natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']da się usunąć. zamknąć wątek i usunąć konto na dogo :diabloti:[/QUOTE] ta to sie nazywa samokasacja a my dalej trwamy:diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Wszyscy spać idą a ja jeszcze spaceros muszę odbębnić Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Nie mam ogródka :placz: Muszę się ubrać :placz: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 oj znam ten bol,tez tak mialam kiedys ;) spacer dobrze Ci zrobi,dotlenisz sie:eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 czesc Angi, masz fajną gromadke :D:D i te portrety urocze- a najbardziej rozwalił mnie ziewający kotek :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Może się nie zgubię we mgle :evil_lol: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 pregowane szczescie zaprowadzi Ci do domu jak mu sie spacer znudzi:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Na pewno. Zwłaszcza jak spotka kotka, jeża, a młodsze szczęście to nawet listek :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']witam wszystkie młode damy :diabloti:[/QUOTE] Jest i stara dama :diabloti: [quote name='Kaaasia']Noc już a dogo szaleje :evil_lol:[/QUOTE] Gdzie? Bo ja nie widzę, żadnych szaleństw :eviltong::mad: Quote
Kaaasia Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy'] Gdzie? Bo ja nie widzę, żadnych szaleństw :eviltong::mad:[/QUOTE] Wszyscy spać poszli :roll: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Hej, wybacz ale po wczorajszych nocnych rozmowach niewiele ogarniam, więc nawet nie próbuje wiedziec jaki jest temat :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 o 1:15 Kasia to wszyscy sie przewracali na trzeci bok :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='betty_labrador']o 1:15 Kasia to wszyscy sie przewracali na trzeci bok :evil_lol:[/QUOTE] Nie wszscy. Niektórzy wracali ze spaceru z psami :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 A tu jak zwykle nagadane :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='Kaaasia']Nie mam ogródka :placz: Muszę się ubrać :placz:[/QUOTE] nago trzeba było :diabloti: [quote name='natija']oj znam ten bol,tez tak mialam kiedys ;) spacer dobrze Ci zrobi,dotlenisz sie:eviltong:[/QUOTE] ;) [quote name='betty_labrador']czesc Angi, masz fajną gromadke :D:D i te portrety urocze- a najbardziej rozwalił mnie ziewający kotek :evil_lol:[/QUOTE] hej betty ;) [quote name='Kaaasia']Może się nie zgubię we mgle :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='natija']pregowane szczescie zaprowadzi Ci do domu jak mu sie spacer znudzi:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Na pewno. Zwłaszcza jak spotka kotka, jeża, a młodsze szczęście to nawet listek :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Jest i stara dama :diabloti: Gdzie? Bo ja nie widzę, żadnych szaleństw :eviltong::mad:[/QUOTE] siema stara :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Kaaasia']Wszyscy spać poszli :roll:[/QUOTE] jak się chciało spać, to się poszło [quote name='maryg22']Hej, wybacz ale po wczorajszych nocnych rozmowach niewiele ogarniam, więc nawet nie próbuje wiedziec jaki jest temat :evil_lol:[/QUOTE] off topic! :cool1: [quote name='betty_labrador']o 1:15 Kasia to wszyscy sie przewracali na trzeci bok :evil_lol:[/QUOTE] czwarty :diabloti: [quote name='Kaaasia']Nie wszscy. Niektórzy wracali ze spaceru z psami :eviltong:[/QUOTE] pech :eviltong: [quote name='Izabela124.']A tu jak zwykle nagadane :eviltong:[/QUOTE] problem? 8) Quote
Leokadia Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Cześć! Na razie sie tylko witam, potem ogarne i pochwalę fotki:evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='leónowa']Cześć! Na razie sie tylko witam, potem ogarne i pochwalę [B]fotki[/B]:evil_lol:[/QUOTE] a co to? :evil_lol: Quote
Leokadia Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Fakt, tyle tu nagadane, że trudno znaleźć, ale czasem coś ładnego wpadnie:evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='leónowa']Fakt, tyle tu nagadane, że trudno znaleźć, ale czasem coś ładnego wpadnie:evil_lol:[/QUOTE] fakt, czasami :evil_lol: Quote
Leokadia Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 O właśnie, może tak byś wstawiła coś nowego?:cool3: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 wiesz jak, nie mam aparatu. :evil_lol: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='leónowa']A masz telefon?:razz:[/QUOTE] Pewnie zaraz powie, że ma, ale zdjęc nie robi :evil_lol: Quote
Recommended Posts