Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE=ania >;17336197]a to wiedziałam, myślałam ze Ty mi mówiłaś, ale widocznie Sandra ;) ostatnio na spacerze pytałam kierowniczki kiedy trafiła ta suczka, mówiła że nie pamięta, ale chyba 2000 albo 2001 r.
ciekawe gdzie dziewczyny trafiły, może jakaś też jest w gliwicach? :) a macie to gdzieś pod ręką, żeby sprawdzić?[/QUOTE]

mi sie wydaje, że to było na przełomie 1999/2000 trzeba by było poszukać ;)

Posted

[QUOTE=ania >;17340212]metryka metryką, ale jest młody duchem i o to w życiu chodzi :smile: jak do tego będzie zdrowie dopisywało to będzie bomba :smile:[/QUOTE]

no pewnie ;)

Posted

[QUOTE=ania >;17341968]ruda bezczelna mości się na jego legowisku, a on przyszedł, popatrzył i położył się w przedpokoju na kafelkach ;) co za dżentelmen![/QUOTE]
No proszę :loveu: Jak koty? ;)
Aniu, spotkamy się jutro w schronisku? Ja będę na 11 :)

Posted

oo czyli już są kolejne postępy,super :)

Ja się zawsze kotom dziwię,że im nie gorąco z takim futrem i jeszcze na słońcu leżakują :loveu::evil_lol:

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-QkEn6ogBigc/TjG-1XcZ6kI/AAAAAAAAExo/Rdimn7KGybo/DSCNO%252520440.jpg[/url]

Posted

Myślę,że będzie pełen sukces w relacjach kocio-psich. Skoro Luks nie ma zapędów,aby ścigać sierściuchy tylko je lekceważy to to dobrze rokuje.:)

Kotom może powinnaś dawać w jego obecności jakieś smakołyki albo zabawki,żeby kojarzyły jego obecność z czymś wyśmienitym? Nie wiem jak działają koty,ale tak działa mój pies. Zawsze aby odwieść jego uwagę od czegoś staram się go przekupić zabawką,mizianiem...:)

Ale na kotach się nie znam nic a nic.NAwet nie lubię tych drani :)

Posted

Kiedyś miałam kocią współlokatorkę i była dzikusem strasznym.Ale piórko na sznurku było na tyle fascynujące,że przełamywała swoje bariery i bawiła się z każdym.Dziwne to stworzenia :)

Posted

Będzie dobrze ;) dzisiaj Ruda zaatakowała goldenka, a ten myślał, że ona chce się bawić... :D
Jak przybył Jets, to pierwsze godziny przespał w kuchni, Ruda gdzieś się napatoczyła, więc brat ją wrzucił do kuchni, wystraszyła się szczylka, nie wiedziała co to, a potem zza ściany zerkała do kuchni :lol:

Posted

[QUOTE=ania >;17356488]a, i żeby nie było, umowa podpisana, od piątku jestem jego oficjalną pańcią :diabloti:[/QUOTE]
Jestem świadkiem, widziałam umowę! :diabloti:

Posted

[QUOTE=ania >;17356488]Luks chyba trochę wkupił się w łaski rodziców, po tym jak ich kilka minut wylewnie witał gdy przyjechali z urlopu-byli bardzo zaskoczeni :cool3:

a, i żeby nie było, umowa podpisana, od piątku jestem jego oficjalną pańcią :diabloti:[/QUOTE]

....i żyli długo i szczęśliwie :loveu::loveu: