Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']nie chodzi o to, że smierdzą tylko srają i z tego niby wali na osiedlu qpą..[/QUOTE]

Mi nie chodziło o smród z sierści czy coś ;) Chodziło mi właśnie o to, że wszystko zależy co psy jedzą i czym potem srają :D Jeden pies może robić bardziej walące kupy niż Twoje cztery ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Mi nie chodziło o smród z sierści czy coś ;) Chodziło mi właśnie o to, że wszystko zależy co psy jedzą i czym potem srają :D Jeden pies może robić bardziej walące kupy niż Twoje cztery ;)[/QUOTE]
dobra, nie zrozumiałam :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Jestem prawie spełniona, co do ras :loveu:[/QUOTE]

to czego Ci brakuje?:razz:

na mojej liście są: DONek,Dobek I Rottek:p (kiedyś może będę miała)

Guest wolfheart
Posted

buldożek francuski pasuje 100% do tej mieszanki:diabloti::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wiem :diabloti: on by był w komplecie do kotów :diabloti:[/QUOTE]

szkoda ,że nie masz świnek,buldożki tak fajnie chrumkają:diabloti:

Posted

Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przyda mi się wolne od dogo xD
Leżał sobie kot na grzejniku, po chwili spadła i zahaczyła pazurem o tą szparę co są w grzejnikach (nie wiem jak się to nazywa :diabloti:)
darła mordę jakby ją ze skóry obierali.
Wyciągnęłam jej tą łapę. Po chwili przyturlał się czarny wałek. A że Figa jest czarna, to ja myślałam, że jej noga odpadła. :diabloti: Jak się skapnęłam, to się popłakałam se śmiechu :eviltong:

z innej beczki : nie umiem robić ładnych i cieniutkich naleśników. Mam za dużą patelnie chyba :cool3::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jak by była ode mnie to mi by się zmniejszyła :eviltong:[/QUOTE]

nie da się zmniejszyć czegoś co jest nieskończone :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale podzielić się też nie da :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol: takim trzeba się urodzić:diabloti:

Posted

[quote name='Angi']na kogoś trza :lol:[/QUOTE]

ale dlaczego zawsze wszyscy zwalają na mnie :placz: gdzie mosz zdjęcia ?? :mad:

ide wziac prysznic , pozniej se wygodnie na łóżku posiedze i z wami popisze :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale dlaczego zawsze wszyscy zwalają na mnie :placz: gdzie mosz zdjęcia ?? :mad:

ide wziac prysznic , pozniej se wygodnie na łóżku posiedze i z wami popisze :eviltong:[/QUOTE]
zdjęcia? co to takiego? :o

czekam na ciebie :lol: