Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

są, są psy tej rasy w PL ale nie ma (albo nie wiem?) Takiego psa o takim umaszczeniu, jakiego ja chcę :lol: A że wychowywałam się z 3 owczarkami, Pusią i kundelkiem to wiadomo :> idę się uczyć :P

Posted

[quote name='Sonka95']Jak ja bym chciała 2 psa ... nawet na DT , ale puki mieszkam z rodzicami mogę o tym zapomnieć :roll:[/QUOTE]

witaj w klubie :shake:
Strasznie mi się podoba Reksio ze schroniska, ale pomimo tego że nie pożyje już długo (staruszek :shake:) i jest mniejszy od Pixela rodzice nie chcą się zgodzić na drugiego psa :-( Rozumiem, że to dużo do roboty zwłaszcza, że on ma małe problemy zdrowotne (potrącił go samochód i jest trochę "krzywy") i wydatki x2 (a już są spore :evil_lol:) ale dałabym wszystko żeby znalazł dobry dom :shake:

Posted

[quote name='Pixeloza']witaj w klubie
Strasznie mi się podoba Reksio ze schroniska, ale pomimo tego że nie pożyje już długo (staruszek :shake:) i jest mniejszy od Pixela rodzice nie chcą się zgodzić na drugiego psa :-( Rozumiem, że to dużo do roboty zwłaszcza, że on ma małe problemy zdrowotne (potrącił go samochód i jest trochę "krzywy") i wydatki x2 (a już są spore :evil_lol:) ale dałabym wszystko żeby znalazł dobry dom :shake:[/QUOTE]
wydatki... :shake:
[quote name='dOgLoV']jem właśnie jakie paskudne gotowe danie z biedronki .... ale paskudne .... ale jem :diabloti:[/QUOTE]

a co mnie to obchodzi? :P

Posted

[quote name='Angi']wydatki... :shake:[/QUOTE]

Powiedziałabym, "będę je oba SAMA utrzymywać" ale wczoraj ojciec zabrał mi prawie wszystkie moja oszczędności i zamówił mi laptopa :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']siemka gupku :eviltong: co tam ?? :lol:[/QUOTE]
sama jesteś głupek :P
[quote name='Pixeloza']hej hej helloł :lol:
szykuje się wizyta u weta :shake:
Pixel ma podejrzanego guzka na pyszczku, jedziemy w poniedziałek :shake:[/QUOTE]
będzie dobrze :)

Posted

[quote name='Angi']ty się wgl Luiza nie odzywaj, słyszałam że już pisałaś do Viktorii :mad: Nie, BC są brzydsze i wszędzie ich pełno :P[/QUOTE]

sama jesteś brzydka :diabloti:

Posted

[quote name='Pixeloza']Powiedziałabym, "będę je oba SAMA utrzymywać" ale wczoraj ojciec zabrał mi prawie wszystkie moja oszczędności i zamówił mi laptopa :evil_lol:[/QUOTE]

jakiego? :cool3:

[quote name='Angi']jak poradzić sobie z psem pożeraczem?[/QUOTE]
myślę że dobrym rozwiązaniem było by nakarmienie go? :razz: :cool1:

Posted

[quote name='Angi']
będzie dobrze :)[/QUOTE]

Na szczęście miałaś rację :)
To był tylko kleszcz :lol:
Pierwszy raz w życiu widziałam kleszcza, fuj :eviltong:

[quote name='Luzia']jakiego? :cool3:
[/QUOTE]

[url]http://www.komputronik.pl/product/189756/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Lenovo_G780_59_367569_8_GB.html[/url] - takiego :cool3: