Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej hej.
Zaświadczenia się raczej nie doproszę. Napisałam jej wczoraj smsa, czy mogłaby załatwić to dziś już chciała tłumaczenia na co i po co ;) Więc się poddałam i udałam, że jej nie słyszę. :P I chyba zmienię numer telefonu. Ale na razie muszę do tego dojrzeć ( mój piękny numer :( )i mieć kasę, bo to by się równało z zamówieniem nowych adresówek. Chociaż może jutro poszperam za startówką. :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja swój numer tel zmieniałam już około 15stu razy :diabloti:[/QUOTE]

czemu:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']czemu:evil_lol:[/QUOTE]

wiekszośc razy dlatego ze ktos mnie gnebił telefonami i ciągle zdobywał moje nowe numery a kilka razy dlatego że zmieniałam sieć :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wiekszośc razy dlatego ze ktos mnie gnebił telefonami i ciągle zdobywał moje nowe numery a kilka razy dlatego że zmieniałam sieć :)[/QUOTE]

zapytałam bo ja też mam już chyba ponad 10 nr :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']jak zmienie, to nie wiem czy wam podam :p[/QUOTE]

nie zależy nam:diabloti:

Posted

[quote name='Angi']nie. :diabloti:
ej, nie wiecie, czy mogę zachipować psa w innym mieście? Bo w Gliwicach jest za friko a ja aktualnie nie mam kasy, by zachipować psa normalnie. :diabloti:[/QUOTE]

to zależy czy chipujech u weta czy przez urzad bo jak przez urząd to musisz być obywatelem Gliwic ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ale wydaje mi sie ze jak za free to jest to pomysł gminy i niestety nie będziesz mogła tam psa chipować :/[/QUOTE]
kuchwa no :p ciekawe ile taki chip normalnie kosztuje...