polciuaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='anka11']Klaudia ja pierdziu co Ty sobe hopałaś że już masz tyle postów?! :lol: z tego co widziałam w tym bobolinie też są domki [B]do 7 osób[/B][/QUOTE] i to by było idealne. :loveu: Quote
Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A no :) Ja standard Lived, Karilka i pewnie Ulv o ile jeszcze raz z nami wytrzyma :lol: Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dawać foty, a nie gadać :diabloti: Te, Talia, a o mnie to zapomniałaś? :( Ty, tyyyy niewdzięczna... Quote
Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dog... ja po prostu się boje Twojego za.jebistego foxa :lol: Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Trudno, będziemy z wami w domecku i nic na to nie poradzisz :diabloti: W innym wypadku skończę jako MIMOZA, chcesz tego, chcesz? :lol: Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='dogomanka_']i to by było idealne. :loveu:[/QUOTE] Własna siostra mnie nie chce, własna siostra... Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']Własna siostra mnie nie chce, własna siostra...[/QUOTE] hahahahahah ! boi się nadzoru czy jaki grzyb :D:D Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wiesz Pusiakowa, troszkę się już zintegrowaliśmy, ludzie się poznali, więc nie ma się co dziwić ;) Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='dog193']Wiesz Pusiakowa, troszkę się już zintegrowaliśmy, ludzie się poznali, więc nie ma się co dziwić ;)[/QUOTE] Przecież żartuję sobie ;) . Właśnie dlatego chciałabym być z kimś kogo chociaż znam przez neta żeby też ludzi poznać :) Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='dog193']Wiesz Pusiakowa, troszkę się już zintegrowaliśmy, ludzie się poznali, więc nie ma się co dziwić ;)[/QUOTE] hahahahahahahahha - sorry nudzi mi się :D liptooon wgl nudy w hus :( zróbmy drugi zlot w te wakacje :roflt: Quote
Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='dog193']Trudno, będziemy z wami w domecku i nic na to nie poradzisz :diabloti: W innym wypadku skończę jako MIMOZA, chcesz tego, chcesz? :lol:[/QUOTE] będę Cię kochać jeszcze bardziej :loveu: Quote
Bewarka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']Przecież żartuję sobie ;) . Właśnie dlatego chciałabym być z kimś kogo chociaż znam przez neta żeby też ludzi poznać :)[/QUOTE] Przez neta przecież możesz wszystkich poznać ;) (a i tak to nie będzie to samo xD) Ja może za rok biore przyjaciółke, bo co chwila powtarza "za rok..." ^^ Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Bewarka']Przez neta przecież możesz wszystkich poznać ;) (a i tak to nie będzie to samo xD) Ja może za rok biore przyjaciółke, bo co chwila powtarza "za rok..." ^^[/QUOTE] a ja nie chce brac nikogo, bo jestem złym samolubem :D i wole się integrować niż niańczyć koleżanki :diabloti: !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Bewarka']Przez neta przecież możesz wszystkich poznać ;) (a i tak to nie będzie to samo xD)[/QUOTE] No racja, no ale wiesz o co mi chodzi :D:D Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Talia']będę Cię kochać jeszcze bardziej :loveu:[/QUOTE] Pfff, niemożliwe :lol: Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 za rok się jednak wybiorę :evil_lol: (jak będę mieć transport :) ) będzie więcej znajomków :D dajcie zdjęcia bo okna nie nacieszyłam :P Quote
C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wyjaśnijcie mi, o co chodzi z tą mimozą. Czy to określenie na mnie? :diabloti: Mi w sumie obojętnie z kim będę w domku, mówiliście, że w Bobolinie domki są obok siebie, więc nie będzie takiego dzielenia się na grupki, jak w tym roku :cool3: Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='C&B'] Mi w sumie obojętnie z kim będę w domku, mówiliście, że w Bobolinie domki są obok siebie, więc nie będzie takiego dzielenia się na grupki, jak w tym roku :cool3:[/QUOTE] Ja się do Ciebie wproszę :loveu: Quote
C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']Ja się do Ciebie wproszę :loveu:[/QUOTE] Siucha :loveu::loveu::loveu: Ja cię bardzo chętnie przyjmę :loveu::loveu: Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Talia']Zobaczysz... juz nie będę spać z Izą :D[/QUOTE] A co, zamierzasz ze mną? :diabloti: W sumie do końca nie wiadomo, o co chodzi z mimozami :diabloti: Talia kiedyś rzuciła takie luźne określenie i tak zostało :D Quote
C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Biedna Talia, wszystko idzie na nią, idź się pożal synowi sołtysa :evil_lol: Jakoś mało zdjęć na tym wątku jest... :roll: Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Oj Taaaaaliaaaaaa :loveu: Jestem wzruszona :loveu: A co, nie było tak? :diabloti: Siedziałyśmy chyba przed domkiem czy gdzieś, śmiejemy się, a ty nagle z mimozą wyjeżdżasz :evil_lol: Iska, mam ochotę cię zabić, że założyłaś ten watek w Foto Blogach. Wiesz, ile ja już bym sobie postów nabiła, wiesz? :mad: Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='C&B']Siucha :loveu::loveu::loveu: Ja cię bardzo chętnie przyjmę :loveu::loveu:[/QUOTE] Chociaż jedna :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts