Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']często spotykam takich ludzi...
albo pies na kolczatce + flexi :diabloti:[/QUOTE]

nie mówimy o tej samej osobie? :evil_lol:
Scooby nosi kolczatkę i jak z nią wychodzi to ok, krótka, ale jak z nim to flexi :evil_lol:
Ale mimo wszystko przy nim jest aniołkiem, a przy niej to diabeł :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']raczej nie mówimy o tej samej osobie :diabloti:

Jak ktoś daje sobie pomiatać i lubi latać na lewo i prawo... :evil_lol:[/QUOTE]

Mam westa, który musi powąchać WSZYSTKO (i oczywiście dodatkowo osikać :evil_lol: ) ale idzie grzecznie przy nodze, czasem pociągnie, to go wrócę. A Scooby? W lewo, prawo, do przodu, w tył :diabloti: Raz w zimie to było, to ta szła po lodzie, a ten ją pociągnął, niestety utrzymała równowagę :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']Misia też :evil_lol:
Pogoda jest nie halo, więc śpi :evil_lol:[/QUOTE]

Pixela jak się obudzi to się pobawi, a tak to śpi :evil_lol:
NA noc zabieram mu miskę, w nocy podżera, a dzisiaj rano jak ubierałam buty patrzę do kuchni a tam koopa :mad:
nie wiem jak go nauczyć, żeby pokazywał że mu się chcę chcieliśmy żeby na balkon łaził, balkon zamknięty to potem się domyślimy. Mata na balkonie a ten i tak w kuchni nalał :mad:

Posted

[quote name='Pixeloza']8 miesięcy ma, powinien już zrozumieć że w domku be :evil_lol:[/QUOTE]
Miśka ma 7 lat i czasem jej się zdarzy :lol:
[quote name='Aleksandra95']To odrabiaj, a nie na dogo siedzisz :diabloti:[/QUOTE]

Już zrobiłam :>

Posted

[quote name='Angi']Miśka ma 7 lat i czasem jej się zdarzy :lol: [/QUOTE]

nie strasz mnie :crazyeye:
Pixel jak się zeszcza w chacie jak będzie miał tyle to od ojca po tyłku tak dostanie, albo go wywalą na balkon :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']nie strasz mnie :crazyeye:
Pixel jak się zeszcza w chacie jak będzie miał tyle to od ojca po tyłku tak dostanie, albo go wywalą na balkon :evil_lol:[/QUOTE]

ale to na prawdę rzadko... Jak zje coś przed snem, albo jak pójdziemy wczsnie spać :lol:

Posted

[quote name='Angi']spać mi się chce :placz:[/QUOTE]

[quote name='Angi']oo, idę sobie kanapkę zrobić. Przez ciebie :diabloti:[/QUOTE]

Idź już spać, a nie poszłaś jeść :mad:

Posted

[quote name='Angi']jakoś mi się już ode chciało spać... Bo mnie głowa boli :diabloti:[/QUOTE]

ja raz o 02.00 jadłam bo mnie łeb bolał z głodu :evil_lol: