Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jadzia a ty jesteś cudna a nie paskudna ;) :) Quote
dusje Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jadzi /podobnie jak siostrom/ radosnym switem zmontowalam ogloszonko na kilka wojewodztw na cafe, m.innymi tu: [URL]http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Wesolutka-Jadwinia-Zaadoptuje-Kochajaca-Rodzine,78038[/URL] Quote
handzia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 U Jadzieńki cichutko jakoś, Owieczko powiedz czy jest jeszcze karma dla dziewczynek (Nuki i Jadzi), którą kupiły agusiazet i dusje? Wiem, że zalegam z wpłatą za Nukę, ale czekam aż dziewczynka pojedzie, to prześlę już w całości. Ale jeśli wolisz to przeleję już teraz :) Quote
dusje Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jadziula,co z toba bedzie? Nikt nie chce pokochac cudownej suni? :-( Moze zrobimy ci swiateczna edycje ogloszen.Na Swieta masz byc juz u siebie :lol: Quote
moni12 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='dusje'] Na Swieta masz byc juz u siebie :lol:[/QUOTE] Oby słowa Dusje były prorocze. Quote
Owieczka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='handzia']U Jadzieńki cichutko jakoś, Owieczko powiedz czy jest jeszcze karma dla dziewczynek (Nuki i Jadzi), którą kupiły agusiazet i dusje? Wiem, że zalegam z wpłatą za Nukę, ale czekam aż dziewczynka pojedzie, to prześlę już w całości. Ale jeśli wolisz to przeleję już teraz :)[/QUOTE] Nie spieszy mi się ( bardziej Ize ) ale możemy poczekać i tak sie zastanawiam czy nie podac Ci bezpośrednio jej konta bo to bez sensu takie przelewanie z konta na konto. Druga sprawa to karma która się kończy :) Ja podam Izie Twój nr telefonu jeśli mogę handziu dobrze ? Żeby był stały kontak jak coś ok ? [quote name='dusje']Jadziula,co z toba bedzie? Nikt nie chce pokochac cudownej suni? :-( Moze zrobimy ci swiateczna edycje ogloszen.Na Swieta masz byc juz u siebie :lol:[/QUOTE] Może jakaś ciocia uszyje jej kubraczek świąteczny z czapeczką Mikołaja :D Ja myślę że trzeba by tą łapę jej prześwietlić i ogólne badania zrobić. Myśle nad Grójcem żeby ją tam któregoś pięknego dnia zawieźć i od razu zapytam może o sterylkę ? Tylko napierw musze samochód doprowadzić do ładu ;/ tak to jest jak się rumpla kupiło i się ma... kłopoty i wydatki :( Dopiero co tydzień stał na warsztacie a to jeszcze nie koniec ;/ Myślałyście nad bazarkiem na badania i sterylke Jadzi ? Quote
handzia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Owieczko dobrze, myślę, że już na dniach Nuka pojedzie i wtedy prześlę Ci wszystko. Pomyślimy nad tym bazarkiem, dopiero robiłam dla Fanty i Figi. Ale bida teraz wszędzie, mało chętnych... Podaj mój nr, nie ma problemu i możesz przesłać mi jej konto :) Jadzia ma troszkę pieniędzy na moim koncie, na karmę będzie. Może coś zamówić, macie jakieś propozycje gdzie i jaką kupić? Quote
dusje Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 150 zl dla Jadziuni pofrunelo do Owieczki przed chwila :lol: Obcykamy ten bazarek na Miss Paskud,Funia juz powiadomiona i moze uzbieramy i na siostry i choc troszke na Jadzi sterylke.Lapke przydaloby sie na RTG i dowiedziec sie,czy jest szansa na operacje;jesli mialoby jej to ulatwic zycie i znalezienie domu to chyba warto chociaz operacja i juz po to potworny bol i inne hece. Ktos ma w swoim podpisie,ze jest specem od garfiki komputerowej, ale kto?:roll: Bo jak ktos sie na tym zna, to mozna zrobic miodzio fotomontaz swiateczny i na kompie wystroic Jadzie :cool3:,dolozyc choinke z bombkami i muzyka gra :evil_lol: Quote
funia Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 .[B]Dusje jaki Plan odnośnie bazarku na Miss i Mistera paskud ...[/B] 1.Wstęp napiszę 2.zasady bazarku [B]a/[/B]czas trwania ( do ustalenia jeszcze) [B]b/[/B]zgłaszający paskudę płaci np.5 zł za zgłoszenie ze zdjęciem i opisem psa /suki [B]c/[/B]Czy wybieramy dwa miejsca -pies suka ,czy ogólnie jedna paskuda wygrywa ...([B] [B]d[/B]/na co zostaną wydane pieniądze bo mozemy mieć duzo paskud i co za tym idzie dużo kasy [B][B]e/[/B][/B] co wygra Miss Paskud ( napisz Dusje co a ja skopiuje ) ja dorzucam 50 zł nagrody pieniężnej od siebie .Moze jeszce ktoś coś ufunduje to bazarek bedzie atrakcyjny . Kurde dalej nie wiem .... Quote
