Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ja też nie wymiarowe niestety. Jaki rozmiar masz tych szelek? i ile waży Coma? tak z ciekawości pytam bo jestem ciekawa jaki romiar na moje.[/QUOTE]
s/m ... wydawały się małe jakieś. a waży pewnie koło 10 kg.

Posted

pomierzyć by trzeba było.
A te szelki są dobrze chyba. One zapięcie mają z obu stron. ;)

Dobra nie ogarniam w końcu jak je teraz założyłam. Ale tak czy siak, ta obręcz jest tak samo daleko ;d

Posted

Są do góry nogami, ten pasek powinien iść na dole a u góry się krzyżować. Ale to nic nie zmieni, bo i tak są za duże ;) Pasują Comie kolorystycznie, więc jedź po mniejsze :P

Trixie ma w ogóle dziwną rozmiarówkę. Miałam od nich dwie pary guardów. Niebieskie odkupowałam od Kasi i ona je zmniejszała, na mojej super leżały. A potem kupiłam sobie nówki M-L niby od 50cm w klacie, Mika ma 58cm i musiałam je po całości skrócić, wszędzie była podwójna taśma i w momencie były brudne i się zaczynały mechacić :shake:

Posted

[quote name='rashelek']Do góry nogami je założyłaś, gratulacje :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Kasi i Lena']No jakoś tak daleko przednich łap ta tylna obręcz. Jakoś dziwnie leżą wyglądają [B]jak odwrotnie ubrane :-D[/B][/QUOTE]

Też mi się tak zdaje ale nie komentuję bo nie znam się na szelkach :evil_lol:
Kupić pixowi szelki to strata pieniędzy :shake:

Posted

Ja moim mam zamiar kupić takie trixie żeby miały z hurtta wymiennie. Tylko chciałam gdzieś na żywo psu przymierzyć to oczywiście nie ma ;/ Mogą mi zamówić ale to już bym musiała wiedzieć jaki rozmiar chce.
Rashelek te trixie ode mnie były nie do zdarcia:) Moja Fifka była drugim użytkownikiem, później Mika i dalej poszły w świat w niezłym stanie :)

Posted

[quote name='rashelek']Są do góry nogami, ten pasek powinien iść na dole a u góry się krzyżować. Ale to nic nie zmieni, bo i tak są za duże ;) Pasują Comie kolorystycznie, więc jedź po mniejsze :P

Trixie ma w ogóle dziwną rozmiarówkę. Miałam od nich dwie pary guardów. Niebieskie odkupowałam od Kasi i ona je zmniejszała, na mojej super leżały. A potem kupiłam sobie nówki M-L niby od 50cm w klacie, Mika ma 58cm i musiałam je po całości skrócić, wszędzie była podwójna taśma i w momencie były brudne i się zaczynały mechacić :shake:[/QUOTE]
One się krzyżują u góry ;) a eska była tylko pomarańczowo czarna... ogólnie to ja chciałam te szelki dla Misi. Coma obrośnie i przestanie w szelkach chodzić. O ile uda mi się jej kłak odratować. Bo jest paskudny :lol:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Te niebieskie zdecydowanie ładniejsze od pomaranczowo-czarnych. Już zielono-czarne lepsze.[/QUOTE]
czarno zielone też były. jakaś sztuka jedna, ale nie wiem rozmiaru. Ta pomarańcz też ładna :lol:

Posted

Szkoda że nie ma większego wyboru kolorów. Gdzieś na fejsie mi mignęły szelki tego kroju, niebieskie i różowe z odblaskową nitką jakieś fińskiej czy innej skandynawskiej firmy. Szukam i nie mogę znaleźć :(

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Szkoda że nie ma większego wyboru kolorów. Gdzieś na fejsie mi mignęły szelki tego kroju, niebieskie i różowe z odblaskową nitką jakieś fińskiej czy innej skandynawskiej firmy. Szukam i nie mogę znaleźć :([/QUOTE] na grupie?

szukam rozmiarówki tych szelek ( S szukam ) i nigdzie nie ma ;c