angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 (edited) doberek :D [URL]http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-swiatowa-2013-znamy-ceny-biletow-na-mecze-z-argentyna-i-usa/#more-112471[/URL] :D nie jest źle, czeekam :D wyruszam sobie na 9 do szkoły, a co :lol: Edited March 27, 2013 by Angi Quote
phase Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Angi']doberek :D [URL]http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-swiatowa-2013-znamy-ceny-biletow-na-mecze-z-argentyna-i-usa/#more-112471[/URL] :D nie jest źle, czeekam :D wyruszam sobie na 9 do szkoły, a co :lol:[/QUOTE] Faktycznie jest tak tragicznie. :) Quote
angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 co tragicznie? padam na czoło :mdleje: Quote
Sonka95 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ważne , ze wytrzymałaś :) A z tą akcją z przypięciem żółtej wstążki jest tak , ze praktycznie nikt nie wie o co chodzi ja się dopiero na dogo dowiedziałam po co te wstążki ;) i teraz wiem ,ale wiele osób nawet o tym nie słyszało ... Quote
trabeska Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Angi']Oko? No chyba baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo powolnym tempem zmierzamy ku poprawie :evil_lol: Jednak leki będzie żreć do końca życia. :) Jak już kilka stron wcześniej <nie wiem dokładnie gdzie> to po świętach zawitamy do weta. Mam wrażenie, że z drugim okiem coś nie halo. Iii wgl to zastanawiam się, czy nie przyczepić Alpinie żółtej wstążki do smyczy. Nie wiem, czy byłby z tym jakiś sens bo pewnie mało kto zna tą akcje albo wgl nikt z spotkanych by nie znał... [/QUOTE] To właśnie chodziło mi o to drugie oko :) Ja też myślę o przyczepieniu psom żółtych wstążek. Ale to zapewne niewiele da ;) Quote
angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 a, drugie oko to jak na razie wygląda tak samo. Jutro mierzę piesie do szelek :D Quote
angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Sonka95']Ważne , ze wytrzymałaś :) A z tą akcją z przypięciem żółtej wstążki jest tak , ze praktycznie nikt nie wie o co chodzi ja się dopiero na dogo dowiedziałam po co te wstążki ;) i teraz wiem ,ale wiele osób nawet o tym nie słyszało ...[/QUOTE] bo musiałam wytrzymać xD Quote
phase Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Angi']co tragicznie? [/QUOTE] Zjadło mi się nie. :lol: Quote
Ty$ka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Hejka :D Te wstążki to dla mnie abstrakcja :lol: I tyle w tym temacie ;] Quote
angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 wale już te wstążki, na darmo kasę wydam chyba :P Quote
Ty$ka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Angi']wale już te wstążki, na darmo kasę wydam chyba :P[/QUOTE] Jasne, że tak. Jak nawet w koniarskim świecie czerwone wstążki są tylko dla wtajemniczonych, bo dla większości osób to po prostu ozdóbka, to co dopiero mówić żółte wstążki wplecione w sierść psa... Quote
*Magda* Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 O co chodzi z tymi wstążkami? :oops::hmmmm: Quote
angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 a u konia to chyba wiem co to znaczy :lol: Quote
angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='magdabroy']O co chodzi z tymi wstążkami? :oops::hmmmm:[/QUOTE] [IMG]http://tpz-pupil.pl/wp-content/uploads/2012/09/zolta-wstazka.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='magdabroy']Aha ;)[/QUOTE] wyczerpująca odpowiedź. wgl.. to od kilku dni mam takie myśli typu, że zamiast Alpiny mogłam zabrać psa z dłuższym stażem, brzydszego... Weźcie mi coś powiedzcie, żeby te myśli mi wylazły z głowy :P A teraz ja idę SPAĆ, bo już mi sie zasnęło przed kompem xD Quote
kalyna Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Angi'] wgl.. to od kilku dni mam takie myśli typu, że zamiast Alpiny mogłam zabrać psa z dłuższym stażem, brzydszego... Weźcie mi coś powiedzcie, żeby te myśli mi wylazły z głowy :P[/QUOTE] A kto wtedy wziąłby Alpine? niby Owczar, ale stary, schorowany. Do końca życie musi brać tabletki. Pewnie siedziałaby w schronie do końca :( a tak ma super dom u Ciebie, wiedzie szczęśliwe życie. Całego świata nie zmienisz, ale dla Alpiny zmienił się cały świat :) Spójrz jej w oczy i sama stwierdzisz, że to była dobra decyzja :) Taaaa wstążki... u mnie to pewnie i tak tylko moje nosiłyby je :lol: ale na szczęście, jak idę z Owczarami to jakoś nikt nie wpada na pomysł, że nasze pieski mogłyby się pobawić, powąchać tudzież mieć inny kontakt :diabloti: zwłaszcza jak widzą wzrok Sonii :evil_lol: Oj raz sąsiada ON chciał sie zapoznać... niby samiec, a Sonia wtedy po cieczce była.. a i tak dała czadu.... ;) Kiedyś mnie to irytował, podejście Sonii, ale po wielu wydarzeniach cieszę się, że nie jest taka miziacka :D Quote
*Magda* Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Angi']wyczerpująca odpowiedź. wgl.. to od kilku dni mam takie myśli typu, że zamiast Alpiny mogłam zabrać psa z dłuższym stażem, brzydszego... Weźcie mi coś powiedzcie, żeby te myśli mi wylazły z głowy :P [/QUOTE] A co, miałam się rozpisać całym zdaniem? U mnie takich rzeczy jak wstążka pewnie nie zobaczę, bo tu jakieś 95% społeczeństwa chodzi ze swoimi psami do szkoły ;) Więc psy są w miarę wychowane :) A co Alpina jest za mało brzydka :evil_lol: A tak na poważnie, to tak jak napisała Kalyna, zmieniłaś dla tego psa cały świat i ciesz się jej szczęściem ;) Quote
angineuuka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='magdabroy']A co, miałam się rozpisać całym zdaniem? U mnie takich rzeczy jak wstążka pewnie nie zobaczę, bo tu jakieś 95% społeczeństwa chodzi ze swoimi psami do szkoły ;) Więc psy są w miarę wychowane :) A co Alpina jest za mało brzydka :evil_lol: A tak na poważnie, to tak jak napisała Kalyna, zmieniłaś dla tego psa cały świat i ciesz się jej szczęściem ;)[/QUOTE] Tak, Alipna jest za mało paskudna :evil_lol: [quote name='kalyna']A kto wtedy wziąłby Alpine? niby Owczar, ale stary, schorowany. Do końca życie musi brać tabletki. Pewnie siedziałaby w schronie do końca :( a tak ma super dom u Ciebie, wiedzie szczęśliwe życie. Całego świata nie zmienisz, ale dla Alpiny zmienił się cały świat :) Spójrz jej w oczy i sama stwierdzisz, że to była dobra decyzja :) Taaaa wstążki... u mnie to pewnie i tak tylko moje nosiłyby je :lol: ale na szczęście, jak idę z Owczarami to jakoś nikt nie wpada na pomysł, że nasze pieski mogłyby się pobawić, powąchać tudzież mieć inny kontakt :diabloti: zwłaszcza jak widzą wzrok Sonii :evil_lol: Oj raz sąsiada ON chciał sie zapoznać... niby samiec, a Sonia wtedy po cieczce była.. a i tak dała czadu.... ;) Kiedyś mnie to irytował, podejście Sonii, ale po wielu wydarzeniach cieszę się, że nie jest taka miziacka :D[/QUOTE] Tzn. Alpina raz się jakiegoś psa boi, raz ma zamiar się z nim bawić, a raz go zaatakować :lol: A, że chodzimy razem z Miśką na spacery to ta paskuda robi to samo. :P Quote
Karro Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ooo w Manufakturze robisz zakupki :loveu: Ja Ci nie pomogę, bo sama mam wielkie dylematy co wziąć dla Cesara, a jak bym miała wybierać dla 3 psów to już zupełnie tragedia :D Quote
angineuuka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='understandme']Ooo w Manufakturze robisz zakupki :loveu: Ja Ci nie pomogę, bo sama mam wielkie dylematy co wziąć dla Cesara, a jak bym miała wybierać dla 3 psów to już zupełnie tragedia :D[/QUOTE] dwóch psów, jednak biorę trzy rzeczy :grins: Ja już wiem co wezmę, mam problem tylko z mierzeniem i pozbieraniem kasy xD Quote
angineuuka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Sonka95']Hej :) i co wybrałaś dla psiaków ?[/QUOTE] norwegi + obroża dla Alpiny :grins: wzorek chyba zostanie tajemnicą :lol: Quote
angineuuka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 kurde no, manufaktura czy ds? :mdleje: Bo kurde saama nie wiem :< Quote
Recommended Posts