Owieczka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='funia'].[B]Dusje jaki Plan odnośnie bazarku na Miss i Mistera paskud ...[/B] 1.Wstęp napiszę 2.zasady bazarku [B]a/[/B]czas trwania ( do ustalenia jeszcze) [B]b/[/B]zgłaszający paskudę płaci np.5 zł za zgłoszenie ze zdjęciem i opisem psa /suki [B]c/[/B]Czy wybieramy dwa miejsca -pies suka ,czy ogólnie jedna paskuda wygrywa ...([B] [B]d[/B]/na co zostaną wydane pieniądze bo mozemy mieć duzo paskud i co za tym idzie dużo kasy [B][B]e/[/B][/B] co wygra Miss Paskud ( napisz Dusje co a ja skopiuje ) ja dorzucam 50 zł nagrody pieniężnej od siebie .Moze jeszce ktoś coś ufunduje to bazarek bedzie atrakcyjny . Kurde dalej nie wiem ....[/QUOTE] Miss paskud moze otrzymac smaczki w nagrode np czy gryzaki itp :) Ja cos mogę skołować od siebie :) Ucho wędzone i gryzaki z mietą do czyszczenia zębów. Po weekendzie będę miała coś ( mozesz napisac ze to niespodzianka ) ;p Fajnie jak by wszystkie trzy miejsca były nagrodzone i ja bym dała po 10 zł za zgłoszenie ;p Poszukam czegos i dam znać co znalazłam ;) Na pewno można napisać że Jadzia musi przejść szczegółowe badania co kosztuje i prawdopodobnie operacje. Jeśli nawet jest nieoperacyjna to kasa zostanie na inne psiaki :) Ale sterylke się jej strzeli :P Quote
handzia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ale się uśmiałam, dziewczyny, ale dajecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to super pomysł :lol::lol::lol: Quote
arabiansaneta Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Nie bardzo. Nie ma paskudnych psów, wszystkie są słodkie! Quote
funia Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Dusje 10 zł to moim zdaniem za dużo ......Jak uważacie ? Lepiej małą łyżeczką ,ale do syta:eviltong: Czyli ogólnie bazarek ma na celu zbiórkę na Jadzkę ?Paskudę nr 2 po Mysiuni mojej ?:mad: Quote
handzia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='arabiansaneta']Nie bardzo. Nie ma paskudnych psów, wszystkie są słodkie![/QUOTE] Ale to żarcik taki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kto bardziej jest o tym przekonany, że wszystkie są cudne, niż my dogomaniaczki? ;) Quote
dusje Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='funia'].[B]Dusje jaki Plan odnośnie bazarku na Miss i Mistera paskud ...[/B] 1.Wstęp napiszę 2.zasady bazarku [B]a/[/B]czas trwania ( do ustalenia jeszcze) [B]b/[/B]zgłaszający paskudę płaci np.5 zł za zgłoszenie ze zdjęciem i opisem psa /suki [B]c/[/B]Czy wybieramy dwa miejsca -pies suka ,czy ogólnie jedna paskuda wygrywa ...( [B][B]d[/B]/na co zostaną wydane pieniądze bo mozemy mieć duzo paskud i co za tym idzie dużo kasy [/B] [B][B][B]e/[/B][/B] co wygra Miss Paskud ( napisz Dusje co a ja skopiuje ) ja dorzucam 50 zł nagrody pieniężnej od siebie .Moze jeszce ktoś coś ufunduje to bazarek bedzie atrakcyjny . Kurde dalej nie wiem ....[/QUOTE] 1 Wstep: do opisu proponuje dorzucic Wybor Miss Paskud i Mr Paskuda A.D.2011 edycja nr 1 wszelkie prawa zastrzezone by dusje i funia 2.Zasady bazarku: kandydatury dogo psow w schronach ,na dt,w hotelikach- wlasne odpadaja bo im i tak dobrze W konkursie startuja kandydatki i kandydaci w roznym wieku - liczy sie URODA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czas trwania - np 2 tygodnie do nadsylania fot i 1 tydzien glosowanie 3 5 zl chyba OK za zgloszenie kandydatury i np. 2 lub 3 zl za mozliwosc glosowania.Wystawiajacy nie moga glosowac na swoje psy.Glosujacy moga glosowac na kilku kandydatow,za kazdego odplatnosc 4 Wybieramy Miss i Mistera wiec wygrywaja 2 paskudy: sunia i pies 5 Pieniazki na Fantusie i Figusie na ich hotelik, bo sa prawie bez kasy i chetnie na Jadziunie -sterylka,diagnoza lapki u weta 6 Jako nagroda - moze byc kalendarz na caly rok ze zdjeciami Paskud zwyciezcow lub osobno 1 paskudy czyli w tym przypadku 1 kalendarz z Miss paskuda i 1 z Mr Paskudem ,albo laczone ze zdjec wlasnych wystawiajacych Moga byc tez smaczki dla wygranych psow wiec jesli dajesz Funiu 50 zl to podzielimy na pol dla wygranych paskud i za to beda smaczki a ja moge zafundowac kalendarze.pasuje? Moze ktos ma inny pomysl na nagrody - piszcie babki Moze np. ktos moglby zasponsorowac dla paskud SPA,wiecie,strzyzonko itp.albo komplet smycz i obroza albo cos innego z akcesoriow psich Kto ma jeszcze pomysly niech zapodaje ;):lol::cool3: Quote
