Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Też zawsze mówię, że grunt to myśleć pozytywnie, ale nad stresem to nie wiem jak pracować:D[/QUOTE]
a wlasciwie czym sie przejmujesz ze co np?

Posted

Hmmm, dużo tego... ;) lepiej porozmawiać o czymś przyjemnym;)
A swoją drogą ja ostatnio sobie nieźle uprzyjemniam życie... Wczoraj 2 pączusie i paczka ciastek, dziś pączuś i ptasie mleczko:D ale w sumie "ciocia" się zbliża stąd te smaki i przewrażliwienie:D

Posted

Heheheh, no cóż... ;) tylko, że mi się już 2 kg przybrało...:roll: w tydzień... Hmmm, nie mam motywacji, pogoda mnie dobija, a mój super aerobic domowy wygląda.... raczej żenująco:D i nie wiele ma wspólnego z jakimi kolwiek ćwiczeniami:D ale przynajmniej mam poczucie, że coś z tym robię:evil_lol::diabloti:

Posted

O a mogłabyś nas wtajemniczyć,co to za tymczasowicz?

Też mam takie smaki,ale po kilku dniach znowu niemam apetytu wogole i szybko gubie to obżarstwo,a sportu mam tyle co wsiadam i wysiadam z auta...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Heheheh, no cóż... ;) tylko, że mi się już 2 kg przybrało...:roll: w tydzień... Hmmm, nie mam motywacji, pogoda mnie dobija, a mój super aerobic domowy wygląda.... raczej żenująco:D i nie wiele ma wspólnego z jakimi kolwiek ćwiczeniami:D ale przynajmniej mam poczucie, że coś z tym robię:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
:D Kochana, wiesz co jest dobre na schudnięcie? Duuużo miłości :D :roflt:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zbieram się o 12;) teraz muszę się zmusić do po sprzątania mieszkania...:siara: tylko coś nie mogę:diabloti:[/QUOTE]
Ja sie zbieram na spacer ale psy mi to utrudniaja bo nadal spia, sherry w lozku z Tz a niunia - lozko mamy za wysokie nie da rady - na kocykach na dole

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehe, my też leżymy;) chociaż słoneczko super świeci:D[/QUOTE]
Nam slonko nie dopisuje :( ale ja i tak laduje baterie od aparatu bo tydzien byla rozladowala :diabloti: