Karro Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='Angi']chociaż jedna pamięta, ba nawet dwa miałam ;) Collie, ale smooth :D[/QUOTE] Jestem mistrzem :diabloti: :D Quote
Karro Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='Angi']wygrywasz kopa w tyłek :diabloti:[/QUOTE] :Cool!: Zawsze marzyłam o takiej nagrodzie :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 są, są psy tej rasy w PL ale nie ma (albo nie wiem?) Takiego psa o takim umaszczeniu, jakiego ja chcę :lol: A że wychowywałam się z 3 owczarkami, Pusią i kundelkiem to wiadomo :> idę się uczyć :P Quote
Pixeloza Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='Sonka95']Jak ja bym chciała 2 psa ... nawet na DT , ale puki mieszkam z rodzicami mogę o tym zapomnieć :roll:[/QUOTE] witaj w klubie :shake: Strasznie mi się podoba Reksio ze schroniska, ale pomimo tego że nie pożyje już długo (staruszek :shake:) i jest mniejszy od Pixela rodzice nie chcą się zgodzić na drugiego psa :-( Rozumiem, że to dużo do roboty zwłaszcza, że on ma małe problemy zdrowotne (potrącił go samochód i jest trochę "krzywy") i wydatki x2 (a już są spore :evil_lol:) ale dałabym wszystko żeby znalazł dobry dom :shake: Quote
łamAga Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 jem właśnie jakie paskudne gotowe danie z biedronki .... ale paskudne .... ale jem :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Pixeloza']witaj w klubie Strasznie mi się podoba Reksio ze schroniska, ale pomimo tego że nie pożyje już długo (staruszek :shake:) i jest mniejszy od Pixela rodzice nie chcą się zgodzić na drugiego psa :-( Rozumiem, że to dużo do roboty zwłaszcza, że on ma małe problemy zdrowotne (potrącił go samochód i jest trochę "krzywy") i wydatki x2 (a już są spore :evil_lol:) ale dałabym wszystko żeby znalazł dobry dom :shake:[/QUOTE] wydatki... :shake: [quote name='dOgLoV']jem właśnie jakie paskudne gotowe danie z biedronki .... ale paskudne .... ale jem :diabloti:[/QUOTE] a co mnie to obchodzi? :P Quote
Luzia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 To prawie jak BC, w końcu collie od niego się wywodzi :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 ty się wgl Luiza nie odzywaj, słyszałam że już pisałaś do Viktorii :mad: Nie, BC są brzydsze i wszędzie ich pełno :P Quote
Pixeloza Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Angi']wydatki... :shake:[/QUOTE] Powiedziałabym, "będę je oba SAMA utrzymywać" ale wczoraj ojciec zabrał mi prawie wszystkie moja oszczędności i zamówił mi laptopa :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 jak poradzić sobie z psem pożeraczem? Quote
Pixeloza Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 hej hej helloł :lol: szykuje się wizyta u weta :shake: Pixel ma podejrzanego guzka na pyszczku, jedziemy w poniedziałek :shake: Quote
angineuuka Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 u mnie? jestem w siódmym niebie bo sezon :loveu: i nie wiem co mamie kupić :P Quote
angineuuka Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='dOgLoV']siemka gupku :eviltong: co tam ?? :lol:[/QUOTE] sama jesteś głupek :P [quote name='Pixeloza']hej hej helloł :lol: szykuje się wizyta u weta :shake: Pixel ma podejrzanego guzka na pyszczku, jedziemy w poniedziałek :shake:[/QUOTE] będzie dobrze :) Quote
Luzia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Angi']ty się wgl Luiza nie odzywaj, słyszałam że już pisałaś do Viktorii :mad: Nie, BC są brzydsze i wszędzie ich pełno :P[/QUOTE] sama jesteś brzydka :diabloti: Quote
Luzia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Pixeloza']Powiedziałabym, "będę je oba SAMA utrzymywać" ale wczoraj ojciec zabrał mi prawie wszystkie moja oszczędności i zamówił mi laptopa :evil_lol:[/QUOTE] jakiego? :cool3: [quote name='Angi']jak poradzić sobie z psem pożeraczem?[/QUOTE] myślę że dobrym rozwiązaniem było by nakarmienie go? :razz: :cool1: Quote
angineuuka Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']sama jesteś brzydka :diabloti:[/QUOTE] Ja wiem :diabloti: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 to dobrze, przynajmniej nie żyjesz w nieświadomości :lol: Quote
angineuuka Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 miło, a chciałam zdjęcia dodać :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Angi'] będzie dobrze :)[/QUOTE] Na szczęście miałaś rację :) To był tylko kleszcz :lol: Pierwszy raz w życiu widziałam kleszcza, fuj :eviltong: [quote name='Luzia']jakiego? :cool3: [/QUOTE] [url]http://www.komputronik.pl/product/189756/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Lenovo_G780_59_367569_8_GB.html[/url] - takiego :cool3: Quote
Recommended Posts