łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']nie, bo ja mam jutro dużo rzeczy do zrobienia i nie wiem czy zostanę na finałach ;) :P[/QUOTE] i tak zazdroszcze Ci tej wystawy :roll: ide wypić se kawe bo padam na papę :roll: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 też padam na ryj, nie wyspałam się. A jutro muszę wstać o 6:30 :mdleje: :P Quote
Sonka95 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']też padam na ryj, nie wyspałam się. A jutro muszę wstać o 6:30 :mdleje: :P[/QUOTE] Ja się dzisiaj tak dobrze wyspałam , że z tego wszystkiego aż mnie głowa boli :evil_lol: a jutro tez jadę oglądać zawody i pobudka pewnie ok. 8: 00 nigdy tak wcześnie nie wstawałam w weekend ;) Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Angi ja wczoraj szlam spac koło 1wszej pobudkę miałam o 5tej a jutro już ide na nocke , więc nie narzekaj bo mogła byś mieć gorzej :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Aga, ty się nie liczysz xD aparatu jednak nie biorę ;) spałam dziś dość długo, za długo chyba xd Quote
Pixeloza Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']ciekawe jaką. :diabloti: [/QUOTE] Poprawka... Ja mam RODOWÓD :roflt: [IMG]http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/Snapshot_20131012_zpsc7a2e599.jpg[/IMG] (wybacz rozmiar i jakość :shake: ) Czasem żałuję że zajęłam się psem zamiast patrzeć na papiery, ale... Pixuś jest taaaki kochaanyy :loveu: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 brak danych, fajni rodzice :evil_lol: ja bym to wyrzuciła :p Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ma zajebistych dziadków Pix nie ma co :lol: Pozazdrościć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']brak danych, fajni rodzice :evil_lol: ja bym to wyrzuciła :p[/QUOTE] Czepiacie się, to tylko rodzice NN :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Ajaks mój przyjaciel :mdleje: :evil_lol: Mam lekkiego stresa, że popełnię jakąś gafę. :evil_lol: Tym bardziej, że sędzia to mi się superowy trafi :grins: Quote
Pixeloza Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Bo rodzice Pixela są jak Adam i Ewa, stworzeni przez Boga :roflt: Co [B]Angi[/B]? Nie podoba ci się :( :roflt: Pixel tarza się po dywanie i warczy, głupol :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Boga nie ma, więc jego rodziców też nie ma :lol: Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Z tym że boga nie ma to się zgadzam, ale że co w związku z tym? Pix jest sklonowany? Czy jak pantofelek z podziału :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 jak nie bedzie u zdjec z wystawy to masz wpierd....l :mad: Quote
Pixeloza Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Pixel ty pantoflu :evil_lol: Hmm... widzę, że nie tylko ja jestem ateistką :diabloti: Quote
natija Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Pomeczylam się trochę i dotarłam do Ciebie, musisz docenić;-) Widzę, że fotki się szykują, super;-):-) Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='natija']Pomeczylam się trochę i dotarłam do Ciebie, musisz docenić;-) Widzę, że fotki się szykują, super;-):-)[/QUOTE] prędzej się doczekasz upału zimą niż fotek u Angi :p Quote
Pixeloza Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']prędzej się doczekasz upału zimą niż fotek u Angi :p[/QUOTE] Można zawsze kraść z fejsa i wstawiać :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']jak nie bedzie u zdjec z wystawy to masz wpierd....l :mad:[/QUOTE] kilka mam ;) [quote name='Pixeloza']Pixel ty pantoflu :evil_lol: Hmm... widzę, że nie tylko ja jestem ateistką :diabloti:[/QUOTE] :D [quote name='natija']Pomeczylam się trochę i dotarłam do Ciebie, musisz docenić;-) Widzę, że fotki się szykują, super;-):-)[/QUOTE] doceniam, doceniam :D [quote name='dOgLoV']prędzej się doczekasz upału zimą niż fotek u Angi :p[/QUOTE] [quote name='Pixeloza']Można zawsze kraść z fejsa i wstawiać :evil_lol:[/QUOTE] najczęściej to z fejsa ląduje na dogo ;) było fajnie. Miło, sędzia bardzo wyrozumiały ;) Quote
Recommended Posts