andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [IMG]http://www.picturesanimations.com/m/mouse/90.gif[/IMG] Quote
Lobaria Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Myślę, że jeśli Pani do tej pory się nie odezwała, to znaczy, że jednak nie zakochała się w Maciusiu... Ja już nie mam nadziei... Quote
Martika&Aischa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wczoraj rozmawiałam z Emiś u Maciejki wszystko super :) qupa się unormowała i jak powiedziała Emilka przebywanie w tej chwili z Maciejką to prawdziwa przyjemność :):):) To kochany i nie konfliktowy psiak :) Za domek dla Maciejki trzymamy z całych sił :) Maciuś w dalszym ciągu potrzebuje karmy i leków na wątrobe ale ciemna masa ze mnie i nie zapisałam nazwy:shake: Emilka jak znajdzie chwilę to na pewno napisze. Jeśli ktoś mógłby pomóc i odciążyć fundację troszeczkę bo ma próbki tej karmy albo lek który leży i zalega w szafce prosimy o pomoc ;) Quote
Lobaria Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Clean']nie traćmy nadziei!Może jednak...[/QUOTE] Wiem po sobie - gdy gdzieś tam w necie zobaczyłam ogłoszenie tego dżentelmena po lewej -[B] Blunia[/B], to decyzja była natychmiastowa - TO JEST TEN. Choć po odejściu mojej suni Niuni bez oczka, szukałam też suni, ale zakochałam się właśnie w Bluniu. Dzwoniłam do DT często, pytałam, czy aby nie wydadzą takiego słodziaka komuś innemu... A potem zalogowałam się tu i wchodząc na wątek Blunia stwierdziłam, że adopcja Blunia to było wyzwolenie dla kochanego DT. Albo się w psiaku zakochamy od razu i robimy wszystko, aby był z nami, albo... to nie TEN domek. Quote
Beatkaa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Cieszę się,że u Maciusia wszystko dobrze !! I oczywiście dalej trzymam mocno kciuki !!!;) Quote
Mysza2 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 to ja Maciusiowi Walentynkę przyniosłam [IMG]http://www.picturesanimations.com/v/valentine/32.gif[/IMG] Quote
piescofajnyjest Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to ja Walentynkowego buziaka;) Quote
Martika&Aischa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A na koncie deklaracja stała (10 zł ) od cioci wapiszon:loveu: Quote
Maria1957 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zaglądam i miziaki ślę Maciusiowi.... Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Z jednej strony to dobrze, że Pani się tak zastanawia, ale z drugiej - pewnie to nie jest TEN domek... Ale będzie dobrze:) Musi byc! pzdr. Quote
Lobaria Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Też nie tracę nadziei, że tak wspaniały psiak trafi na swojego ludzia Quote
zerduszko Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Lobaria']Myślę, że jeśli Pani do tej pory się nie odezwała, to znaczy, że jednak nie zakochała się w Maciusiu... Ja już nie mam nadziei...[/QUOTE] Obecni Państwo mojego ex tymczasa zastanawiali się miesiąc. Znaczy oni mi powiedzieli nawet, ze nie bardzo - a nagle po miesiącu się odezwali, że nie mogą zapomnieć o nim :D Naprawdę pies ma super, życzyłabym sobie i psiakom wszystkich takich adopcji. Adopcja młodego, zdrowego psa to co innego niż starszego psiaka - warto się długo i porządnie zastanowić. Także trzymamy kciuki :) Quote
Mysza2 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='zerduszko']Obecni Państwo mojego ex tymczasa zastanawiali się miesiąc. Znaczy oni mi powiedzieli nawet, ze nie bardzo - a nagle po miesiącu się odezwali, że nie mogą zapomnieć o nim :D Naprawdę pies ma super, życzyłabym sobie i psiakom wszystkich takich adopcji. Adopcja młodego, zdrowego psa to co innego niż starszego psiaka - warto się długo i porządnie zastanowić. Także trzymamy kciuki :)[/QUOTE] Masz rację i wiesz jak do domu idzie szczenior, albo młody zdrowy psiak w "typie rasy" to się cieszę ale umiarkowanie bo zwroty z adopcji są jednak dość częste, ale jak znajdzie domek dziadek do tego jeszcze niewidomy to zwrotów nie pamiętam więc cieszę się od razu:):) Tak było z "naszym" Gasparem, pani ponad pól roku podejmowała decyzję. Wszystkim psom życzę takiego domu. Maciek też się doczeka Quote
Martika&Aischa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 I ja w końcu przywitam się z Maciusiem :) Quote
Martika&Aischa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 A na konto Maciusia dopisuję deklarację stałą za miesiąc luty od cioci hlidka :) Pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Tez wierze, że Maciejka doczeka się swojego domku:) pzdr. Quote
andegawenka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Mysza2']ani pół telefonu :([/QUOTE] ...blizej wiosny adopcje ruszą... Quote
piescofajnyjest Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Maciolinko kochana...byle do wiosny!! Quote
Beatkaa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Niech już przyjdzie wiosna,nienawidzę zimy :( ...adopcji prawie brak ,chociaż czasem zdarzają się cuda! Quote
Recommended Posts