Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Pierwszy raz oglądam ten film, a tak serio to może połowę bo niedawno wróciłam do domu, muszę kiedyś go obejrzeć w całości bo wydaje mi się być bardzo dobrym filmem[/QUOTE]

Oglądałam ten film z 5-6 razy i mogę go nadal oglądać :) Film jest piękny :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']a które zmiany Ci az tak bardzo nie odpowiadają ??[/QUOTE]To, że zabrali klasę baby, a to była super klasa, szczeniak mógł w fajny sposób nauczyć się obycia ringowego :) No i te krycia od 12 miesiąca życia, u psa ok, ale suka to moim zdaniem za młoda na krycie w tym wieku. No i powinni zmienić, że suka tez powinna mieć trzy oceny doskonałe do hodowlanki a nie 3 bardzo dobre

Posted

[quote name='magdabroy']Oglądałam ten film z 5-6 razy i mogę go nadal oglądać :) Film jest piękny :loveu:[/QUOTE]

Ja to samo już ze 4 razy oglądałam ten film i każdemu polecam :) jest warty obejrzenia :D

Posted

[quote name='Izabela124.']To, że zabrali klasę baby, a to była super klasa, szczeniak mógł w fajny sposób nauczyć się obycia ringowego :) No i te krycia od 12 miesiąca życia, u psa ok, ale suka to moim zdaniem za młoda na krycie w tym wieku. No i powinni zmienić, że suka tez powinna mieć trzy oceny doskonałe do hodowlanki a nie 3 bardzo dobre[/QUOTE]

No tak z tym wiekiem to fakt , przesadzili ale klase baby pewnie dlatego zmienili bo 3 miesięczne szczenie nie zawsze ma komplet szczepień itd ale w zasadzie tylko miesiąc wydłużyli to jeszcze nie ma tragedii mi sie wydaje ;)

Guest wolfheart
Posted

a ja choćbym na pysk padała to nie umiem zasnąć w dzień:roll:

Posted

[QUOTE][/QUOTE][quote name='Angi']no, ostatnio tez poleglam. :evil_lol:
musze zaczac chodzic spac o normalnej porze :P[/QUOTE]

albo zmierz sobie cukier tzn poziom cukru we krwi ....

Posted

nie, to raczej nie jest cukrzyca. Bo jak sie poloze o normalnej porze ( a nie o 2/3 ) to ja normalnie wstaje i sie wysypiam.
To nie jest to co kiedys, gdy potrafilam sie klasc o 7/8 i znow rano miec problem wstac :p

Posted

[quote name='Angi']nie, to raczej nie jest cukrzyca. Bo jak sie poloze o normalnej porze ( a nie o 2/3 ) to ja normalnie wstaje i sie wysypiam.
To nie jest to co kiedys, gdy potrafilam sie klasc o 7/8 i znow rano miec problem wstac :p[/QUOTE]

ja o której bądz się połoze to wstaje niewyspana ... ale ja to ja :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']zdradza z Tobą Anete ?? :crazyeye:[/QUOTE]
a bo Kaska jest tylko jedna? :evil_lol:
[quote name='Victoria']ej to nie fer mialas isc spac juz :mad:
oszukalas :placz:[/QUOTE]
a nia mi chodzilo! :D