Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='markofix1'][COLOR=#000000]"Kochani, czy ktoś chciałby zaopatrzyć Maciusia w obrożę kiltix przeciwko kleszczom?"

a jaka jest cena tej obroży?[/COLOR][/QUOTE]

Do zwalczania i ochrony przed inwazją kleszczy z gatunku Rhipicephalus sanguineus oraz Ixodes ricinus, jak też pcheł Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis atakujących psy.
Obroża KILTIX ®, firmy Bayer dzięki unikalnemu połączeniu czynników aktywnych skutecznie nie dopuszcza do inwazji kleszczy i pcheł (zabija je). KILTIX ® to ochrona pewna, pełna i na cały sezon (7 miesięcy).

Cena: [B]od 56,00 do 72,00 zł[/B]

[LIST]
[*]Producent: Bayer
[/LIST]

ale może Emiś kupuje hurtem dla psiaków i będzie taniej :roll:

Posted

[quote name='markofix1']oki, to dajcie znać jaka kwota i na jakie konto mogę wpłacić. niech Maciuś będzie "zabezpieczony"[/QUOTE]

przepięknie dziękujemy :loveu:

Rozmawiałam z Emiś. Musimy obrożę zakupic :) jutro zapytam naszej Aneczki ile by kosztowała i czy da się "załatwic" ją taniej niż na allegro ;) aby zaoszczędzic na kosztach wysyłki :)

Posted

Emilka ma mi jeszcze oddzwonic jak zmierzy szyję Macieja :) ale myślę że 53 cm wystarczy :)
Dobra oferta na allegro :)
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=4160591254&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0[/url]

Posted

[quote name='markofix1']jutro pewnie dopiero późnym wieczorem wejdę na dogo, ale jak tylko napiszecie mi nr konta, to zaraz wpłacę pieniądze, chyba, że podacie mi je jeszcze dzisiaj :)[/QUOTE]

ciocia konto będzie moje czyli to samo na które zbieramy deklaracje stałe. Z wpłatą się absolutnie nie spieszy :) jutro się dokładnie dowiem o rozmiar obroży i koszt :)

Jeśli taniej będzie na allegro zakupimy i podamy adres bezpośrednio do hoteliku jeśli taniej będzie u Ani w zoologicznym podrzucę obrożę do lecznicy "Lupus" a Emiś sobie ją odbierze. Prosiła aby tak to załatwic :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Emilka ma mi jeszcze oddzwonic jak zmierzy szyję Macieja :) ale myślę że 53 cm wystarczy :)
Dobra oferta na allegro :)
[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=4160591254&msg=Obserwujesz+tę+ofertę.<br+%2F><br /><br /> Nie+przegap+jej+zakończenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zakładce+<em><a+href%3D"]Trwające<%2Fa><%2Fi>.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0[/I][/URL][/QUOTE][I]

wszystko wskazuje na to że na allegro jest najtaniej. Z przesyłką 52 zł 09 gr.
[/I]

Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa'][I]

wszystko wskazuje na to że na allegro jest najtaniej. Z przesyłką 52 zł 09 gr.
[/I][/QUOTE]

A jednak nie ;) Nasza Aneczka jutro dostarczy mi obrożę i rachunek :) koszt obroży dla Macieja 52 zł - Aneczko dziękujemy :loveu:

Edited by Martika@Aischa
literówka
Posted

[B]Dziewczynki za kilka dni opłacimy Maciusiowi kwietniowy hotelik i zostanie nam na koncie zaledwie kilka złotych. Czy ktoś mógłby nas wspomóc chocby fantami na bazarek ??? nasz magazynek niestety świeci pustkami :(:(:([/B]

Posted

pieniadze na obrożę przelalam przed chwilą, ale poproszę o potwierdzanie, jesli juz dojdą, bo ostatnio miałam jakiś problem...
na weekend powinnam juz wrócić ze szkolenia do domu i poszukam czegoś na bazarek, nie wiem tylko na co jest zapotrzebowanie... odezwę się pod koniec tygodnia

Posted

[quote name='markofix1']pieniadze na obrożę przelalam przed chwilą, ale poproszę o potwierdzanie, jesli juz dojdą, bo ostatnio miałam jakiś problem...
na weekend powinnam juz wrócić ze szkolenia do domu i poszukam czegoś na bazarek, nie wiem tylko na co jest zapotrzebowanie... odezwę się pod koniec tygodnia[/QUOTE]

przepięknie dziękujemy :loveu: Ciocia jak tylko dotrą zaraz potwierdzę :) Fanty na bazarek bezcenne. Od początku wspieramy konto Maciusia bazarkami aby nasz chłopak nie tonął w długach. Wierzę że i tym razem wspólnymi siłami damy radę :) DZIĘKUJĘ :*

W identycznej sytuacji jest mój drugi podopieczny Mentos który deklaracji stałych ma jeszcze mniej niż nasz Maciuś więc dzieliłyśmy bazarki na pół między Mentoskiem a Maciusiem dołączając często do bazarku inną bidulkę z dogo.

Posted

[quote name='markofix1']pieniadze na obrożę przelalam przed chwilą, ale poproszę o potwierdzanie, jesli juz dojdą, bo ostatnio miałam jakiś problem...
na weekend powinnam juz wrócić ze szkolenia do domu i poszukam czegoś na bazarek, nie wiem tylko na co jest zapotrzebowanie... odezwę się pod koniec tygodnia[/QUOTE]

ciocia pieniążki za obróżkę już na koncie - przepięknie DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu: odbiorę obróżkę od naszej Aneczki ...zapłacę i zostawię Emiś w lecznicy w Sosnowcu tak jak się umawiałyśmy :)

Posted

Extra :) Ogromnie dziękuję w imieniu Maciusia :) Martika daj znać, kiedy obróżka będzie do odbioru. No chyba, że zmienisz zdanie, i jednak zdecydujesz się nas odwiedzić?

Posted

[quote name='Emiś']Extra :) Ogromnie dziękuję w imieniu Maciusia :) Martika daj znać, kiedy obróżka będzie do odbioru. No chyba, że zmienisz zdanie, i jednak zdecydujesz się nas odwiedzić?[/QUOTE]

Emiś chciałabym się wybrać do Was 2 Maja :):):)