Martika&Aischa Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='markofix1'][COLOR=#000000]"Kochani, czy ktoś chciałby zaopatrzyć Maciusia w obrożę kiltix przeciwko kleszczom?" a jaka jest cena tej obroży?[/COLOR][/QUOTE] Do zwalczania i ochrony przed inwazją kleszczy z gatunku Rhipicephalus sanguineus oraz Ixodes ricinus, jak też pcheł Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis atakujących psy. Obroża KILTIX ®, firmy Bayer dzięki unikalnemu połączeniu czynników aktywnych skutecznie nie dopuszcza do inwazji kleszczy i pcheł (zabija je). KILTIX ® to ochrona pewna, pełna i na cały sezon (7 miesięcy). Cena: [B]od 56,00 do 72,00 zł[/B] [LIST] [*]Producent: Bayer [/LIST] ale może Emiś kupuje hurtem dla psiaków i będzie taniej :roll: Quote
markofix1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 oki, to dajcie znać jaka kwota i na jakie konto mogę wpłacić. niech Maciuś będzie "zabezpieczony" Quote
Martika&Aischa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='markofix1']oki, to dajcie znać jaka kwota i na jakie konto mogę wpłacić. niech Maciuś będzie "zabezpieczony"[/QUOTE] przepięknie dziękujemy :loveu: Rozmawiałam z Emiś. Musimy obrożę zakupic :) jutro zapytam naszej Aneczki ile by kosztowała i czy da się "załatwic" ją taniej niż na allegro ;) aby zaoszczędzic na kosztach wysyłki :) Quote
Martika&Aischa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Emilka ma mi jeszcze oddzwonic jak zmierzy szyję Macieja :) ale myślę że 53 cm wystarczy :) Dobra oferta na allegro :) [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=4160591254&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0[/url] Quote
markofix1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 jutro pewnie dopiero późnym wieczorem wejdę na dogo, ale jak tylko napiszecie mi nr konta, to zaraz wpłacę pieniądze, chyba, że podacie mi je jeszcze dzisiaj :) Quote
Martika&Aischa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='markofix1']jutro pewnie dopiero późnym wieczorem wejdę na dogo, ale jak tylko napiszecie mi nr konta, to zaraz wpłacę pieniądze, chyba, że podacie mi je jeszcze dzisiaj :)[/QUOTE] ciocia konto będzie moje czyli to samo na które zbieramy deklaracje stałe. Z wpłatą się absolutnie nie spieszy :) jutro się dokładnie dowiem o rozmiar obroży i koszt :) Jeśli taniej będzie na allegro zakupimy i podamy adres bezpośrednio do hoteliku jeśli taniej będzie u Ani w zoologicznym podrzucę obrożę do lecznicy "Lupus" a Emiś sobie ją odbierze. Prosiła aby tak to załatwic :) Quote
markofix1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 dobrze, zajrzę na wątek jutro i później dopiero w poniedziałek wieczorem. przez świeta nie będę miała netu. Quote
Martika&Aischa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Emilka ma mi jeszcze oddzwonic jak zmierzy szyję Macieja :) ale myślę że 53 cm wystarczy :) Dobra oferta na allegro :) [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=4160591254&msg=Obserwujesz+tę+ofertę.<br+%2F><br /><br /> Nie+przegap+jej+zakończenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zakładce+<em><a+href%3D"]Trwające<%2Fa><%2Fi>.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0[/I][/URL][/QUOTE][I] wszystko wskazuje na to że na allegro jest najtaniej. Z przesyłką 52 zł 09 gr. [/I] Quote
Martika&Aischa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) [quote name='Martika@Aischa'][I] wszystko wskazuje na to że na allegro jest najtaniej. Z przesyłką 52 zł 09 gr. [/I][/QUOTE] A jednak nie ;) Nasza Aneczka jutro dostarczy mi obrożę i rachunek :) koszt obroży dla Macieja 52 zł - Aneczko dziękujemy :loveu: Edited April 21, 2014 by Martika@Aischa literówka Quote
markofix1 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 jakos nie mogę ogarnąć wpisów na wątku :(. Koszt obroży 52 zł, czyli nie ma kosztów przesyłki? Quote
Martika&Aischa Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='markofix1']jakos nie mogę ogarnąć wpisów na wątku :(. Koszt obroży 52 zł, czyli nie ma kosztów przesyłki?[/QUOTE] Nie ma bo przejmę obrożę osobiście i dostarczę Emiś do lecznicy :) Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [B]Dziewczynki za kilka dni opłacimy Maciusiowi kwietniowy hotelik i zostanie nam na koncie zaledwie kilka złotych. Czy ktoś mógłby nas wspomóc chocby fantami na bazarek ??? nasz magazynek niestety świeci pustkami :(:(:([/B] Quote
markofix1 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 pieniadze na obrożę przelalam przed chwilą, ale poproszę o potwierdzanie, jesli juz dojdą, bo ostatnio miałam jakiś problem... na weekend powinnam juz wrócić ze szkolenia do domu i poszukam czegoś na bazarek, nie wiem tylko na co jest zapotrzebowanie... odezwę się pod koniec tygodnia Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='markofix1']pieniadze na obrożę przelalam przed chwilą, ale poproszę o potwierdzanie, jesli juz dojdą, bo ostatnio miałam jakiś problem... na weekend powinnam juz wrócić ze szkolenia do domu i poszukam czegoś na bazarek, nie wiem tylko na co jest zapotrzebowanie... odezwę się pod koniec tygodnia[/QUOTE] przepięknie dziękujemy :loveu: Ciocia jak tylko dotrą zaraz potwierdzę :) Fanty na bazarek bezcenne. Od początku wspieramy konto Maciusia bazarkami aby nasz chłopak nie tonął w długach. Wierzę że i tym razem wspólnymi siłami damy radę :) DZIĘKUJĘ :* W identycznej sytuacji jest mój drugi podopieczny Mentos który deklaracji stałych ma jeszcze mniej niż nasz Maciuś więc dzieliłyśmy bazarki na pół między Mentoskiem a Maciusiem dołączając często do bazarku inną bidulkę z dogo. Quote
Martika&Aischa Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='markofix1']pieniadze na obrożę przelalam przed chwilą, ale poproszę o potwierdzanie, jesli juz dojdą, bo ostatnio miałam jakiś problem... na weekend powinnam juz wrócić ze szkolenia do domu i poszukam czegoś na bazarek, nie wiem tylko na co jest zapotrzebowanie... odezwę się pod koniec tygodnia[/QUOTE] ciocia pieniążki za obróżkę już na koncie - przepięknie DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu: odbiorę obróżkę od naszej Aneczki ...zapłacę i zostawię Emiś w lecznicy w Sosnowcu tak jak się umawiałyśmy :) Quote
Martika&Aischa Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='markofix1']niech obróżka służy :)[/QUOTE] Jeszcze raz prześlicznie dziękuję :) a Maciusiowi z pewnością wyjdzie na zdrówko :):):) Quote
Emiś Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Extra :) Ogromnie dziękuję w imieniu Maciusia :) Martika daj znać, kiedy obróżka będzie do odbioru. No chyba, że zmienisz zdanie, i jednak zdecydujesz się nas odwiedzić? Quote
Martika&Aischa Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Emiś']Extra :) Ogromnie dziękuję w imieniu Maciusia :) Martika daj znać, kiedy obróżka będzie do odbioru. No chyba, że zmienisz zdanie, i jednak zdecydujesz się nas odwiedzić?[/QUOTE] Emiś chciałabym się wybrać do Was 2 Maja :):):) Quote
piescofajnyjest Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 zagladam po przerwie i mam nadzieje, ze u Maciolinki wszystko dobrze:) Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='piescofajnyjest']zagladam po przerwie i mam nadzieje, ze u Maciolinki wszystko dobrze:)[/QUOTE] patrząc na zdjęcia nasz Maciuś jak najbardziej w dobrej formie :):):) słoneczko wiosenne mu służy ;) Quote
Emiś Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Emiś chciałabym się wybrać do Was 2 Maja :):):)[/QUOTE] Noooo wreszcie... :P Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Emiś']Noooo wreszcie... :P[/QUOTE] będę ...przybędę ;) a wcześniej zadzwonię oczywiście:) Quote
Emiś Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Już sobie zapisałam, żeby na 2 nie szykować żadnych planów, tak więc cały dzień jestem do Twej dyspozycji :) Quote
Recommended Posts