Kasi i Lena Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Angi']ale miny też mają cudne.[/QUOTE] One się nie lubią? Czy to przez przymiarkę szelek takie miny obrażone? Co tam kąpanie ja muszę moją uczesać bo wygląda jak pies bezdomny taka rozczochrana. Nienawidzę kudłatych psów za bardzo to to się kołtuni:roll: Quote
rashelek Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Ale na fotkach nie wydają się za duże. Musisz zobaczyć jak na spacerze się będą sprawować i tyle ;) Mnie się szampon skończył ze 2 miechy temu i coś mi się nie składa, żeby kupić nowy :lol: Co za szamponu dla białasa używasz? Quote
Pixeloza Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Angi']nie mam jak skrócić. nie chcę bulić tej samej kwoty, już wole je opchnąć. ja mam więcej psich szamponów niż swoich. i kolejne w drodze :diabloti: wgl to muszę comę opitolić. :D[/QUOTE] a ja mam tylko 2 :diabloti: Pchełki, dla sierści białej z odżywką (west na etykietce :lol: ) i jakiś z zooplusa dla sierści białej :cool3: Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']One się nie lubią? Czy to przez przymiarkę szelek takie miny obrażone? Co tam kąpanie ja muszę moją uczesać bo wygląda jak pies bezdomny taka rozczochrana. Nienawidzę kudłatych psów za bardzo to to się kołtuni:roll:[/QUOTE] miłością do siebie nie pałają ;) [quote name='rashelek']Ale na fotkach nie wydają się za duże. Musisz zobaczyć jak na spacerze się będą sprawować i tyle ;) Mnie się szampon skończył ze 2 miechy temu i coś mi się nie składa, żeby kupić nowy :lol: Co za szamponu dla białasa używasz?[/QUOTE] a teraz mam z over zoo, kokosowy. :lol: [quote name='Pixeloza']a ja mam tylko 2 :diabloti: Pchełki, dla sierści białej z odżywką (west na etykietce :lol: ) i jakiś z zooplusa dla sierści białej :cool3:[/QUOTE] ja mam trochę więcej :lol: Czekam jeszcze na szampony z botanique :D Quote
Pixeloza Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Angi']ja mam trochę więcej :lol: Czekam jeszcze na szampony z botanique :D[/QUOTE] mi mój walący aloesem i ogórkiem wystarczy :evil_lol: Najśmieszniejsze jest to, że mimo tego że wali to i tak przegrywa z zapachem mokrego psa :lol: Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 o, kzk mi odpisał [I][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Zgodnie z obowiązującą Taryfą przewozu osób i bagażu w komunikacji miejskiej KZK GOP dopuszcza się przewóz bez dodatkowych opłat małych zwierząt trzymanych na rękach (np. psy, koty, ptaki), natomiast bilet miesięczny uprawnia do przewozu jednego większego psa. [/FONT][/COLOR][/I][SIZE=5][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]a dwa małe psy, to ja jeden większy. Prawda? [/FONT][/COLOR]:diabloti:[/B][/SIZE] Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Jak oby dwa weźniesz na ręce to tak :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak oby dwa weźniesz na ręce to tak :diabloti:[/QUOTE] W kagańcach będą, więc mogę brać :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Nie zmieszczą Ci się obie na kolanach? Moje mają teraz jakiś szampon z joreczkiem na etykiecie. Pachnie obłędnie jak jakiś balsam do ciała dla ludzi. Zapach się długo na psie utrzymuje. Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Nie zmieszczą Ci się obie na kolanach? Moje mają teraz jakiś szampon z joreczkiem na etykiecie. Pachnie obłędnie jak jakiś balsam do ciała dla ludzi. Zapach się długo na psie utrzymuje.[/QUOTE] muszę coś wykombinować, ewentualnie zabrać jednego psa... nie wyrobię z kasą, żeby kupić 4 bilety za 3 coś :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 U nas bilet też 3zł :) Co nie znaczy że nie upycham moich na kolanach:evil_lol:. Ciężka sprawa, bo one razem dość duże a ja niewielka. Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 ale nie chodzi o wielkość. ;) i nie wiadomo, czy bedzie gdzie siedzieć :lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Z tym siedzeniem nie pomyślałam, w takim wypadku będziesz musiała jednej bilet kupić chyba. bo dwie na rękach odpadają:) Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Z tym siedzeniem nie pomyślałam, w takim wypadku będziesz musiała jednej bilet kupić chyba. bo dwie na rękach odpadają:)[/QUOTE] w takim wypadku to chyba pojadę " nie doinformowana " z nadzieją, że nie będzie kanara :lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Pewnie zależy od kontrolera. Mnie się kiedyś kierowca czepił że gdzie bilety dla psów. U nas jest jakiś głupi regulamin. Małe zwierzęta na rękach, kolanach, za darmo. Pies cały bilet. Wykłóciłam się że to małe zwierzęta i na kolanach więc dał sobie spokój. Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Pewnie zależy od kontrolera. Mnie się kiedyś kierowca czepił że gdzie bilety dla psów. U nas jest jakiś głupi regulamin. Małe zwierzęta na rękach, kolanach, za darmo. Pies cały bilet. Wykłóciłam się że to małe zwierzęta i na kolanach więc dał sobie spokój.[/QUOTE] Albo z Comą tylko pojadę, bo szczerze to o niej myślałam. :lol: Ma jakieś schizy wobec psów, z suczami znów się bawi. Nie rozumiem jej :/ Quote
Pixeloza Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Angi']Albo z Comą tylko pojadę, bo szczerze to o niej myślałam. :lol: Ma jakieś schizy wobec psów, z suczami znów się bawi. Nie rozumiem jej :/[/QUOTE] tajemniczy pies :evil_lol: Pixel czuje się samotny, bo jego kompan zabaw złamał łapę, a chętnie by się z kimś pobawił :lol: Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 nie chcę tajemniczego psa, wolę normalnego :P Quote
Pixeloza Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Angi']nie chcę tajemniczego psa, wolę normalnego :P[/QUOTE] a ja chcę psa, który wróci na zawołanie :p Widzisz, nie każdy ma to co chce :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 ej, to się da łatwo wyuczyć. Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 uwaga, naqrwiam posta :diabloti: mamy jeszcze listopad, a na mieście już wywieszają świąteczne pierdoły. Do świąt to będę nimi rzygać :eviltong:" Pieseły mnie wkurzają, wykończę się przy nich :roll: Chyba klatkować Comę zacznę, ale nie wiem czy jej coś pomoże. :roll: Najpierw muszę mieć na to kasę i miejsce na klatkę. :shake: Króliki w piąte będę próbować już przyzwyczajać domieszkania razem. Nie widzę sprzeciwów :cool1: Widziałam tego małego konga, niby dla królików. Dobrze, że nie wzięłam go kiedyś :roll: Nie wiem po co one są :diabloti: Chcę Comę opitolić ( tak, o tej porze :diabloti: ) i zacząć dbać o kłak od początku. Tzn jak będę mieć ubranko dla niej:p Kupiłam Comie kaganiec, jest w drodze. a Jasio dalej mało karmy pożera :roll: a mnie bolą wszystkie mięśnie . Umieram chyba :diabloti: dziękuję za uwagę :diabloti::loveu: Quote
Pixeloza Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Angi']uwaga, naqrwiam posta :diabloti: mamy jeszcze listopad, a na mieście już wywieszają świąteczne pierdoły. Do świąt to będę nimi rzygać :eviltong:" Pieseły mnie wkurzają, wykończę się przy nich :roll: Chyba klatkować Comę zacznę, ale nie wiem czy jej coś pomoże. :roll: Najpierw muszę mieć na to kasę i miejsce na klatkę. :shake: Króliki w piąte będę próbować już przyzwyczajać domieszkania razem. Nie widzę sprzeciwów :cool1: Widziałam tego małego konga, niby dla królików. Dobrze, że nie wzięłam go kiedyś :roll: Nie wiem po co one są :diabloti: Chcę Comę opitolić ( tak, o tej porze :diabloti: ) i zacząć dbać o kłak od początku. Tzn jak będę mieć ubranko dla niej:p Kupiłam Comie kaganiec, jest w drodze. a Jasio dalej mało karmy pożera :roll: a mnie bolą wszystkie mięśnie . Umieram chyba :diabloti: dziękuję za uwagę :diabloti::loveu:[/QUOTE] łooo się wysiliłaś :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 o, chyba znalazłam rozwiązanie u Janka. Quote
Iza. Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 jak chcesz jej dbac o włos to nie powinnaś nakładac ubranka, strasznie niszczy kudły ;) Quote
angineuuka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Iza.']jak chcesz jej dbac o włos to nie powinnaś nakładac ubranka, strasznie niszczy kudły ;)[/QUOTE] dzięki, będę pamiętać :) Quote
Recommended Posts