angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 często spotykam takich ludzi... albo pies na kolczatce + flexi :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']często spotykam takich ludzi... albo pies na kolczatce + flexi :diabloti:[/QUOTE] nie mówimy o tej samej osobie? :evil_lol: Scooby nosi kolczatkę i jak z nią wychodzi to ok, krótka, ale jak z nim to flexi :evil_lol: Ale mimo wszystko przy nim jest aniołkiem, a przy niej to diabeł :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 raczej nie mówimy o tej samej osobie :diabloti: Jak ktoś daje sobie pomiatać i lubi latać na lewo i prawo... :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']raczej nie mówimy o tej samej osobie :diabloti: Jak ktoś daje sobie pomiatać i lubi latać na lewo i prawo... :evil_lol:[/QUOTE] Mam westa, który musi powąchać WSZYSTKO (i oczywiście dodatkowo osikać :evil_lol: ) ale idzie grzecznie przy nodze, czasem pociągnie, to go wrócę. A Scooby? W lewo, prawo, do przodu, w tył :diabloti: Raz w zimie to było, to ta szła po lodzie, a ten ją pociągnął, niestety utrzymała równowagę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 hah, moja Miśka robi to samo :diabloti: Z początku, przez pierwsze 5 minut ciągnie a potem już luz :lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 A Pixel chrapiee :lol: On w chacie prawie cały czas śpi, niepokoi mnie to :shake: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Misia też :evil_lol: Pogoda jest nie halo, więc śpi :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']Misia też :evil_lol: Pogoda jest nie halo, więc śpi :evil_lol:[/QUOTE] Pixela jak się obudzi to się pobawi, a tak to śpi :evil_lol: NA noc zabieram mu miskę, w nocy podżera, a dzisiaj rano jak ubierałam buty patrzę do kuchni a tam koopa :mad: nie wiem jak go nauczyć, żeby pokazywał że mu się chcę chcieliśmy żeby na balkon łaził, balkon zamknięty to potem się domyślimy. Mata na balkonie a ten i tak w kuchni nalał :mad: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']najlepszym się zdarza :grins:[/QUOTE] 8 miesięcy ma, powinien już zrozumieć że w domku be :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 [quote name='Pixeloza']8 miesięcy ma, powinien już zrozumieć że w domku be :evil_lol:[/QUOTE] Miśka ma 7 lat i czasem jej się zdarzy :lol: [quote name='Aleksandra95']To odrabiaj, a nie na dogo siedzisz :diabloti:[/QUOTE] Już zrobiłam :> Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Aleksandra95']To odrabiaj, a nie na dogo siedzisz :diabloti:[/QUOTE] za późno, odrobione :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']Miśka ma 7 lat i czasem jej się zdarzy :lol: [/QUOTE] nie strasz mnie :crazyeye: Pixel jak się zeszcza w chacie jak będzie miał tyle to od ojca po tyłku tak dostanie, albo go wywalą na balkon :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 [quote name='Pixeloza']nie strasz mnie :crazyeye: Pixel jak się zeszcza w chacie jak będzie miał tyle to od ojca po tyłku tak dostanie, albo go wywalą na balkon :evil_lol:[/QUOTE] ale to na prawdę rzadko... Jak zje coś przed snem, albo jak pójdziemy wczsnie spać :lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 kolacja - 4 skibki chleba z żółtym serem i kethupem :evil_lol: lubię się obżerać na noc :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 oo, idę sobie kanapkę zrobić. Przez ciebie :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']oo, idę sobie kanapkę zrobić. Przez ciebie :diabloti:[/QUOTE] będziesz gruba :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']spać mi się chce :placz:[/QUOTE] [quote name='Angi']oo, idę sobie kanapkę zrobić. Przez ciebie :diabloti:[/QUOTE] Idź już spać, a nie poszłaś jeść :mad: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 jakoś mi się już ode chciało spać... Bo mnie głowa boli :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']jakoś mi się już ode chciało spać... Bo mnie głowa boli :diabloti:[/QUOTE] ja raz o 02.00 jadłam bo mnie łeb bolał z głodu :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 mnie boli dzięki naszej kochanej pogodzie :loveu: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Nuuuudaaa! :( Pixel się nażarł i biega w kółko :Dog_run::evil_lol: Quote
Recommended Posts