Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Casablanka jak to nie było??? :placz: hehehe One są siebie warte, choć fakt, Dee jest większym sadystą:evil_lol::evil_lol:

monia&nero dziękujemy :)

A do reszty to powiem tylko, że nic nie dadzą naciski na mnie, bo ja swoich fotek nie dam hehehehe:evil_lol::evil_lol: tym bardziej, że byłam ubrana nie wyjściowo w dres, po imprezie (do 4 rano) i w ogóle... w sumie to zawsze znajdę jakieś wymówki, żeby nie dodać moich fotek :lol::lol::diabloti: poza tym jak dodam i mnie Jagusia zobaczy, to jeszcze się rozmyśli i nie pojedzie do Wro...;) hahahaaahaahah poszukam takiej foty na której nie widać mnie za dużo to może dodam:cool3:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka jak to nie było??? :placz: hehehe One są siebie warte, choć fakt, Dee jest większym sadystą:evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]
Były zawsze piękne, ale te mi się najbardziej spodobały :eviltong:
No tak, dwie sadystki-za pańcią oczywiście :evil_lol::evil_lol: Daj te fotki, nie będziemy patrzeć :roll::diabloti:

Posted

Hmmm... zazdroszczę:roll: chciałabym sobie tak poleniuchować, a ja wstaję po 6 codziennie:shake: ale już się przyzwyczaiłam i najgorsze jest to, że później w nd kiedy mogę pospać to się budzę i zapomnij:p

A dziś mam jakiś dziwny dzień ogólnie, ale trzeba go przejść;) czekam na weekend, wtedy z dziewuszkami szalejemy na długich spacerkach:loveu:

No i ten wrzesień... dni coraz krótsze:placz: niby wszystko fajnie, ale jakaś deprecha jesienna idzie czy co???:diabloti: a poza tym mam smaki na jakieś pyszności, a w pracy nic dobrego nie ma...:eviltong:

Takie tam babskie marudzenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bleeeee:eviltong:

Posted

[quote name='Chiquita&Dee']Takie tam babskie marudzenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bleeeee:eviltong:[/QUOTE]
Ja ostatnio też mam jakiś zły humor i :niewiem: w dodatku bez powodu... Zanim się obejrzałam, lato się skończyło, a ja chyba się robię stara, bo zaczęły mnie dołować urodziny, jakieś tam refleksje o przemijaniu- normalnie padaka :mdleje: A tak w ogóle- czy tylko ja i moi najbliżsi mamy takie wrażenie że w tym roku to lato było jakieś takie... krótkie i nijakie?

Posted

było, niestety....
i jak tylko zacznie się jesień, mnie też deprecha dopada....
ja jestem jakaś skłonna do takich "dołków"...:(
poza tym ostatnio, jak nigdy, dopadają mnie przemyślenia o życiu, o jego sensie itp.
na szczęście nie muszę tak wcześnie wstawać jak Wy, jeszcze do października, potem zależy jak się plan na uczelni ułoży.
NIENAWIDZĘ wstawać rano. To jedna z rzeczy które na mojej liście "nienawidzę" jest jedną z pierwszych.

Posted

[B]monia&nero[/B] mi budzik dzwoni o 5.50 ale nie mogę się wygrzebać przed 6.30 więc wiem co czujesz... Ale cóż życie :roll: czasami chciałabym mieć z miesiąc lenistwa:evil_lol:

[B]arielka186[/B] jakie lato...?:roll: ani raz w tym roku mi się nie udało grilla zrobić, także ja nie zauważyłam, żeby lato było, za to widzę jego koniec:placz: poza tym zrobiłam się wrażliwa na pogodę i jak się pierniczy to mi się na zdrówku odbija...

No, ale nie marudźmy cały czas jak stare pierniczki:lol: jutro środa, to już coraz bliżej weekend, a ja w ten weekend romantike mam :evil_lol::loveu: kolacja, kino i takie tam, więc hmmm.... będzie przyjemnie:loveu:

Posted

Ja weekend też hmmm... caaałkiem przyjemny będę miała, bo przyjeżdża TZ i zostaje do poniedziałku :multi: :lol:
A później jeszcze dwa tygodnie i już na stałe wraca, to może się wreszcie odmulę, bo samotność mi nie sprzyja :evil_lol:

Posted

Powiem tak, jakby mi TZ wyjechał na miesiąc to bankowo miesiąc deprechy mam :evil_lol: jestem uzależniona od tego męskiego ciałka:evil_lol::loveu: poza tym nie znoszę być sama w domu... takie tam :stupid:za dużo lubię gadać i ogólnie to podziwiam kobiety, które radzą sobie kiedy ich Pan wyjeżdża za granicę;)

Miłego dnia dziewczynki:lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Powiem tak, jakby mi TZ wyjechał na miesiąc to bankowo miesiąc deprechy mam :evil_lol: jestem uzależniona od tego męskiego ciałka:evil_lol::loveu: poza tym nie znoszę być sama w domu... takie tam :stupid:za dużo lubię gadać i ogólnie to podziwiam kobiety, które radzą sobie kiedy ich Pan wyjeżdża za granicę;)

Miłego dnia dziewczynki:lol:[/QUOTE]
Powiem Ci że nawet wolę nic nie pisać, bo zaraz się rozkleję...:sad: Obydwoje chcemy, żeby ten czas już minął, ale niestety- to nie bardzo zależało od niego-cały ten wyjazd :sad:- a ja wolę za dużo nie myśleć i cieszyć się "małymi rzeczami"...;)

Aha, mama dzisiaj mi wieczorem prześle sms-em przepis na murzynka- napisany tak że powinnaś sobie poradzić- wtedy podrzucę Ci na pw (w końcu to nie psie ciasteczka, jeszcze ktoś by się pomylił i dopiero by było wesoło:D)...

Posted

O nie... nie rozklejaj się...:calus::Rose: masz mnie:evil_lol: na szczęście to już prawie za Tobą, ja mówię, że trzeba szukać plusów:)

Ok czekam na przepis, to pojadę za jednym zamachem z ciastkami dla psiaków i murzynkiem:lol: a później marudzę, że mi doooopcia rośnie:evil_lol:

Casablanka wróciła...:evil_lol: kochana, jak ja do szkoły chodziłam, to życie było takie proste...:evil_lol: