łamAga Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 hahahahaha bym se drzemke tam trzasneła :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Kupiłam maszynkę nową. I nie wiem, czy czekać i opitolić samemu :diabloti: czy iść do fryza:roll: Quote
łamAga Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Angi']Kupiłam maszynkę nową. I nie wiem, czy czekać i opitolić samemu :diabloti: czy iść do fryza:roll:[/QUOTE] ja by posżla do fryzjera a pozniej bym obcinala maszynka to co odrosnie ;) Quote
angineuuka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 mam czas do jutra, żeby się zastanowić :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 fryzjerka obeznana w grzywkach czy niewiesz? :lol: Quote
angineuuka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 czy w grzywach to nie wiem... Ale mam do niej zaufanie ;) Quote
angineuuka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 o ****. :mdleje: Jeżeli wcisną mnie na grzywki, to czeka mnie pisania a pisania :mdleje: 19 ras... dobrze, że mało popularnych :lol: Quote
Izabela124. Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Jak tam Cosma? Ogoliłaś jej już mordkę? Nie kupuj jej szelek tylko obroże :) To będziesz sekretarzem na grzywkach? To mam dla Ciebie zadanie bojowe :D Zrób fotki bądź spisz wyniki wszystkich grzywaczy i potem mi wyślij :) Quote
angineuuka Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 nie ogoliłam jeszcze. Jak mam im zdjęcia porobić? BOBa pewnie będę pamiętać :p Quote
Izabela124. Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Angi']nie ogoliłam jeszcze. Jak mam im zdjęcia porobić? BOBa pewnie będę pamiętać :p[/QUOTE]To jednak sama nie będziesz goliła tylko fryzjer? Nie psom fotki porobić tylko wynikom tych psów, będziesz je miała na takiej kartce, będą tam nazwy grzywaczy i obok będzie trzeba wpisywać wyniki, jakie oceny i lokaty dostały :) Ja zawsze jak jestem to fotki wyników robię :) Quote
angineuuka Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 pierwszy raz opitoli fryzjer, potem ja będę pitolić ;) W czwartek o 16:30 jestem umówiona :D Nie wiem, jak ja ja dam radę no ale :P Quote
rashelek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 W końcu tu dotarłam! :eviltong: Dzień dobry :D Tylko jak na tyyyyle psuf to w ogóle tu zdjęć nie ma :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 trzeba mieć czym robić te fotki :P dien doberek ;) Quote
Aleksandrossa Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ja czekam dalej niecierpliwie :diabloti: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ja to sie tych fotek też coś doprosic nie mogę :shake: Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 czekam na aparat :P ale jutro po fryzjerze coś fotnę :P Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']czekam na aparat :P ale jutro po fryzjerze coś fotnę :P[/QUOTE] obowiązkowo ! Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']jak zasłużysz :P[/QUOTE] ja zawsze zasluguję :diabloti: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']chyba na w******* :diabloti:[/QUOTE] też :diabloti: Quote
Recommended Posts