angineuuka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 a pochwaliłam się, że mogę przytulać moją trójcę na raz i nie ma żadnego warknięcia? :grins: Quote
*Magda* Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ja mam w domu 4 brzoskwinie :razz: Angi, teraz będą się gryźć, a nie warczeć :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Angi']a pochwaliłam się, że mogę przytulać moją trójcę na raz i nie ma żadnego warknięcia? :grins:[/QUOTE] Super :multi: Quote
angineuuka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam w domu 4 brzoskwinie :razz: Angi, teraz będą się[B] gryźć[/B], a nie warczeć :evil_lol:[/QUOTE] przechodziłam przez to na początku :evil_lol: [quote name='Sonka95']Super :multi:[/QUOTE] ;) Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Angi']zjadłabym brzoskwinię, podziel się :>[/QUOTE] żałuje że Ci wszystkich nie oddałam bo brzoskwinie + jogurt to nie był dobry pomysł :roll: z kibla nie schodzę a na nocke ide :splat:u nas brzoskwinie lecą na potęge w tym wietrze a mamy ładne duze i słodziutkie :eviltong: to jedyne owoce które mamy w tym roku dobre i w dużej ilości :roll: orzechów też mamy opór ale nie wiadomo jakie będą bo jszcze skorupki nie pekają a chyba powoli powinny .... Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 takie prosto z drzewa jak jeszcze ta cienka skórka odchodzi od orzecha są pyszne ;) dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 nie, są fuj :evil_lol: dobranoc :) Quote
Victoria Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 o wow wchodze a tu tylko dwie strony nowych postów :lol: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 miałam dziś durny telefon, czekam na potwierdzenie informacji. [B][FONT=Verdana] [/FONT][/B]:diabloti: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 odebrać nie odebrałam, ale i tak był durny :evil_lol: A nie powiem kto :P Niech się potwierdzi xD bo to było dziwneeeeee. w sobotę może fotki będą :P Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']odebrać nie odebrałam, ale i tak był durny :evil_lol: A nie powiem kto :P Niech się potwierdzi xD bo to było dziwneeeeee. w sobotę może fotki będą :P[/QUOTE] bardzo tajemnicza jesteś :eviltong: oooo fotki :multi: ja przed chwila byłam na sworze pajaka sfocic ale sie nie udało , za wysoko był i nie mogłam ostrości złapac :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 drebine trzeba bylo sobie wziąć :P Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']drebine trzeba bylo sobie wziąć :P[/QUOTE] nie mam drEbiny :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 nie wiedzialas, ze istnieje takie cos jak drebina? xD Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ja tez nie ale mnie o tym uświadomiłaś:P Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 to juz wiesz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ja wiem ale czy pan sprzedawca bedzie wiedział jak pojde kupić drebine :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Tebrike derim ***** y bane sz*******ej" [I]<- znalazłam to u mojej nauczycielki angielskiego, która jest z Turcji :evil_lol: Wesoło będzie :evil_lol:[/I][/FONT][/COLOR] Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Angi'][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Tebrike derim ***** y bane sz*******ej" [I]<- znalazłam to u mojej nauczycielki angielskiego, która jest z Turcji :evil_lol: Wesoło będzie :evil_lol:[/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE] a teraz napisz to samo ale po polsku :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']a teraz napisz to samo ale po polsku :eviltong:[/QUOTE] Gratuluję, teraz będziesz mogła powiedzieć kur.. jeba... spierdala... :P Quote
Recommended Posts