Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo wybacz, że pytam, bo pewnie wszyscy już wiedzą, tylko ja niedoinformowana (jak zwykle :eviltong:). Ale co ta grzywacz? :) Jeśli już gdzieś tu to dokładniej opisywałaś skąd ją masz itp., to mnie tam pokieruj, bo tu tyle nagadane, że nie mogę nic znaleźć... :eviltong:

Posted

[quote name='trabeska']Ooo wybacz, że pytam, bo pewnie wszyscy już wiedzą, tylko ja niedoinformowana (jak zwykle :eviltong:). Ale co ta [B]grzywacz[/B]? :) Jeśli już gdzieś tu to dokładniej opisywałaś skąd ją masz itp., to mnie tam pokieruj, bo tu tyle nagadane, że nie mogę nic znaleźć... :eviltong:[/QUOTE]
chiński! :diabloti::diabloti:

To je Coma Colosseum. Babka ją chciała oddać, bo pracuje w Niemczech. Córka jest szajbnięta. :diabloti: tak trochę pokręcona sytuacja ;) Poszukaj postów z 1/2 października ;)

Posted

nie wiem, jak mam ją ogarnąć do innych psów. :lol:
Jest zazdrość, gdy głaszczę ją a obok pojawia się Misia... Od razu zęby idą w ruch, a Miśka dłużna nie pozostaje. Oddzielę to cholerstwo od siebie i dalej słyszę powarkiwania :lol:

Posted

Polecam Ci jednak Evodish'a ;) Mi wiele razy doradził i nauczył mnie czytać sygnały jakie Tora wysyła ;) Piszę z nim na innym forum i facet ma dużo doświadczenia ;) Możesz się powołać na znajomość ze mną :)

Posted

dowiedziałam się, że jeżeli nie mam jakieś umowy czy coś w ty stylu, to gdyby byłej włascielce odbiło to ona może w ciągu 3 lat mi ją śmiało zabrać :mdleje: i chip itp nic nie zadziała..

Posted

[quote name='magdabroy']Kuźwa, to lipa :roll:

Nie zostaje Ci nic innego jak zbierać rachunki (jak wcześniej pisałam) i wrazie czego niech zwraca koszty utrzymania ;)[/QUOTE]
mega lipa. Chcę z nią coś spisać jak wróci do kraju.. Ogólnie to miała być podpisywana umowa ze schroniskiem, ale podobno ktoś tam powiedział że jak mam metrykę to nie trzeba... -.-

Posted

[quote name='magdabroy']No i tak powinno być, że metryka starczy ;)
Je też mam tylko metrykę, umowy z hodowcą nie spisałam. I co, hodowca może mi ją zabrać?!

A gdzie pytałaś??[/QUOTE]
Pani Zosia się pytała w schronisku.. Nie wiem, czy nie zadzwonic do niej jutro.