rashelek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Do góry nogami je założyłaś, gratulacje :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ja też nie wymiarowe niestety. Jaki rozmiar masz tych szelek? i ile waży Coma? tak z ciekawości pytam bo jestem ciekawa jaki romiar na moje. Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='rashelek']Do góry nogami je założyłaś, gratulacje :diabloti:[/QUOTE] możliwe, bo na szybko robione. :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Ja też nie wymiarowe niestety. Jaki rozmiar masz tych szelek? i ile waży Coma? tak z ciekawości pytam bo jestem ciekawa jaki romiar na moje.[/QUOTE] s/m ... wydawały się małe jakieś. a waży pewnie koło 10 kg. Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Szczerze te szelki są chyba do góry nogami. Te obręcze krzyżują się na łopatkach psa? Oj to moja Lena też się pewnie w tym rozmiarze utopi. Na Fifke może by był bo ona 14 kg. Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 pomierzyć by trzeba było. A te szelki są dobrze chyba. One zapięcie mają z obu stron. ;) Dobra nie ogarniam w końcu jak je teraz założyłam. Ale tak czy siak, ta obręcz jest tak samo daleko ;d Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Musisz ją zabrać w nich na spacer. Sprawdzić czy się nie będą przekręcać. Wizualnie ładnie jej w nich, Quote
rashelek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Są do góry nogami, ten pasek powinien iść na dole a u góry się krzyżować. Ale to nic nie zmieni, bo i tak są za duże ;) Pasują Comie kolorystycznie, więc jedź po mniejsze :P Trixie ma w ogóle dziwną rozmiarówkę. Miałam od nich dwie pary guardów. Niebieskie odkupowałam od Kasi i ona je zmniejszała, na mojej super leżały. A potem kupiłam sobie nówki M-L niby od 50cm w klacie, Mika ma 58cm i musiałam je po całości skrócić, wszędzie była podwójna taśma i w momencie były brudne i się zaczynały mechacić :shake: Quote
Pixeloza Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='rashelek']Do góry nogami je założyłaś, gratulacje :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Kasi i Lena']No jakoś tak daleko przednich łap ta tylna obręcz. Jakoś dziwnie leżą wyglądają [B]jak odwrotnie ubrane :-D[/B][/QUOTE] Też mi się tak zdaje ale nie komentuję bo nie znam się na szelkach :evil_lol: Kupić pixowi szelki to strata pieniędzy :shake: Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 zobaczę. ;) Fajne szelki, szkoda że przód za luźny. Dalej się waham, czy brać jutro tą eskę... Quote
Aleksandrossa Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Przyszłam skomentować bo śmierć z Twoich rąk niezbyt mi się widzi xd a szele za wielkie xd Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ja moim mam zamiar kupić takie trixie żeby miały z hurtta wymiennie. Tylko chciałam gdzieś na żywo psu przymierzyć to oczywiście nie ma ;/ Mogą mi zamówić ale to już bym musiała wiedzieć jaki rozmiar chce. Rashelek te trixie ode mnie były nie do zdarcia:) Moja Fifka była drugim użytkownikiem, później Mika i dalej poszły w świat w niezłym stanie :) Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='rashelek']Są do góry nogami, ten pasek powinien iść na dole a u góry się krzyżować. Ale to nic nie zmieni, bo i tak są za duże ;) Pasują Comie kolorystycznie, więc jedź po mniejsze :P Trixie ma w ogóle dziwną rozmiarówkę. Miałam od nich dwie pary guardów. Niebieskie odkupowałam od Kasi i ona je zmniejszała, na mojej super leżały. A potem kupiłam sobie nówki M-L niby od 50cm w klacie, Mika ma 58cm i musiałam je po całości skrócić, wszędzie była podwójna taśma i w momencie były brudne i się zaczynały mechacić :shake:[/QUOTE] One się krzyżują u góry ;) a eska była tylko pomarańczowo czarna... ogólnie to ja chciałam te szelki dla Misi. Coma obrośnie i przestanie w szelkach chodzić. O ile uda mi się jej kłak odratować. Bo jest paskudny :lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Te niebieskie zdecydowanie ładniejsze od pomaranczowo-czarnych. Już zielono-czarne lepsze. Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Te niebieskie zdecydowanie ładniejsze od pomaranczowo-czarnych. Już zielono-czarne lepsze.[/QUOTE] czarno zielone też były. jakaś sztuka jedna, ale nie wiem rozmiaru. Ta pomarańcz też ładna :lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Nie lubie pomarańczowego :) Do misi wszystkie kolory pasują wiec będzie ok. Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 ja znów nie przepadam za zielonym, no ale.. :lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Szkoda że nie ma większego wyboru kolorów. Gdzieś na fejsie mi mignęły szelki tego kroju, niebieskie i różowe z odblaskową nitką jakieś fińskiej czy innej skandynawskiej firmy. Szukam i nie mogę znaleźć :( Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Szkoda że nie ma większego wyboru kolorów. Gdzieś na fejsie mi mignęły szelki tego kroju, niebieskie i różowe z odblaskową nitką jakieś fińskiej czy innej skandynawskiej firmy. Szukam i nie mogę znaleźć :([/QUOTE] na grupie? szukam rozmiarówki tych szelek ( S szukam ) i nigdzie nie ma ;c Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 znalazłam :) [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1461861_581378955250540_863983915_n.jpg[/IMG] [url]https://www.facebook.com/PlanetPetSociety?ref=stream[/url] Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 cena pewnie z kosmosu będzie :P Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ale ładne nie? tak mi się przypomniało, poczekamy zobaczymy choć pewnie masz rację co do ceny. Różowe te górne cudne :) Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 różowe są fajne. Ja bym hurttę chciała, ale mi szkoda wydać tyle kasy na raz... :lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Trzeba było w tkmaxx kupić, połowe taniej były szelki. Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 ale nie ten kolor ;) a wtedy bez kasowa byłam :lol: Quote
Recommended Posts