łamAga Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Angi']nie chce mi się. :diabloti:[/QUOTE] lyń :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 zmęczyłam się. Ręce od szarpania mnie bolą. Misia ma cieczkę i dowalił się do mnie pseudo pinczer. :eviltong: a Misia ma te dni, gdzie chętnie nastawia, więc ciężko było xD Quote
Karro Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 No to masz teraz przebojowo :D Pod drzwiami kundle wam nie siedzą i nie piszczą do Misi? :D Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 nie dosłownie pod drzwiami :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 cieczka to zło... :mad: Nie tylko dla właścicieli suczek :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 jak bym miała samca to bym mu wycięła jaja :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='Angi']jak bym miała samca to bym mu wycięła jaja :evil_lol:[/QUOTE] Trzeba było wysterylizować Misie :diabloti: Quote
Pixeloza Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='Angi']jak bym miała samca to bym mu wycięła jaja :evil_lol:[/QUOTE] U Pixela? Narkoze trzebaby mu podać w żarciu, bo zastrzyu sobie nie da zrobić :evil_lol: W listopadzie zastrzyk.. o boże, ja go nie trzymam :diabloti: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='Pixeloza']U Pixela? Narkoze trzebaby mu podać w żarciu, bo zastrzyu sobie nie da zrobić :evil_lol: W listopadzie zastrzyk.. o boże, ja go nie trzymam :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] ogólnie ;) [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] hej, hej :D Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 na to wygląda :diabloti: każdy siedzi ale nikt sie nie odzywa :diabloti: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 no nie wiem , wrzesien idzie , szkoła itd :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ja nadal czekam na rowerek dla młodego :p Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='magdabroy']Ja nadal czekam na rowerek dla młodego :p[/QUOTE] a ja dopiero dzisiaj zamówiłam firanke , na bank przyjdzie do soboty :splat: Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja dopiero dzisiaj zamówiłam firanke , na bank przyjdzie do soboty :splat:[/QUOTE] tyś gupio :evil_lol: a ja też czekam :P Quote
*Magda* Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja dopiero dzisiaj zamówiłam firanke , na bank przyjdzie do soboty :splat:[/QUOTE] Bardzo inteligentnie :diabloti: A ja dziś wysłałam 2 firanki do PL, żeby mi szwagierka je dała do obszycia ;) Jak do mnie wrócą, to Theoś będzie miał jeden komplet w auta, a drugi w Kubusia Puchatka :loveu: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='Angi']tyś gupio :evil_lol: a ja też czekam :P[/QUOTE] nie głupio ale brat mi tak długo dawał wymiary jakie maja być :eviltong: ja też czekam bo wtedy bydą zdjęcia :multi: Quote
Recommended Posts