angineuuka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Kasi i Lena']U nas ponoć ma znowu padać w nocy. Tylko co tego, zanim się pozbieram i wyjdę rano z psami będzie już po śniegu.[/QUOTE] co z tego, że jutro będe gnić w szkole :/ [quote name='magdabroy']Tata przyjechał wcześniej??[/QUOTE] będzie gdzieś za godzinę, półtorej. Mama oczywiście nic nie wiem :D [quote name='Izabela124.']No to jak nie jesteś pewna to nie rezygnuj z fajnego kosmetyku :)[/QUOTE] ;) [quote name='(:Buńka:)']Wróciłam:diabloti:[/QUOTE] ooo, ty żyjesz :D Quote
Buńka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ano żyje:cool3: Mnie się nie da tak łatwo pozbyć:evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 U nas ponoć ma padać :D Póki co- nic xd Quote
angineuuka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 jutro z rana zrobię zdjęcia konia. ;) u mnie jedynie pizga. Szłam kawałek po tatę, więc wiem co mówię :evil_lol: byłam tylko w polarze :p Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Angi'] będzie gdzieś za godzinę, półtorej. Mama oczywiście nic nie wiem :D [/QUOTE] Ja kilka razy zrobiłam mamie taki numer, że przyjeżdżałam nic jej nie mówiąc :diabloti: Ta radość jak mnie widziała w drzwiach-bezcenna :loveu: Quote
angineuuka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja kilka razy zrobiłam mamie taki numer, że przyjeżdżałam nic jej nie mówiąc :diabloti: Ta radość jak mnie widziała w drzwiach-bezcenna :loveu:[/QUOTE] mój tata już raz tak zrobił :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Cytuję sms'a od Angi: "Jakby na dogo ktoś się o mnie jakimś cudem martwił, to żyję ale jestem odcięta od świata :P" Odpisałam jej: "Pewnie nikt się nie będzie martwił :P" :diabloti::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 a ja mam śnieg:diabloti::multi: Quote
Baton Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Angi, zabiję Cię, że dostrzegłaś tą taśme z truskawkami :diabloti: Tak długo wzbraniałam się przed furkidzowymi truskawkami, a teraz coś tak czuję, że będziemy miały kolejną obroże od Gosi :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 wróciłam do świata żywych, mam prąd :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Angi']wróciłam do świata żywych, mam prąd :diabloti:[/QUOTE] O nie... A już sie cieszyłam :shake::diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Aleksandrossa']O nie... A już sie cieszyłam :shake::diabloti:[/QUOTE] A chcesz dostać ? :diabloti::mad: Quote
angineuuka Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Aleksandrossa']O nie... A już sie cieszyłam :shake::diabloti:[/QUOTE] spadaj. :diabloti: [quote name='Aleksandra95']A chcesz dostać ? :diabloti::mad:[/QUOTE] :loveu: Moje kochanie kochane mnie broni :loveu: Quote
natija Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 widzisz przynajmniej jedna za Toba idzie ;) melduje,ze wrociam i wszystko nadrobilam:roll::evil_lol: Quote
Buńka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Jestem co by potem nie było że mnie nie ma! :p Quote
Aleksandrossa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Aleksandra95']A chcesz dostać ? :diabloti::mad:[/QUOTE] Spoko :evil_lol: i tak nas nikt nie kocha :diabloti: Quote
natija Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 juz sie z Wami nie umawiam,czekam juz od godziny,juz mialam spadac i focha walnac.... i chyba to zrobie:mad: Quote
angineuuka Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 nie było mnie :P ale widzę, że natija mnie odwiedziła :mad: :P Na 80% w przyszłe wakacje jadę nad morze, z psem :loveu: Quote
angineuuka Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeż wjem. Potem ci kunia dodam Quote
natija Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 jestem i zmykam na fb...przynajmniej po galeriach ne musze latac;) Quote
Recommended Posts