Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']nie, bo ja mam jutro dużo rzeczy do zrobienia i nie wiem czy zostanę na finałach ;) :P[/QUOTE]

i tak zazdroszcze Ci tej wystawy :roll: ide wypić se kawe bo padam na papę :roll:

Posted

[quote name='Angi']też padam na ryj, nie wyspałam się. A jutro muszę wstać o 6:30 :mdleje: :P[/QUOTE]

Ja się dzisiaj tak dobrze wyspałam , że z tego wszystkiego aż mnie głowa boli :evil_lol: a jutro tez jadę oglądać zawody i pobudka pewnie ok. 8: 00 nigdy tak wcześnie nie wstawałam w weekend ;)

Posted

[quote name='Angi']ciekawe jaką. :diabloti: [/QUOTE]

Poprawka... Ja mam RODOWÓD :roflt:

[IMG]http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/Snapshot_20131012_zpsc7a2e599.jpg[/IMG]
(wybacz rozmiar i jakość :shake: )

Czasem żałuję że zajęłam się psem zamiast patrzeć na papiery, ale... Pixuś jest taaaki kochaanyy :loveu:

Posted

[quote name='natija']Pomeczylam się trochę i dotarłam do Ciebie, musisz docenić;-)
Widzę, że fotki się szykują, super;-):-)[/QUOTE]

prędzej się doczekasz upału zimą niż fotek u Angi :p

Posted

[quote name='dOgLoV']jak nie bedzie u zdjec z wystawy to masz wpierd....l :mad:[/QUOTE]
kilka mam ;)
[quote name='Pixeloza']Pixel ty pantoflu :evil_lol:

Hmm... widzę, że nie tylko ja jestem ateistką :diabloti:[/QUOTE]
:D
[quote name='natija']Pomeczylam się trochę i dotarłam do Ciebie, musisz docenić;-)
Widzę, że fotki się szykują, super;-):-)[/QUOTE]
doceniam, doceniam :D
[quote name='dOgLoV']prędzej się doczekasz upału zimą niż fotek u Angi :p[/QUOTE]

[quote name='Pixeloza']Można zawsze kraść z fejsa i wstawiać :evil_lol:[/QUOTE]
najczęściej to z fejsa ląduje na dogo ;)

było fajnie. Miło, sędzia bardzo wyrozumiały ;)