Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pixeloza'][URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroza_skorzana/heim/309475[/URL] ta byłaby idealna, ale cena mnie odpycha :evil_lol:[/QUOTE]

firmę z całego serca mogę polecić :)

Posted

[quote name='Pixeloza']obroża 30x3 cm :evil_lol:[/QUOTE]
aha :evil_lol: nie wolisz za taką cenę kupić np dwóch innych :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']firmę z całego serca mogę polecić :)[/QUOTE]

hmm, to może zamiast Bozity kupię, wyjdą niecałe 2 stówy :evil_lol:

[quote name='vege*']aha :evil_lol: nie wolisz za taką cenę kupić np dwóch innych :diabloti:[/QUOTE]

na razie nie miałam w planach, zwłaszcza, że kupowanie szelek w zooplusie źle się dla mnie skończyło, rozmiar za duże wzięłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ja bym tak zrobiła :diabloti:[/QUOTE]
piona :diabloti:

[quote name='dOgLoV']cena powala ale obroża śliczna :loveu:[/QUOTE]
mi się ta obroża nie podoba, była by fajna bez tych pierdułek :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']cena powala ale obroża śliczna :loveu:[/QUOTE]

też mi się podoba :loveu:
póki ja płace, rodzice nawet nie spytają, dlaczego aż 2 stówy, jakby oni płacili, przeskanowaliby mi koszyk :evil_lol:

Posted

Alpina ma nawet obrożę z tej firmy, kilka psów ze schroniska również więc testy mają na maxa :evil_lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-gaBHp8e8b7w/UTOEutO6kHI/AAAAAAABMeE/KZjUE_gC1Tk/s512/44.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='vege*']:glaszcze: :evil_lol:[/QUOTE]

:loveu: :evil_lol:

myślę co wywalić z koszyka :evil_lol:

- apteczka - no na pewno nie :evil_lol:

- 2 trymery - niet! :mad:

- szczotkę z naturalnego włosia - mooże :roll:

- metalowy grzebień - pomyślę :evil_lol:

- 2 kg Bozity Rough na próbę - to mogę wywalić, Pixel znów posmakował w RC :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']:loveu: :evil_lol:

myślę co wywalić z koszyka :evil_lol:

- apteczka - no na pewno nie :evil_lol:

- 2 trymery - niet! :mad:

- szczotkę z naturalnego włosia - mooże :roll:

- metalowy grzebień - pomyślę :evil_lol:

- 2 kg Bozity Rough na próbę - to mogę wywalić, Pixel znów posmakował w RC :evil_lol:[/QUOTE]
popieram, wywal karmę! reszta jest bardziej potrzebna :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza'][URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/heim/smycze_skorzane/313381[/URL][/QUOTE]

ja nawet smycz też mam z tej firmy, ale nie jestem pewna bo nie ma metki...
jest nieprzepinana ale ma takie łapki.. i mega niewygodna :P Wole już je prowadzić na tej parcianej dla schroniskowców :P

Posted

[quote name='Angi']ja nawet smycz też mam z tej firmy, ale nie jestem pewna bo nie ma metki...
jest nieprzepinana ale ma takie łapki.. i mega niewygodna :P Wole już je prowadzić na tej parcianej dla schroniskowców :P[/QUOTE]

ja nowej smyczy nie szukam, czekam aż ojciec zszyję zwykłą regulowaną taśmówkę, bo była na klej i się rozkleiła :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']ja nowej smyczy nie szukam, czekam aż ojciec zszyję zwykłą regulowaną taśmówkę, bo była na klej i się rozkleiła :evil_lol:[/QUOTE]
smycz na klej :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']nie wymagajmy za dużo od smyczy za 15 zł :evil_lol:[/QUOTE]
Ej ja mam smycz za 15 zeta i jest szyta, mam nawet taką za 10 i też szyta :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Ej ja mam smycz za 15 zeta i jest szyta, mam nawet taką za 10 i też szyta :diabloti:[/QUOTE]

moja też będzie szyta, jak tatuś zszyje :evil_lol: