cockermaister Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Angi']to ty mnie zaprosiłaś! :diabloti:[/QUOTE] hahahaha no :diabloti: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 już wiem, domyśliłam się po psach. :diabloti: Quote
trabeska Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ooo wybacz, że pytam, bo pewnie wszyscy już wiedzą, tylko ja niedoinformowana (jak zwykle :eviltong:). Ale co ta grzywacz? :) Jeśli już gdzieś tu to dokładniej opisywałaś skąd ją masz itp., to mnie tam pokieruj, bo tu tyle nagadane, że nie mogę nic znaleźć... :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='trabeska']Ooo wybacz, że pytam, bo pewnie wszyscy już wiedzą, tylko ja niedoinformowana (jak zwykle :eviltong:). Ale co ta [B]grzywacz[/B]? :) Jeśli już gdzieś tu to dokładniej opisywałaś skąd ją masz itp., to mnie tam pokieruj, bo tu tyle nagadane, że nie mogę nic znaleźć... :eviltong:[/QUOTE] chiński! :diabloti::diabloti: To je Coma Colosseum. Babka ją chciała oddać, bo pracuje w Niemczech. Córka jest szajbnięta. :diabloti: tak trochę pokręcona sytuacja ;) Poszukaj postów z 1/2 października ;) Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Alpina robiła lepszą :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='natija']Widzę, że grzywek robi furorę:-)[/QUOTE] Bo grzywki są zaje**ste :loveu::loveu::diabloti: Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 nie wiem, jak mam ją ogarnąć do innych psów. :lol: Jest zazdrość, gdy głaszczę ją a obok pojawia się Misia... Od razu zęby idą w ruch, a Miśka dłużna nie pozostaje. Oddzielę to cholerstwo od siebie i dalej słyszę powarkiwania :lol: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 To są dorosłe suki i chyba będzie Ci ciężko coś zrobić :/ Ale jak chcesz, to napisz do kolesia na dogo - Evodish - to jest szkoleniowiec i powinien Ci pomóc ;) Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Polecam Ci jednak Evodish'a ;) Mi wiele razy doradził i nauczył mnie czytać sygnały jakie Tora wysyła ;) Piszę z nim na innym forum i facet ma dużo doświadczenia ;) Możesz się powołać na znajomość ze mną :) Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 dowiedziałam się, że jeżeli nie mam jakieś umowy czy coś w ty stylu, to gdyby byłej włascielce odbiło to ona może w ciągu 3 lat mi ją śmiało zabrać :mdleje: i chip itp nic nie zadziała.. Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Kuźwa, to lipa :roll: Nie zostaje Ci nic innego jak zbierać rachunki (jak wcześniej pisałam) i wrazie czego niech zwraca koszty utrzymania ;) Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']Kuźwa, to lipa :roll: Nie zostaje Ci nic innego jak zbierać rachunki (jak wcześniej pisałam) i wrazie czego niech zwraca koszty utrzymania ;)[/QUOTE] mega lipa. Chcę z nią coś spisać jak wróci do kraju.. Ogólnie to miała być podpisywana umowa ze schroniskiem, ale podobno ktoś tam powiedział że jak mam metrykę to nie trzeba... -.- Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 No i tak powinno być, że metryka starczy ;) Je też mam tylko metrykę, umowy z hodowcą nie spisałam. I co, hodowca może mi ją zabrać?! A gdzie pytałaś?? Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']No i tak powinno być, że metryka starczy ;) Je też mam tylko metrykę, umowy z hodowcą nie spisałam. I co, hodowca może mi ją zabrać?! A gdzie pytałaś??[/QUOTE] Pani Zosia się pytała w schronisku.. Nie wiem, czy nie zadzwonic do niej jutro. Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 zk to się tutaj chyba może wypchać ;) Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Angi']zk to się tutaj chyba może wypchać ;)[/QUOTE] Ale możesz zapytać, czy sama metryka wystarczy na to, że pies jest Twoją własnością ;) Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 To zbieraj siły, a ja znikam z dogo ;) Dobranoc córeczko :) Quote
Recommended Posts