*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Angi']nie chodzi o to, że smierdzą tylko srają i z tego niby wali na osiedlu qpą..[/QUOTE] Mi nie chodziło o smród z sierści czy coś ;) Chodziło mi właśnie o to, że wszystko zależy co psy jedzą i czym potem srają :D Jeden pies może robić bardziej walące kupy niż Twoje cztery ;) Quote
angineuuka Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Mi nie chodziło o smród z sierści czy coś ;) Chodziło mi właśnie o to, że wszystko zależy co psy jedzą i czym potem srają :D Jeden pies może robić bardziej walące kupy niż Twoje cztery ;)[/QUOTE] dobra, nie zrozumiałam :lol: Quote
Pixeloza Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Angi'] nadrabiam za Ciebie :lol:[/QUOTE] za mnie też :mad: nawet tę rasę co chcę wzięłaś :placz: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Jestem prawie spełniona, co do ras :loveu: Quote
angineuuka Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Odkąd jest Cosma [SIZE=1](bosze, ale durne imie :lol: )[/SIZE] to Pusia się ożywiła :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 ludzie są dziwni i zawistni , nie przejmuj sie tym co gadają ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Angi']Jestem prawie spełniona, co do ras :loveu:[/QUOTE] to czego Ci brakuje?:razz: na mojej liście są: DONek,Dobek I Rottek:p (kiedyś może będę miała) Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 a na mojej Donek , samojed , buldożek francuski i rottek :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 buldożek francuski pasuje 100% do tej mieszanki:diabloti::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']buldożek francuski pasuje 100% do tej mieszanki:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] wiem :diabloti: on by był w komplecie do kotów :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem :diabloti: on by był w komplecie do kotów :diabloti:[/QUOTE] szkoda ,że nie masz świnek,buldożki tak fajnie chrumkają:diabloti: Quote
Sonka95 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 U mnie na liście jest golden retriever , basenji , owczarek szetlandzki ... ogólnie sporo ras mi się podoba :loveu: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 U mnie ONek, dog niemiecki i niufek :loveu: Quote
angineuuka Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przyda mi się wolne od dogo xD Leżał sobie kot na grzejniku, po chwili spadła i zahaczyła pazurem o tą szparę co są w grzejnikach (nie wiem jak się to nazywa :diabloti:) darła mordę jakby ją ze skóry obierali. Wyciągnęłam jej tą łapę. Po chwili przyturlał się czarny wałek. A że Figa jest czarna, to ja myślałam, że jej noga odpadła. :diabloti: Jak się skapnęłam, to się popłakałam se śmiechu :eviltong: z innej beczki : nie umiem robić ładnych i cieniutkich naleśników. Mam za dużą patelnie chyba :cool3::eviltong: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 I to niby ja mam bujną wyobraźnię :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 ta głupota to od ciebie, za dużo piszę z tobą. :diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Angi']ta głupota to od ciebie, za dużo piszę z tobą. :diabloti:[/QUOTE] jak by była ode mnie to mi by się zmniejszyła :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jak by była ode mnie to mi by się zmniejszyła :eviltong:[/QUOTE] nie da się zmniejszyć czegoś co jest nieskończone :diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']nie da się zmniejszyć czegoś co jest nieskończone :diabloti:[/QUOTE] ale podzielić się też nie da :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ale podzielić się też nie da :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: takim trzeba się urodzić:diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol: takim trzeba się urodzić:diabloti:[/QUOTE] dokładnie , a Angi chce wszystko na mnie zwalić :mad: Quote
angineuuka Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie , a Angi chce wszystko na mnie zwalić :mad:[/QUOTE] na kogoś trza :lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Angi']na kogoś trza :lol:[/QUOTE] ale dlaczego zawsze wszyscy zwalają na mnie :placz: gdzie mosz zdjęcia ?? :mad: ide wziac prysznic , pozniej se wygodnie na łóżku posiedze i z wami popisze :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ale dlaczego zawsze wszyscy zwalają na mnie :placz: gdzie mosz zdjęcia ?? :mad: ide wziac prysznic , pozniej se wygodnie na łóżku posiedze i z wami popisze :eviltong:[/QUOTE] zdjęcia? co to takiego? :o czekam na ciebie :lol: Quote
Recommended Posts