Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

doberek :D
[URL]http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-swiatowa-2013-znamy-ceny-biletow-na-mecze-z-argentyna-i-usa/#more-112471[/URL] :D nie jest źle, czeekam :D

wyruszam sobie na 9 do szkoły, a co :lol:

Edited by Angi
Posted

[quote name='Angi']doberek :D
[URL]http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-swiatowa-2013-znamy-ceny-biletow-na-mecze-z-argentyna-i-usa/#more-112471[/URL] :D nie jest źle, czeekam :D

wyruszam sobie na 9 do szkoły, a co :lol:[/QUOTE]
Faktycznie jest tak tragicznie. :)

Posted

Ważne , ze wytrzymałaś :)

A z tą akcją z przypięciem żółtej wstążki jest tak , ze praktycznie nikt nie wie o co chodzi ja się dopiero na dogo dowiedziałam po co te wstążki ;) i teraz wiem ,ale wiele osób nawet o tym nie słyszało ...

Posted

[quote name='Angi']Oko? No chyba baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo powolnym tempem zmierzamy ku poprawie :evil_lol: Jednak leki będzie żreć do końca życia. :)
Jak już kilka stron wcześniej <nie wiem dokładnie gdzie> to po świętach zawitamy do weta. Mam wrażenie, że z drugim okiem coś nie halo. Iii wgl to zastanawiam się, czy nie przyczepić Alpinie żółtej wstążki do smyczy. Nie wiem, czy byłby z tym jakiś sens bo pewnie mało kto zna tą akcje albo wgl nikt z spotkanych by nie znał... [/QUOTE]

To właśnie chodziło mi o to drugie oko :)
Ja też myślę o przyczepieniu psom żółtych wstążek. Ale to zapewne niewiele da ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Ważne , ze wytrzymałaś :)

A z tą akcją z przypięciem żółtej wstążki jest tak , ze praktycznie nikt nie wie o co chodzi ja się dopiero na dogo dowiedziałam po co te wstążki ;) i teraz wiem ,ale wiele osób nawet o tym nie słyszało ...[/QUOTE]
bo musiałam wytrzymać xD

Posted

[quote name='Angi']wale już te wstążki, na darmo kasę wydam chyba :P[/QUOTE]
Jasne, że tak. Jak nawet w koniarskim świecie czerwone wstążki są tylko dla wtajemniczonych, bo dla większości osób to po prostu ozdóbka, to co dopiero mówić żółte wstążki wplecione w sierść psa...

Posted

[quote name='magdabroy']Aha ;)[/QUOTE]
wyczerpująca odpowiedź.
wgl.. to od kilku dni mam takie myśli typu, że zamiast Alpiny mogłam zabrać psa z dłuższym stażem, brzydszego...
Weźcie mi coś powiedzcie, żeby te myśli mi wylazły z głowy :P

A teraz ja idę SPAĆ, bo już mi sie zasnęło przed kompem xD

Posted

[quote name='Angi']
wgl.. to od kilku dni mam takie myśli typu, że zamiast Alpiny mogłam zabrać psa z dłuższym stażem, brzydszego...
Weźcie mi coś powiedzcie, żeby te myśli mi wylazły z głowy :P[/QUOTE]

A kto wtedy wziąłby Alpine? niby Owczar, ale stary, schorowany. Do końca życie musi brać tabletki. Pewnie siedziałaby w schronie do końca :( a tak ma super dom u Ciebie, wiedzie szczęśliwe życie. Całego świata nie zmienisz, ale dla Alpiny zmienił się cały świat :) Spójrz jej w oczy i sama stwierdzisz, że to była dobra decyzja :)

Taaaa wstążki... u mnie to pewnie i tak tylko moje nosiłyby je :lol: ale na szczęście, jak idę z Owczarami to jakoś nikt nie wpada na pomysł, że nasze pieski mogłyby się pobawić, powąchać tudzież mieć inny kontakt :diabloti: zwłaszcza jak widzą wzrok Sonii :evil_lol: Oj raz sąsiada ON chciał sie zapoznać... niby samiec, a Sonia wtedy po cieczce była.. a i tak dała czadu.... ;) Kiedyś mnie to irytował, podejście Sonii, ale po wielu wydarzeniach cieszę się, że nie jest taka miziacka :D

Posted

[quote name='Angi']wyczerpująca odpowiedź.
Weźcie mi coś powiedzcie, żeby te myśli mi wylazły z głowy :P
[/QUOTE]

A co, miałam się rozpisać całym zdaniem?
U mnie takich rzeczy jak wstążka pewnie nie zobaczę, bo tu jakieś 95% społeczeństwa chodzi ze swoimi psami do szkoły ;) Więc psy są w miarę wychowane :)

A co Alpina jest za mało brzydka :evil_lol:
A tak na poważnie, to tak jak napisała Kalyna, zmieniłaś dla tego psa cały świat i ciesz się jej szczęściem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A co, miałam się rozpisać całym zdaniem?
U mnie takich rzeczy jak wstążka pewnie nie zobaczę, bo tu jakieś 95% społeczeństwa chodzi ze swoimi psami do szkoły ;) Więc psy są w miarę wychowane :)

A co Alpina jest za mało brzydka :evil_lol:
A tak na poważnie, to tak jak napisała Kalyna, zmieniłaś dla tego psa cały świat i ciesz się jej szczęściem ;)[/QUOTE]
Tak, Alipna jest za mało paskudna :evil_lol:
[quote name='kalyna']A kto wtedy wziąłby Alpine? niby Owczar, ale stary, schorowany. Do końca życie musi brać tabletki. Pewnie siedziałaby w schronie do końca :( a tak ma super dom u Ciebie, wiedzie szczęśliwe życie. Całego świata nie zmienisz, ale dla Alpiny zmienił się cały świat :) Spójrz jej w oczy i sama stwierdzisz, że to była dobra decyzja :)

Taaaa wstążki... u mnie to pewnie i tak tylko moje nosiłyby je :lol: ale na szczęście, jak idę z Owczarami to jakoś nikt nie wpada na pomysł, że nasze pieski mogłyby się pobawić, powąchać tudzież mieć inny kontakt :diabloti: zwłaszcza jak widzą wzrok Sonii :evil_lol: Oj raz sąsiada ON chciał sie zapoznać... niby samiec, a Sonia wtedy po cieczce była.. a i tak dała czadu.... ;) Kiedyś mnie to irytował, podejście Sonii, ale po wielu wydarzeniach cieszę się, że nie jest taka miziacka :D[/QUOTE]

Tzn. Alpina raz się jakiegoś psa boi, raz ma zamiar się z nim bawić, a raz go zaatakować :lol: A, że chodzimy razem z Miśką na spacery to ta paskuda robi to samo. :P

Posted

Ooo w Manufakturze robisz zakupki :loveu: Ja Ci nie pomogę, bo sama mam wielkie dylematy co wziąć dla Cesara, a jak bym miała wybierać dla 3 psów to już zupełnie tragedia :D

Posted

[quote name='understandme']Ooo w Manufakturze robisz zakupki :loveu: Ja Ci nie pomogę, bo sama mam wielkie dylematy co wziąć dla Cesara, a jak bym miała wybierać dla 3 psów to już zupełnie tragedia :D[/QUOTE]

dwóch psów, jednak biorę trzy rzeczy :grins: Ja już wiem co wezmę, mam problem tylko z mierzeniem i pozbieraniem kasy xD