ChiqDeeWikiXenia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Też zawsze mówię, że grunt to myśleć pozytywnie, ale nad stresem to nie wiem jak pracować:D Quote
Pegaza Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Też zawsze mówię, że grunt to myśleć pozytywnie, ale nad stresem to nie wiem jak pracować:D[/QUOTE] a wlasciwie czym sie przejmujesz ze co np? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Hmmm, dużo tego... ;) lepiej porozmawiać o czymś przyjemnym;) A swoją drogą ja ostatnio sobie nieźle uprzyjemniam życie... Wczoraj 2 pączusie i paczka ciastek, dziś pączuś i ptasie mleczko:D ale w sumie "ciocia" się zbliża stąd te smaki i przewrażliwienie:D Quote
Pegaza Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja przed chwila wsunelam jablko ale i czekolade mam przed soba;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Heheheh, no cóż... ;) tylko, że mi się już 2 kg przybrało...:roll: w tydzień... Hmmm, nie mam motywacji, pogoda mnie dobija, a mój super aerobic domowy wygląda.... raczej żenująco:D i nie wiele ma wspólnego z jakimi kolwiek ćwiczeniami:D ale przynajmniej mam poczucie, że coś z tym robię:evil_lol::diabloti: Quote
Paulinka10 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 O a mogłabyś nas wtajemniczyć,co to za tymczasowicz? Też mam takie smaki,ale po kilku dniach znowu niemam apetytu wogole i szybko gubie to obżarstwo,a sportu mam tyle co wsiadam i wysiadam z auta... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Pisałam już;) chiłka;) Chciałabym mieć taką przemianę materii...:) ale nie można mieć wszystkiego:diabloti: Quote
Paulinka10 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A to ja przegapiłam....a to napewno bedzie tymczas? No niestety,też chciałabym więcej a nie mam:) Quote
Paulinka10 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 No to czekamy jutro na zdjęcia tymczasa:lol::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 No, a ja dalej nie wiem co w tym zabawnego:evil_lol: Quote
Vesper Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Heheheh, no cóż... ;) tylko, że mi się już 2 kg przybrało...:roll: w tydzień... Hmmm, nie mam motywacji, pogoda mnie dobija, a mój super aerobic domowy wygląda.... raczej żenująco:D i nie wiele ma wspólnego z jakimi kolwiek ćwiczeniami:D ale przynajmniej mam poczucie, że coś z tym robię:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] :D Kochana, wiesz co jest dobre na schudnięcie? Duuużo miłości :D :roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Deer, wieczór minął jakoś tak... sama nie wiem:eviltong: Arielko:diabloti: Ty Beboku:loveu: miłości to ja Ci mam pod dostatkiem... tylko po miłość mam ochotę na różności:grins: Quote
taxelina Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A bylas u nas? mnostwo filmikow :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Zbieram się o 12;) teraz muszę się zmusić do po sprzątania mieszkania...:siara: tylko coś nie mogę:diabloti: Quote
taxelina Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zbieram się o 12;) teraz muszę się zmusić do po sprzątania mieszkania...:siara: tylko coś nie mogę:diabloti:[/QUOTE] Ja sie zbieram na spacer ale psy mi to utrudniaja bo nadal spia, sherry w lozku z Tz a niunia - lozko mamy za wysokie nie da rady - na kocykach na dole Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Hehehehe, my też leżymy;) chociaż słoneczko super świeci:D Quote
taxelina Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehe, my też leżymy;) chociaż słoneczko super świeci:D[/QUOTE] Nam slonko nie dopisuje :( ale ja i tak laduje baterie od aparatu bo tydzien byla rozladowala :diabloti: Quote
monia&nero Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ja tam czy nowy domownik już przyjechał bo my tu z niecierpliwością na info czekamy Quote
monia&nero Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='deer_1987']No wlasnie gdzie jestes?[/QUOTE] no gdzie, no gdzie?? Quote
Recommended Posts