Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']a ja miałam dziś dni otwarte w szkole :loveu:[/QUOTE] To bardzo ciekawie dzień spedziłaś :) Ja to się jakoś nie pisze na takie dni otwarte :diabloti: Quote
kalyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']Psitulowy Harlem Shake I : [URL]https://www.youtube.com/watch?v=X-LfScr5Tjk[/URL] a tu Harlem numer II :) : [URL]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wmabRxSBEGc[/URL] poprzedni filmik został usunięty, i dodamy na nowo bo dodali stronę wuwuwu :D[/QUOTE] wariaci, ale tacy bardzo pozytywni :loveu: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']wolałabym się nudzić w domu, niż oprowadzać cyganerie po szkole..:eviltong:[/QUOTE] ja cały dzień w domu dzisiaj siedze i uwierz mi wolała bym coś porobić :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Sonka95']To bardzo ciekawie dzień spedziłaś :) Ja to się jakoś nie pisze na takie dni otwarte :diabloti:[/QUOTE] a ja się angażuję w takie rzeczy. Mam 5 z zachowania :evil_lol: Nie pyskuję aż tak do nauczycieli jak kiedyś :lol: [quote name='kalyna']wariaci, ale tacy bardzo pozytywni :loveu:[/QUOTE] :) [quote name='dOgLoV']ja cały dzień w domu dzisiaj siedze i uwierz mi wolała bym coś porobić :eviltong:[/QUOTE] nieee. Wgl mądra ja założyłam sobie na dziś nowe buty i stopa w lewej nodze mnie przez to boli :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ja cały dzień w domu dzisiaj siedze i uwierz mi wolała bym coś porobić :eviltong:[/QUOTE] Wiesz jakie "coś" mogłabyś zrobić :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']:) nieee. Wgl mądra ja założyłam sobie na dziś nowe buty i stopa w lewej nodze mnie przez to boli :evil_lol:[/QUOTE] no ba , żeby ładnie wyglądać trzeba cierpieć ;P [quote name='magdabroy']Wiesz jakie "coś" mogłabyś zrobić :evil_lol:[/QUOTE] wiem , ale nie mogła bym , u mamy jestem :P Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Oglądam sobie przedstawienie, na wzór którego my się wystawiamy w szkole. Masakra :evil_lol: powalają mnie dzieci, które wychodzą z prawie, że większym od siebie i przede wszystkim silniejszym psem który potem tym dzieciakiem miota po tej ulicy na lewo i prawo :evil_lol: A jaki sprint osiągają te dzieci gdy ten pies ucieknie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] wiem , ale nie mogła bym , u mamy jestem :P[/QUOTE] Wiecznie jakieś wytłumaczenie :eviltong: Quote
kalyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ej to nie sprawiedliwe :eviltong: Jak ja pomagałam przy dniach otwartych w szkole, to było to w sobotę :angryy: A ja się ostatnio błogo obijam :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wiecznie jakieś wytłumaczenie :eviltong:[/QUOTE] takie życie :eviltong: poza tym Sebastian w pracy :eviltong: te dzieciaki wygladaja podobnie jak ja idac z Neronem :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='kalyna']Ej to nie sprawiedliwe :eviltong: Jak ja pomagałam przy dniach otwartych w szkole, to było to w sobotę :angryy: A ja się ostatnio błogo obijam :evil_lol:[/QUOTE] a to nie, to ja bym wtedy nie pomagała :evil_lol: [quote name='dOgLoV']takie życie :eviltong: poza tym Sebastian w pracy :eviltong: te dzieciaki wygladaja podobnie jak ja idac z Neronem :eviltong:[/QUOTE] haha :evil_lol: ej, noga mi zdrętwiała.. :P Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi'] ej, noga mi zdrętwiała.. :P[/QUOTE] to znak że zaraz Ci odpadnie :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']to znak że zaraz Ci odpadnie :eviltong:[/QUOTE] i na co ja założe moje piękne buty? :( Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']i na co ja założe moje piękne buty? :([/QUOTE] Na ręce albo uszy :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Na ręce albo uszy :evil_lol:[/QUOTE] i pokaż się nam :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 jak założę na ręce, to zdjęcia nie zrobię :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']jak założę na ręce, to zdjęcia nie zrobię :evil_lol:[/QUOTE] to na uszy założysz :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']to na uszy założysz :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']a to nie, to ja bym wtedy nie pomagała :evil_lol: haha :evil_lol: ej, noga mi zdrętwiała.. :P[/QUOTE] Haa cwaniara :eviltong: to się ciesz, że tylko jedna :lol: Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']jak założę na ręce, [B]to zdjęcia nie zrobię[/B] :evil_lol:[/QUOTE] Czyli nic nowego :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 a paczajcie, co na mnie w domciu czekało :loveu: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-YjDof2MNsbA/UWQWfZdjYRI/AAAAAAAACMU/uZvLD5w6eB0/s600/Zdj%C4%99cie1426.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 120zł :crazyeye: Za cholerę bym tyle nie zapłaciła, żeby oglądać mecz :evil_lol::eviltong: Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']120zł :crazyeye: Za cholerę bym tyle nie zapłaciła, żeby oglądać mecz :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] chciałam ten za 150 ale nie zdążyłam :oops: a się nie znasz :P Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [url]https://picasaweb.google.com/112856785776231846516/Grease#5864836256866711746[/url] Tylko my to mamy trochę zmienione, i nie jesteśmy tacy sztywni :P sorki, że w niektórych momentach się trzęsie :p Quote
Recommended Posts