Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Kochana, ale to będzie strasznie drogo :shake:. Pewnie z 300. Zadra, nie przytrzymają nam parę dni dziewczynek?
Jak nie będzie wyjścia to pewnie skorzystamy z usług Pati C...[/QUOTE]
Mam teraz dwa malutkie koty na DT i w najblizszy weekend wyjezdzam.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati najprawdopodobniej dopiero w poniedziałek będzie mogła przewieźć nam sunie. Czy w schronisku przetrzymają nam je do poniedziałku? Cenę zaraz będę wiedziała .

Posted

[quote name='handzia']Pati najprawdopodobniej dopiero w poniedziałek będzie mogła przewieźć nam sunie. Czy w schronisku przetrzymają nam je do poniedziałku? Cenę zaraz będę wiedziała .[/QUOTE]
Myslę,że tak.Na razie nikt mnie nie ponaglał.

Posted

Handziu :lol: a pytalas teresz? Nie szykuje Jej sie jakas podroz do W-wy? :lol: Mocno trzymam za slicznotki, sa takie piekne i powiedzialabym - dostojne :loveu:
Dziewczynki, juz niedlugo :multi:

Posted

[quote name='dusje']Handziu :lol: a pytalas teresz? Nie szykuje Jej sie jakas podroz do W-wy? :lol: Mocno trzymam za slicznotki, sa takie piekne i powiedzialabym - dostojne :loveu:
Dziewczynki, juz niedlugo :multi:[/QUOTE]
Nie pytałam, ale to pewnie taniej by nie było. Dograłam już wszystko z Patic. W poniedziałek dziewczyny wyjeżdżają do Owieczki do Olszowej Woli :)

Posted

Aktualizacja funduszy dziewczynek:

Wpłaty:
18.07 pani Ewa 400 zł :loveu:
19.07 an-na (482 zł - spadek po Erdelkach i 50 zł - deklaracja stała) - 532 zł :loveu:
02.08 an-na deklaracja stała za sierpień - 50 zł :loveu:
12.08 TZ KateKermit - deklaracja stała za sierpień - 20 zł :loveu:
Fanta i Figa na dzień dzisiejszy mają 1002 zł :multi:

Posted

[quote name='handzia']Nie pytałam, ale to pewnie taniej by nie było. Dograłam już wszystko z Patic. W poniedziałek dziewczyny wyjeżdżają do Owieczki do Olszowej Woli :)[/QUOTE]
Zadzwoniędzisiaj do schroniska,żeby dziewczyny jutro nic nie jadły.

Posted

[quote name='rita60']Bogate dziewuszki:razz:mam nadzieje,ze szybko znajda domki.[/QUOTE]
Niedługo wystawię bazarek z rzeczy, które prześle mi Dusje, bo siorki mają niby dużo pieniążków, jednak transport pochłonie ok. 300 zł. Za miesiąc u Izy 400 zł, więc zapasy szybko stopnieją... :)
Dzisiaj zamówię karmę, którą sponsoruje Dusje :calus:

Posted

[quote name='rita60']To dzisiaj jadą do hoteliku ?
Tak, dziewczynki już są w drodze. Są cudowne, radosne. Troszkę dzikie i nie wiedzą co to smycz ale ogólnie bardzo fajne. Domagały się głaskania jedna przez drugą, cieszyły się bardzo, że coś się wokół nich dzieje, lizały po rękach, zero agresji. Naprawdę są śliczne i wspaniałe:) Zrobiłam im zdjęcie na pożegnanie. W schronisku były ponad rok od szczeniaka. Pięknie wyrosły sunieczki :)
Cudnie się prezentują na tym białym, puszystym kocyku, który im Pati wyścieliła ;)

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Dziewczynki są już na miejscu. Dzwoniła do mnie Iza. Podróż przebiegła bez problemów :) Suczki dostały jedzenie, zjadły z apetytem, nie bały się Izy, od razu skakały z radością, domagając się pieszczot :)

Posted

[quote name='handzia']Dziewczynki są już na miejscu. Dzwoniła do mnie Iza. Podróż przebiegła bez problemów :) Suczki dostały jedzenie, zjadły z apetytem, nie bały się Izy, od razu skakały z radością, domagając się pieszczot :)[/QUOTE]
Bardzo się cieszę,że siostrzyczji już w DT !!!!

Posted

pewnie Fanta i Figa bawią się w kółko graniaste lub chusteczkę hawtowaną ;)oczywiście Jaaadźka nie oddaje wodzirejostwa i przez to trzy baby kotłuszą się zaś rozważna Nuka próbuje rozladować sytuację wkraczając między wszystkie co wyglada jak .....wieeelki kudlato-rudo-gładko-czarny smok z czterema głowami , ośmioma uszami ...ileśtam łapkami :)