brawoooooooooo! :D[/QUOTE] widzisz jak chce to potrafię .... Quote
Victoria Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 hahahaha obgadujecie mnie widze :mad: [quote name='Angi']a widziałaś o której post dodałam? :> ja za to wstałam, a ty nie ehehe :D[/QUOTE] a to sie zdziwisz bo wstałam :p Quote
Recommended Posts