Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']a ja miałam dziś dni otwarte w szkole :loveu:[/QUOTE]

To bardzo ciekawie dzień spedziłaś :) Ja to się jakoś nie pisze na takie dni otwarte :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Psitulowy Harlem Shake I : [URL]https://www.youtube.com/watch?v=X-LfScr5Tjk[/URL]
a tu Harlem numer II :) : [URL]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wmabRxSBEGc[/URL]
poprzedni filmik został usunięty, i dodamy na nowo bo dodali stronę wuwuwu :D[/QUOTE]

wariaci, ale tacy bardzo pozytywni :loveu:

Posted

[quote name='Angi']wolałabym się nudzić w domu, niż oprowadzać cyganerie po szkole..:eviltong:[/QUOTE]

ja cały dzień w domu dzisiaj siedze i uwierz mi wolała bym coś porobić :eviltong:

Posted

[quote name='Sonka95']To bardzo ciekawie dzień spedziłaś :) Ja to się jakoś nie pisze na takie dni otwarte :diabloti:[/QUOTE]
a ja się angażuję w takie rzeczy. Mam 5 z zachowania :evil_lol: Nie pyskuję aż tak do nauczycieli jak kiedyś :lol:
[quote name='kalyna']wariaci, ale tacy bardzo pozytywni :loveu:[/QUOTE]
:)
[quote name='dOgLoV']ja cały dzień w domu dzisiaj siedze i uwierz mi wolała bym coś porobić :eviltong:[/QUOTE]

nieee. Wgl mądra ja założyłam sobie na dziś nowe buty i stopa w lewej nodze mnie przez to boli :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']:)
nieee. Wgl mądra ja założyłam sobie na dziś nowe buty i stopa w lewej nodze mnie przez to boli :evil_lol:[/QUOTE]

no ba , żeby ładnie wyglądać trzeba cierpieć ;P

[quote name='magdabroy']Wiesz jakie "coś" mogłabyś zrobić :evil_lol:[/QUOTE]

wiem , ale nie mogła bym , u mamy jestem :P

Posted

Oglądam sobie przedstawienie, na wzór którego my się wystawiamy w szkole. Masakra :evil_lol:

powalają mnie dzieci, które wychodzą z prawie, że większym od siebie i przede wszystkim silniejszym psem który potem tym dzieciakiem miota po tej ulicy na lewo i prawo :evil_lol: A jaki sprint osiągają te dzieci gdy ten pies ucieknie :evil_lol:

Posted

Ej to nie sprawiedliwe :eviltong:
Jak ja pomagałam przy dniach otwartych w szkole, to było to w sobotę :angryy:

A ja się ostatnio błogo obijam :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiecznie jakieś wytłumaczenie :eviltong:[/QUOTE]

takie życie :eviltong: poza tym Sebastian w pracy :eviltong:

te dzieciaki wygladaja podobnie jak ja idac z Neronem :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']Ej to nie sprawiedliwe :eviltong:
Jak ja pomagałam przy dniach otwartych w szkole, to było to w sobotę :angryy:

A ja się ostatnio błogo obijam :evil_lol:[/QUOTE]
a to nie, to ja bym wtedy nie pomagała :evil_lol:
[quote name='dOgLoV']takie życie :eviltong: poza tym Sebastian w pracy :eviltong:

te dzieciaki wygladaja podobnie jak ja idac z Neronem :eviltong:[/QUOTE]

haha :evil_lol:

ej, noga mi zdrętwiała.. :P

Posted

[quote name='Angi']a to nie, to ja bym wtedy nie pomagała :evil_lol:

haha :evil_lol:

ej, noga mi zdrętwiała.. :P[/QUOTE]

Haa cwaniara :eviltong:

to się ciesz, że tylko jedna :lol:

Posted

a paczajcie, co na mnie w domciu czekało :loveu: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-YjDof2MNsbA/UWQWfZdjYRI/AAAAAAAACMU/uZvLD5w6eB0/s600/Zdj%C4%99cie1426.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']120zł :crazyeye: Za cholerę bym tyle nie zapłaciła, żeby oglądać mecz :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

chciałam ten za 150 ale nie zdążyłam :oops: a się nie znasz :P

Posted

[url]https://picasaweb.google.com/112856785776231846516/Grease#5864836256866711746[/url]
Tylko my to mamy trochę zmienione, i nie jesteśmy tacy sztywni :P
sorki, że w niektórych momentach się trzęsie :p