zadra Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='handzia']Kochana, ale to będzie strasznie drogo :shake:. Pewnie z 300. Zadra, nie przytrzymają nam parę dni dziewczynek? Jak nie będzie wyjścia to pewnie skorzystamy z usług Pati C...[/QUOTE] Mam teraz dwa malutkie koty na DT i w najblizszy weekend wyjezdzam. Quote
handzia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Więc nie mamy wyboru. Zadzwonię dzisiaj do Pati. Dowiem się ile by to kosztowało. Quote
handzia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Pati najprawdopodobniej dopiero w poniedziałek będzie mogła przewieźć nam sunie. Czy w schronisku przetrzymają nam je do poniedziałku? Cenę zaraz będę wiedziała . Quote
handzia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Tak jak przypuszczałam, koszt ok. 300 zł. Więc jak ciotki, decydujemy się? Quote
zadra Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='handzia']Pati najprawdopodobniej dopiero w poniedziałek będzie mogła przewieźć nam sunie. Czy w schronisku przetrzymają nam je do poniedziałku? Cenę zaraz będę wiedziała .[/QUOTE] Myslę,że tak.Na razie nikt mnie nie ponaglał. Quote
handzia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Więc umawiam się z Pati na poniedziałek. Muszę jeszcze zadzwonić do Owieczki. Mam nadzieję, że mi wybaczy, że zakłócę jej spokój na urlopie ;) Quote
dusje Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Handziu :lol: a pytalas teresz? Nie szykuje Jej sie jakas podroz do W-wy? :lol: Mocno trzymam za slicznotki, sa takie piekne i powiedzialabym - dostojne :loveu: Dziewczynki, juz niedlugo :multi: Quote
handzia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='dusje']Handziu :lol: a pytalas teresz? Nie szykuje Jej sie jakas podroz do W-wy? :lol: Mocno trzymam za slicznotki, sa takie piekne i powiedzialabym - dostojne :loveu: Dziewczynki, juz niedlugo :multi:[/QUOTE] Nie pytałam, ale to pewnie taniej by nie było. Dograłam już wszystko z Patic. W poniedziałek dziewczyny wyjeżdżają do Owieczki do Olszowej Woli :) Quote
handzia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wpłynęło 20 zł od TZ Katekermit, dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
handzia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Aktualizacja funduszy dziewczynek: Wpłaty: 18.07 pani Ewa 400 zł :loveu: 19.07 an-na (482 zł - spadek po Erdelkach i 50 zł - deklaracja stała) - 532 zł :loveu: 02.08 an-na deklaracja stała za sierpień - 50 zł :loveu: 12.08 TZ KateKermit - deklaracja stała za sierpień - 20 zł :loveu: Fanta i Figa na dzień dzisiejszy mają 1002 zł :multi: Quote
zadra Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='handzia']Nie pytałam, ale to pewnie taniej by nie było. Dograłam już wszystko z Patic. W poniedziałek dziewczyny wyjeżdżają do Owieczki do Olszowej Woli :)[/QUOTE] Zadzwoniędzisiaj do schroniska,żeby dziewczyny jutro nic nie jadły. Quote
rita60 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Bogate dziewuszki:razz:mam nadzieje,ze szybko znajda domki. Quote
handzia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='zadra']Zadzwoniędzisiaj do schroniska,żeby dziewczyny jutro nic nie jadły.[/QUOTE] Dzięki Zadra :) Jutro dziewczynki wyruszają ok. 14 :) Quote
handzia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='rita60']Bogate dziewuszki:razz:mam nadzieje,ze szybko znajda domki.[/QUOTE] Niedługo wystawię bazarek z rzeczy, które prześle mi Dusje, bo siorki mają niby dużo pieniążków, jednak transport pochłonie ok. 300 zł. Za miesiąc u Izy 400 zł, więc zapasy szybko stopnieją... :) Dzisiaj zamówię karmę, którą sponsoruje Dusje :calus: Quote
handzia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Dzisiaj przelewam Pati 350 zł. Tyle wyniósł transport dziewczynek. Na koncie dziewczynek zostało 652 zł. Quote
handzia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='rita60']To dzisiaj jadą do hoteliku ? Tak, dziewczynki już są w drodze. Są cudowne, radosne. Troszkę dzikie i nie wiedzą co to smycz ale ogólnie bardzo fajne. Domagały się głaskania jedna przez drugą, cieszyły się bardzo, że coś się wokół nich dzieje, lizały po rękach, zero agresji. Naprawdę są śliczne i wspaniałe:) Zrobiłam im zdjęcie na pożegnanie. W schronisku były ponad rok od szczeniaka. Pięknie wyrosły sunieczki :) Cudnie się prezentują na tym białym, puszystym kocyku, który im Pati wyścieliła ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Dziewczynki są już na miejscu. Dzwoniła do mnie Iza. Podróż przebiegła bez problemów :) Suczki dostały jedzenie, zjadły z apetytem, nie bały się Izy, od razu skakały z radością, domagając się pieszczot :) Quote
rita60 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 No to wspaniale... dziewczynki śliczne,a te bursztynowe oczyska jak umalowane... Quote
zadra Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='handzia']Dziewczynki są już na miejscu. Dzwoniła do mnie Iza. Podróż przebiegła bez problemów :) Suczki dostały jedzenie, zjadły z apetytem, nie bały się Izy, od razu skakały z radością, domagając się pieszczot :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę,że siostrzyczji już w DT !!!! Quote
handzia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Karmę zamówiłam wczoraj, powinna na dniach dotrzeć do Izy :) Zapłaciłam 110 zł za 20 kg. Quote
sonia71 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 pewnie Fanta i Figa bawią się w kółko graniaste lub chusteczkę hawtowaną ;)oczywiście Jaaadźka nie oddaje wodzirejostwa i przez to trzy baby kotłuszą się zaś rozważna Nuka próbuje rozladować sytuację wkraczając między wszystkie co wyglada jak .....wieeelki kudlato-rudo-gładko-czarny smok z czterema głowami , ośmioma uszami ...ileśtam łapkami :) Quote
Recommended Posts