Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale kanapa w salonie, jest :evil_lol:
ROZKŁADANA! :cool3:

Czy to normalne, że pies który ma robaki zachowuje się jakby miał ADHD? :-?
Bo mi sie zdaje, że pies który ma glisty powinien być osowiały, a Pixel nie jest... dostał co prawda tabletkę, ale jego zachowanie mnie zaskoczyło. :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']westy mają ADHD, nie wiedziałaś? Cokolwiek by się nie działo, to one się zachowują jak adehadowce :P

A Kosma mnie mnie wkurza :P[/QUOTE]

Pixel miał robaki jak był mały i był straaasznie osowiały :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']To dla pewności, za 2 tyg. powtórka tabletki ;)[/QUOTE]

oczywiście :grins:
jeszcze będę musiała się spytać weterynarza o jego łapę... głupek się gryzie, a potem utyka... chyba mu zrobię buciki :mad:
Ciekawe jest to że utyka tylko jak "przyspiesza" bo jak biegnie albo chodzi to jest dobrze :confused:

Posted

[quote name='Angi']Takie pytanie :
Chcę kupić kosmatej paskudzie szelki.. Tylko czy nie będą jej przeszkadzać przy dłuższym kłaku?[/QUOTE]

Nie powinny ;)
tylko uważaj żeby jej kłaków nie przytrzasnąć :evil_lol:

Posted

[COLOR=#595959][FONT=Segoe UI][I] W okresie pomiędzy 11 a 20 października 2013 roku na terenie całego województwa śląskiego prowadzona będzie akcja wykładania z samolotów szczepionki dla lisów... [/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dOgLoV']czym Cosma Cie wkurza ?:eviltong:[/QUOTE]

Angi, nie odpowiedziałaś na pytanie :mad:

[quote name='Angi'][COLOR=#595959][FONT=Segoe UI][I] W okresie pomiędzy 11 a 20 października 2013 roku na terenie całego województwa śląskiego prowadzona będzie akcja wykładania z samolotów szczepionki dla lisów... [/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Czyli teraz nie ma spuszczania psów ze smyczy :roll:

Posted

[quote name='Angi']Takie pytanie :
Chcę kupić kosmatej paskudzie szelki.. Tylko czy nie będą jej przeszkadzać przy dłuższym kłaku?[/QUOTE]
Kup jej hurtty :D
Chic ma szele i normalnie w nich popyla ;)
Chociaż osobiście wolę obróżki :D
Kup z Modnej Kozy, z podszyciem satynowym co sierści nie wyciera :loveu:

Posted

nie kupię hurtty, bo pewnie w środę już nic nie będzie :shake::eviltong:
Właśnie Chic nie ma długiego kłaka, bo ja chcę ją zapuścić na grzywa. ;) Teraz mogą nie przeszkadzać, a co potem.. :eviltong:

wkurza mnie całościowo. :roll:

Posted

[quote name='Angi']nie kupię hurtty, bo pewnie w środę już nic nie będzie :shake::eviltong:
Właśnie Chic nie ma długiego kłaka, bo ja chcę ją zapuścić na grzywa. ;) Teraz mogą nie przeszkadzać, a co potem.. :eviltong:

wkurza mnie całościowo. :roll:[/QUOTE]

nie ma że calosciowo :eviltong: