Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam w domu 4 brzoskwinie :razz:

Angi, teraz będą się[B] gryźć[/B], a nie warczeć :evil_lol:[/QUOTE]
przechodziłam przez to na początku :evil_lol:
[quote name='Sonka95']Super :multi:[/QUOTE]
;)

Posted

[quote name='Angi']zjadłabym brzoskwinię, podziel się :>[/QUOTE]

żałuje że Ci wszystkich nie oddałam bo brzoskwinie + jogurt to nie był dobry pomysł :roll: z kibla nie schodzę a na nocke ide :splat:u nas brzoskwinie lecą na potęge w tym wietrze a mamy ładne duze i słodziutkie :eviltong: to jedyne owoce które mamy w tym roku dobre i w dużej ilości :roll: orzechów też mamy opór ale nie wiadomo jakie będą bo jszcze skorupki nie pekają a chyba powoli powinny ....

Posted

[quote name='Angi']odebrać nie odebrałam, ale i tak był durny :evil_lol: A nie powiem kto :P Niech się potwierdzi xD bo to było dziwneeeeee.

w sobotę może fotki będą :P[/QUOTE]

bardzo tajemnicza jesteś :eviltong:

oooo fotki :multi:

ja przed chwila byłam na sworze pajaka sfocic ale sie nie udało , za wysoko był i nie mogłam ostrości złapac :eviltong:

Posted

[COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Tebrike derim ***** y bane sz*******ej" [I]<- znalazłam to u mojej nauczycielki angielskiego, która jest z Turcji :evil_lol: Wesoło będzie :evil_lol:[/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Angi'][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Tebrike derim ***** y bane sz*******ej" [I]<- znalazłam to u mojej nauczycielki angielskiego, która jest z Turcji :evil_lol: Wesoło będzie :evil_lol:[/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

a teraz napisz to samo ale po polsku :eviltong: