Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola:

[SIZE=3][B][COLOR=magenta]ale super! Na taką decyzję wszyscy czekaliśmy![/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']A ja nie, ale życie samo zadecydowało...;)[/QUOTE]
Ja wiedzialam ze sie w niej zakochalas to raz, a dwa ona Ciebie potrzebuje i Twojej opieki i towarzyszy:loveu:

(chociaz marudzic to i tak dodalam jednak u nas jedno zdjecie :D)

Posted

Monia dzięki:loveu: miło nam:multi:

Deer Kochanie moje... wiem, że lubisz to moje "marudzenie":diabloti:
No niby zakochałam, ale ten domek naprawdę był super... tylko, życie się skomplikowało temu Państwu i musieli zrezygnować... blokowałam się, ale jak została u weta to serce mi pękło i już jej nie oddam..:roll:

Posted

drugi? z kąd Ty kobito wyciągasz te psy;D ja szukałam do adopcji, to nigdzie żadnego maleństwa nie było a w ciągu miesiąca u Ciebie słyszę o drugim;d

gratuluję podjęcia decyzji:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::sweetCyb:

Posted

[quote name='pa-ttti']
jak aktualizujesz tytuł wątku? też chciałam to zrobić ale nie potrafię...[/QUOTE]
Nie zawsze samemu "zaskoczy" ale mozna tu poprosic
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197741-Pro%C5%9Bby-o-przeniesienie-w%C4%85tk%C3%B3w-i-zmian%C4%99-tematu[/url]

Posted

Patti no jakoś nie mogę jej oddać... no nie do końca w porządku, ale jesteśmy na dobrej drodze:multi:
Dajesz edytuj pierwszy post, edycja zaawansowana i tam zmieniasz tytuł:)

Monika_tbg dziękujemy:loveu:
A chiłek jest dużo do adopcji, tylko trzeba trafić do odpowiednich ludzi;) te akurat są z rodo i ja je mam za symboliczną opłatę na karmę, ale są do adopcji też za zwrot kosztów sterylki... dużo było ostatnio:)

Posted

Ja akurat nie mam dużych możliwości, bo ta hodowla z której biorę ma raz na jakiś czas, tak jak Carmen, Wiki, czy ten Choco... ale znam osoby, które mają też nie raz na tymczasie maluchy:) niestety nawet takie maluchy szukają domów, było kilka wątków ostatnio na dogo...

A planujesz??:D
Chiłki uzależniają;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ewanka witamy:)

A które to nieśmiałe??;) Bo chyba nie terrorystka Dee:evil_lol:
Z całej 5 jest najgorsza:diabloti:

Deer też na to liczę;)[/QUOTE]

haha, na filmiku maleńka biała dziewczynka usuwała się na bok, nie włączała się w przepychanki i dlatego wyglądała mi na delikatną malutką aniołeczkę ;) ... a tu się okazuje, że ona całkiem odwrotną ma naturę (???) ... eeee, nie wierzę ;)

Moja (dorosła) córka marzy o chichuachua :) a ja mam adoptowanego (na dogo) collie i grzyweczkę uratowaną z pseudo, ale też tęsknym okiem zerkam na te cudne maleństwa.

Jakby się gdzieś pojawiła jakaś potrzebująca malutka duszyczka, to pamiętajcie o nas :p