Victoria Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 a ja nie widze.. 'film zostal usuniety blablabla" Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Psitulowy Harlem Shake I : [URL]https://www.youtube.com/watch?v=X-LfScr5Tjk[/URL] a tu Harlem numer II :) : [URL]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wmabRxSBEGc[/URL] poprzedni filmik został usunięty, i dodamy na nowo bo dodali stronę wuwuwu :D Quote
Aleksa. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 na drugim malo co pies dziewczyny nie ugryzł. Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Aleksandra95']na drugim malo co pies dziewczyny nie ugryzł.[/QUOTE] jak by mi ktoś tak machał, no to wiesz... :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Alpina dziś niie tknęła tego ryżu... Zaczynam się już martwić .. :( Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']Alpina dziś niie tknęła tego ryżu... Zaczynam się już martwić .. :([/QUOTE] Spróbuj dać jej jakiś smakołyk ;) Jak zje, to nic jej nie jest (prawdopodobnie) i ściemnia :) Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Spróbuj dać jej jakiś smakołyk ;) Jak zje, to nic jej nie jest (prawdopodobnie) i ściemnia :)[/QUOTE] połknęła by mi ten kawałek kiełbasy razem z ręką, mam nadzieję, że jutro zje :evil_lol: ale i tak się martwię.. :P Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']połknęła by mi ten kawałek kiełbasy razem z ręką, mam nadzieję, że jutro zje :evil_lol: ale i tak się martwię.. :P[/QUOTE] Więc raczej ściemnia ;) albo jest to efekt leków, które dostała ;) Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Więc raczej ściemnia ;) albo jest to efekt leków, które dostała ;)[/QUOTE] Możliwe. Tylko nie wiem co zrobić jak nie zje tego jutro... Nie mam pomysłu, na prawdę.. :/ I chyba jeszcze gorączkuje.. Masakra jakaś.. :| Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']Możliwe. Tylko nie wiem co zrobić jak nie zje tego jutro... Nie mam pomysłu, na prawdę.. :/ I chyba jeszcze gorączkuje.. Masakra jakaś.. :|[/QUOTE] Jak jutro nie zje, to zapytaj weta czy może to być od leków ;) Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jak jutro nie zje, to zapytaj weta czy może to być od leków ;)[/QUOTE] Gorączka to raczej od leków, znak że organizm walczy. :P Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']Psitulowy Harlem Shake I : [URL]https://www.youtube.com/watch?v=X-LfScr5Tjk[/URL] a tu Harlem numer II :) : [URL]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wmabRxSBEGc[/URL] poprzedni filmik został usunięty, i dodamy na nowo bo dodali stronę wuwuwu :D[/QUOTE]Ha ha ha ha ha super :D Zdrówka Alpinie życzę! Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Hej :) I jak Alpina dzisiaj lepiej sie czuje ? ;) Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 hej, hej :D Alpina dziś czuje się lepiej, może dlatego że coś zjadła? :lol: A ja się nie czuję dobrze :P Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 to dobrze ze czyje sie dobrze ;) ja tez sie za dobrze nie czuję .... Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 a ja miałam dziś dni otwarte w szkole :loveu: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']a ja miałam dziś dni otwarte w szkole :loveu:[/QUOTE] i sobie przedłużyłaś pewnie weekend :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']i sobie przedłużyłaś pewnie weekend :eviltong:[/QUOTE] nie, bo mnie w to zaangażowali :P Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']nie, bo mnie w to zaangażowali :P[/QUOTE] ahaaaa to nawet dobrze nie nudziłaś sie w domu :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ahaaaa to nawet dobrze nie nudziłaś sie w domu :eviltong:[/QUOTE] wolałabym się nudzić w domu, niż oprowadzać cyganerie po szkole..:eviltong: Quote
Recommended Posts