*Magda* Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi'] mamy jeszcze listopad, a na mieście już wywieszają świąteczne pierdoły. Do świąt to będę nimi rzygać :eviltong:" [/QUOTE] Zwróć uwagę, że w niedzielę zaczyna się adwent ;) Więc to całkiem normalne, że już wszędzie wiszą świąteczne ozdoby :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='magdabroy']Zwróć uwagę, że w niedzielę zaczyna się adwent ;) Więc to całkiem normalne, że już wszędzie wiszą świąteczne ozdoby :eviltong:[/QUOTE] nie zwracam, bo mnie mało co to obchodzi :lol: [quote name='Izabela124.']Hejka Angi :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']siema :cool1:[/QUOTE] siema 8) [quote name='Luzia']no i jak z tym Jankiem?[/QUOTE] Jutro ( jeżeli dziś uda mi się pożyczyć transporterek) z nim jadę do weta. Emilkę też zabiorę, żeby pazury obciąć :p Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Doberek ;)[/QUOTE] dzień dobry :D kurde, nie wiem w końcu gdzie się wybrać z tym królikiem. A muszę na terenie Zabrza... Quote
łamAga Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi']dzień dobry :D kurde, nie wiem w końcu gdzie się wybrać z tym królikiem. A muszę na terenie Zabrza...[/QUOTE] a co mu jest ?? Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='dOgLoV']a co mu jest ??[/QUOTE] zęby obciąć trzeba. Dlatego nie jadł karmy. Quote
łamAga Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi']zęby obciąć trzeba. Dlatego nie jadł karmy.[/QUOTE] ahaaaa ;) Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='dOgLoV']ahaaaa ;)[/QUOTE] pewnie nic ci nie mówi. ahaha :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi']pewnie nic ci nie mówi. ahaha :evil_lol:[/QUOTE] mówi :eviltong: był nie odpowiednio karmiony i sobie zębów nie starł , a królikom całe życie rosną zęby , ha ! Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='dOgLoV']mówi :eviltong: był nie odpowiednio karmiony i sobie zębów nie starł , a królikom całe życie rosną zęby , ha ![/QUOTE] mądra Aga -klik- :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi']mądra Aga -klik- :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie na szybko wygooglowała :diabloti: Quote
łamAga Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Nieeee to akurat wiedzialam :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Nieeee to akurat wiedzialam :eviltong:[/QUOTE] tak, na pewno :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 transporterek pożyczony. :lol: Autobus prawie ogarnięty, muszę jechać w rejonach 16 bo tak dziko jest czynny . :P dobrze że ten przystanek nie mam daleko :evil_lol: Mam już z kim zamówić karmę dla królików, **** yea :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='betty_labrador']hejooo :D[/QUOTE] Heeeeeeeeeeeeloł! Quote
betty_labrador Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi']Heeeeeeeeeeeeloł![/QUOTE] Jak mija wiecorek ?:D Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='betty_labrador']Jak mija wiecorek ?:D[/QUOTE] prawie dobrze :lol: Quote
betty_labrador Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi']prawie dobrze :lol:[/QUOTE] to dobrze ze to prawie :D Ciesze sie ze króliś bedzie miał piłowanko :evil_lol: Odrobiłaś lekcje? :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='betty_labrador']to dobrze ze to prawie :D Ciesze sie ze króliś bedzie miał piłowanko :evil_lol: Odrobiłaś lekcje? :diabloti:[/QUOTE] a czemu się cieszysz, jesteś okrutna :diabloti: nie jeszcze. Quote
betty_labrador Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Angi']a czemu się cieszysz, jesteś okrutna :diabloti: nie jeszcze.[/QUOTE] Okrutność to moje życie sasasa :grins: No jak to czemu sie ciesze-bo to dla jego doberka ^^ To siadaj i odrabiaj hahahah. Quote
angineuuka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='betty_labrador']Okrutność to moje życie sasasa :grins: No jak to czemu sie ciesze-bo to dla jego doberka ^^ To siadaj i odrabiaj hahahah.[/QUOTE] Sasasasaj se gdzieś indziej :P Mam nadzieję, że tylko zęby ;p Quote
Recommended Posts