łamAga Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 no ja już też :eviltong: a co Ty w domu robisz ? Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 siedzę. Zaraz idę psy ogarniać i może coś fotnę :P Tzn. Cosmę :P Quote
łamAga Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Angi']siedzę. Zaraz idę psy ogarniać i może coś fotnę :P Tzn. Cosmę :P[/QUOTE] wszystkie fotnij :eviltong: nie wiem jak Ty to ogarniesz ale powodzenia :eviltong: Quote
kalyna Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Noo gratuluję :) to kiedy 5 pies u Was zagości? i z jakiej grupy :lol: A jak reszta stada zareagowała na nowego psiaka? Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='kalyna']Noo gratuluję :) to kiedy 5 pies u Was zagości? i z jakiej grupy :lol: A jak reszta stada zareagowała na nowego psiaka?[/QUOTE] 5? na pewno nie w tym roku o ile w ogóle :evil_lol: I, III i [COLOR=#000000][FONT=arial]IX mi wystarczy na razie :P + grupa 0 :evil_lol: Dobrze nawet ;) Innego wyboru nie mieli xd Bardziej się bałam o Comę, bo ona się boi psów. ;) Ale jest dobrze. :D Wykąpałam i wyczesałam kołtuny :loveu: [/FONT][/COLOR] Quote
*Magda* Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Angi']5? na pewno nie w tym roku o ile w ogóle :evil_lol: [/QUOTE] Rok się kończy za niecałe 3 miesiące :cool3: Quote
Sonka95 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Angi']siedzę. Zaraz idę psy ogarniać i może coś fotnę :P Tzn. Cosmę :P[/QUOTE] I jak będzie dzisiaj jakaś fotka :) :) Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 nie wiem :grins: Nie mogę na nią patrzeć z tą brodą :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 no to bierzesz maszynkę i heja :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 ciekawe jaką maszynkę, chyba taką jednorazówkę za 2 zł xD Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Nie masz skąd pożyczyć ludzkiej? :diabloti: a nożyczkami jakby trochę podciąć? :lol: Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Nie masz skąd pożyczyć ludzkiej? :diabloti: a nożyczkami jakby trochę podciąć? :lol:[/QUOTE] Nożyczkami to jej kołtuny z uszów wycinałam. :diabloti: Zamiast nożyczek, to ja już wolę poczekać do przyszłego tygodnia i wybulić za fryzjera dla niej. :lol: To będzie dla niej ma plus, bo znowu będzie ktoś nowy ją głaskał. ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 i będzie grzywek :evil_lol: to co jedziesz na krótko czy będzie odrastać? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 ni mam nic ładnego :P w sobotę chyba pojadę z Przecinkiem na pokazy agi, niech się socjalizuje :P Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Już się dowiedziałam, że na osiedlu śmierdzi psimi odchodami i to ode mnie :lol: Quote
*Magda* Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Angi']ni mam nic ładnego :P [/QUOTE] Mogę pooglądać też brzydkie ;) [quote name='Angi']Już się dowiedziałam, że na osiedlu śmierdzi psimi odchodami i to ode mnie :lol:[/QUOTE] A to tylko Ty masz psy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Angi']Już się dowiedziałam, że na osiedlu śmierdzi psimi odchodami i to ode mnie :lol:[/QUOTE] kto poczuł ten wytłoczył..... :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Ja już nie będę wspominać, kto to powiedział :roll: wkur..a mnie to. tylko ja mam 4 psy na osiedlu ( tak mi się wydaje, że tylko ja :lol: ) Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Angi']Ja już nie będę wspominać, kto to powiedział :roll: wkur..a mnie to. tylko ja mam 4 psy na osiedlu ( tak mi się wydaje, że tylko ja :lol: )[/QUOTE] Ale tylko 4 psy śmierdzą?! Równie dobrze jeden pies może bardziej śmierdzieć niż Twoje cztery razem wzięte ;) Quote
Sonka95 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Angi']Już się dowiedziałam, że na osiedlu śmierdzi psimi odchodami i to ode mnie :lol:[/QUOTE] Zazdrosna jest ta osoba , bo też by chciała mieć tyle psów co ty :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Ale tylko 4 psy śmierdzą?! Równie dobrze jeden pies może bardziej śmierdzieć niż Twoje cztery razem wzięte ;)[/QUOTE] nie chodzi o to, że smierdzą tylko srają i z tego niby wali na osiedlu qpą.. Quote
Recommended Posts