Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka11']Klaudia ja pierdziu co Ty sobe hopałaś że już masz tyle postów?! :lol:

z tego co widziałam w tym bobolinie też są domki [B]do 7 osób[/B][/QUOTE]
i to by było idealne. :loveu:

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog193']Wiesz Pusiakowa, troszkę się już zintegrowaliśmy, ludzie się poznali, więc nie ma się co dziwić ;)[/QUOTE]

Przecież żartuję sobie ;) . Właśnie dlatego chciałabym być z kimś kogo chociaż znam przez neta żeby też ludzi poznać :)

Posted

[quote name='dog193']Wiesz Pusiakowa, troszkę się już zintegrowaliśmy, ludzie się poznali, więc nie ma się co dziwić ;)[/QUOTE]

hahahahahahahahha - sorry nudzi mi się :D liptooon wgl nudy w hus :( zróbmy drugi zlot w te wakacje :roflt:

Posted

[quote name='dog193']Trudno, będziemy z wami w domecku i nic na to nie poradzisz :diabloti: W innym wypadku skończę jako MIMOZA, chcesz tego, chcesz? :lol:[/QUOTE] będę Cię kochać jeszcze bardziej :loveu:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Przecież żartuję sobie ;) . Właśnie dlatego chciałabym być z kimś kogo chociaż znam przez neta żeby też ludzi poznać :)[/QUOTE]
Przez neta przecież możesz wszystkich poznać ;) (a i tak to nie będzie to samo xD)
Ja może za rok biore przyjaciółke, bo co chwila powtarza "za rok..." ^^

Posted

[quote name='Bewarka']Przez neta przecież możesz wszystkich poznać ;) (a i tak to nie będzie to samo xD)
Ja może za rok biore przyjaciółke, bo co chwila powtarza "za rok..." ^^[/QUOTE]

a ja nie chce brac nikogo, bo jestem złym samolubem :D i wole się integrować niż niańczyć koleżanki :diabloti: !!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wyjaśnijcie mi, o co chodzi z tą mimozą. Czy to określenie na mnie? :diabloti:

Mi w sumie obojętnie z kim będę w domku, mówiliście, że w Bobolinie domki są obok siebie, więc nie będzie takiego dzielenia się na grupki, jak w tym roku :cool3:

Posted

[quote name='C&B']
Mi w sumie obojętnie z kim będę w domku, mówiliście, że w Bobolinie domki są obok siebie, więc nie będzie takiego dzielenia się na grupki, jak w tym roku :cool3:[/QUOTE]
Ja się do Ciebie wproszę :loveu:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Ja się do Ciebie wproszę :loveu:[/QUOTE]

Siucha :loveu::loveu::loveu: Ja cię bardzo chętnie przyjmę :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Talia']Zobaczysz... juz nie będę spać z Izą :D[/QUOTE]
A co, zamierzasz ze mną? :diabloti:

W sumie do końca nie wiadomo, o co chodzi z mimozami :diabloti: Talia kiedyś rzuciła takie luźne określenie i tak zostało :D

Posted

Biedna Talia, wszystko idzie na nią, idź się pożal synowi sołtysa :evil_lol:

Jakoś mało zdjęć na tym wątku jest... :roll:

Posted

Oj Taaaaaliaaaaaa :loveu: Jestem wzruszona :loveu:

A co, nie było tak? :diabloti: Siedziałyśmy chyba przed domkiem czy gdzieś, śmiejemy się, a ty nagle z mimozą wyjeżdżasz :evil_lol:

Iska, mam ochotę cię zabić, że założyłaś ten watek w Foto Blogach. Wiesz, ile ja już bym sobie postów nabiła, wiesz? :mad: