ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Uwielbiam patrzeć jak się bawią:loveu: wczoraj leżałyśmy sobie na łóżku i Dee jak szefowa leżała na mnie, a Chiqunia i Wiki tak zadymiały, że śmialiśmy się z TZtem strasznie:lol: Miłego dzionka życzymy;) Quote
monia&nero Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Cudnie się bawią. Wspaniale jest sobie tak patrzeć jak psiaki rozrabiają :) A ktoś jest chyba fanem Rihanny :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ja to uwielbiam :D zabawa, bijatyka, widać w nich szczęście i beztroskę ;) A i owszem, lubię Riri;) ;P Quote
Oscar Patric Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No rozbieżność jest duża od 1kg, do 2,7kg:D hehehe a u Nas to 28/30 kg:) aj bo to wielka radośc mniec taka fajniutką gromadkę:) Quote
Pegaza Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zabawa na 102:D a Dee to widze ciagle nimi rzadzi hihi taki maly szeryf bialy:evil_lol: Quote
Casablanca Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka, już Ci nie powiem leniuszku... Od dziś ŚMIERDZĄCY LENIUSZKU!!!:diabloti: Obraziłaś się???:lol::cool3:[/QUOTE] Oj Ty! :angryy::mad: :evil_lol: Tak, tak-strzelam focha i już Ci nie napiszę, że świetny filmik i Dziewczynki cudowne :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Najmniejsza a jaka zadziorna:)też lubie patrzeć jak moje sie bawią,tyle że ich zabawa zawsze kończy sie wojną...ale to chyba rodzinne bo moje córcie mają tak samo:roll: No to tak oficjalnie,maleństwo zostaje z Wami?:eviltong::cool3: Quote
Paulinka10 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Chciałam napisać właśnie że chyba koniec świata bo Ciebie droga R niema na dogo o tej porze ale widze że sie światełko świeci...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Nie ma, nie ma ;) Bo u weta byłam... Pokolei: Carmen oczko usunięte pozytywnie, grzeje dooopkę w domku, wygląda marniutko, ale cóż.. teraz już będzie tylko lepiej. OBY!! Wiki niestety gorzej, mamy ciążę urojoną, coś nie tak w macicy, ale bez tragedii i niestety chorą nerkę, dość mocno, mocz zły, w pęcherzu coś pływa, nie znam się na terminologii, ale mam całą stertę leków:roll: Diamenciku radość i to tak ogromna, że słowa tego nie oddają:loveu: Pegazko Dee to jest Pan i władca:diabloti: hahhaha nawet większy niż mój TZ:evil_lol: Casablanko wiedziałam, że się nie powstrzymasz:evil_lol: jednak trochę nas lubisz:diabloti: hihih Deer pewno, że się wybiorę:) i.... Paulinka:lol: Nie koniec świata, bo przeważnie jestem wcześniej:diabloti: Najmniejsza, najbardziej zadziorna i taka moja:D podobno psiak się upodabnia do Panci co?:evil_lol: u mnie też często jest warkanie, ale tego to przecież nie nagram:lol: No, a tak bardziej oficjalnie to.. biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację zdrowotną oraz to, że domek, który miałam dla niej się wycofał już chyba całkowicie z powodów dość ważnych, na razie zostaje. No i patrząc na moje wymagania względem nowego domku... to będę go chyba dłuuuuuuuuugo szukać:diabloti: Quote
monia&nero Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 to trzymamy kciuki i łapki za zdrówko Wiki! Myślę, że ona znalazła już domek :) Quote
Paulinka10 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 O jejku,no to zdrówka dla malutkiej!dla dwóch kruszynek;) No właśnie dlatego myślałam że Cie dziś już nie bedzie a zawsze jesteś wieczorkiem:) podobno,u nas psy sie do dzieci upodobniły chyba.... A ostatniego już nie skomentuje:eviltong:tylko tyle:multi: Quote
Casablanca Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Oj Chiquita, uważaj :evil_lol: bo jak się fochnę, to z przytupem wylecę stąd!:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 No ja nie ukrywam, że pokochałam tego małego szkraba... Tylko chciałam dla niej domek bez psiaków, gdzie Pani nie pracowała i była by z nią all day... ale się nie udało, powody znam i rozumiem... a w inne ręce chyba jej nie oddam, szczególnie chorej! Czuję się za nią odpowiedzialna i jest dla niej miejsce u mnie w domu:) Dziękuję, że mam Was:loveu: miło tu być!!:loveu: Casablaneczko l[SIZE=1]eniuszku śmierdzący[/SIZE]:evil_lol: Wiesz jak Cię lubię??:grins: Ja jestem bardzo tolerancyjna :lol: Quote
monia&nero Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Miłego dzionka Dziewczyny no i oczywiście głaski dla trojaczków :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 A dziękujemy, dziękujemy...;) Dla Was kochane również miłego dnia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 O tak :D mój prawie ulubiony dzień ;) Quote
paniMysza Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']O tak :D mój prawie ulubiony dzień ;)[/QUOTE] ja mam piatki zawsze wolne;P Quote
pa-ttti Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 już jej nie oddasz, śliczna jest, takich małych szkrabów to nigdy za dużo :) pozdrawiam! Quote
Casablanca Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Casablaneczko l[SIZE=1]eniuszku śmierdzący[/SIZE]:evil_lol: Wiesz jak Cię lubię??:grins: Ja jestem bardzo tolerancyjna :lol:[/QUOTE] O lenistwo można mnie o skarżyć :diabloti: ale na pewno nie o brak higieny :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Wiki jest u weta...dziś ciężki dzień...:-( Quote
Pegaza Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiki jest u weta...dziś ciężki dzień...:-([/QUOTE] Ma robiony zabieg? bedzie dobrze!! u nas fotki i historyjki wpadnij..;) Quote
Recommended Posts