dusje Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Owieczka']Miss paskud moze otrzymac smaczki w nagrode np czy gryzaki itp :) Ja cos mogę skołować od siebie :) Ucho wędzone i gryzaki z mietą do czyszczenia zębów. Po weekendzie będę miała coś ( mozesz napisac ze to niespodzianka ) ;p Fajnie jak by wszystkie trzy miejsca były nagrodzone i ja bym dała po 10 zł za zgłoszenie ;p Poszukam czegos i dam znać co znalazłam ;) Na pewno można napisać że Jadzia musi przejść szczegółowe badania co kosztuje i prawdopodobnie operacje. Jeśli nawet jest nieoperacyjna to kasa zostanie na inne psiaki :) Ale sterylke się jej strzeli :P[/QUOTE] Owieczko, superowo :lol::cool3::multi: Wprawdzie jaadzia miala byc tylko pierwowzorem ale niestety,trzeba jej kasy a sponsorow brak wiec Funiu musisz jakos to przezyc :eviltong: A Mysiunia to Twoja wlasna? Bo jesli nie - to oczywiscie ze mozesz ja dac na konkurs Quote
Owieczka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 dusje, ja uważam że każdy chciał by wystawić swojego psa i nim się pochwalić więc wszystkie powinny miec taka możliwość :p Im będzie ich więcej tym lepiej. Czy to z dt , hotelików czy nasze własne paskudy ( których jak mniemam będzie najwięcej) Ja ufunduje smaczki i gryzaki o ile je znajde ( dam znac co mam po weekendzie) i jeszcze jakichś głupot poszukam :) Kalendarze to super pomysł i można by było je wystawić potem na bazarku jak by było ich więcej :P z licytacją :D Quote
dusje Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Owieczka']dusje, ja uważam że każdy chciał by wystawić swojego psa i nim się pochwalić więc wszystkie powinny miec taka możliwość :p Im będzie ich więcej tym lepiej. Czy to z dt , hotelików czy nasze własne paskudy ( których jak mniemam będzie najwięcej) Ja ufunduje smaczki i gryzaki o ile je znajde ( dam znac co mam po weekendzie) i jeszcze jakichś głupot poszukam :) Kalendarze to super pomysł i można by było je wystawić potem na bazarku jak by było ich więcej :P z licytacją :D[/QUOTE] Moze to i racja,ze wlasne tez moga stawac w szranki.Funiu,co Ty na to? Co do kalendarzy - droga impreza a na bazarku nie osiagniesz tej kasy,nie ma mowy no chyba ze ktos zrobilby wlasnym sumptem bo program do chalupniczego druku jest na necie Quote
funia Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 MYcha jest pierwsza bo od niej się zaczęło ...I nie ma zmiłuj ... Uwazam ,ze psy włąsne też mogą być bo gro osów z dogo ma je właśnie z odzysku i są w śród nich perełki jakich my szukamy:evil_lol: A zgłaszajacy też mogą głosować bo zawsze to kolejny grosz na nasze laski ,no nie ? Quote
funia Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 to trochę już mamy konkretów .Teraz ustalmy ostatecznie nagrody 1 miejsce ----50 zł ( ale ja daję ogólnie ,czyli po 25 zł na sunie i psa ) 2miejsce----- ? 3 miejsce ---? Quote
dusje Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='funia']MYcha jest pierwsza bo od niej się zaczęło ...I nie ma zmiłuj ... [/QUOTE] :ylsuper::klacz::klacz::klacz: Z pozostala reszta tez sie zgadzam :cool3: Quote
dusje Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='funia']to trochę już mamy konkretów .Teraz ustalmy ostatecznie nagrody 1 miejsce ----50 zł ( ale ja daję ogólnie ,czyli po 25 zł na sunie i psa ) 2miejsce----- ? 3 miejsce ---?[/QUOTE] Funiu OK tyle ze moim zdaniem napisac tak: 1 Tytul Miss i Mistera - duzy zestaw smaczkow/ za 25 zl bedzie ich naprawde duzo/ i kalendarze 2 Moze lepiej: Miss i Mr Obiektywu /dodatkowa kasa za glosowanie w tym przypadku lub po prostu gratis/ 3 Miss Publicznosci i Mr Publicznosci/-------------------------------------------------------------------------------/ Co Ty na to? Nagrod jeszcze nie mozemy do konca ustalic dopoki nie bedzie sponsorow,chyba ze napiszesz Niespodzianka dla nr 2 i dla nr 3 ;) Quote
funia Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Dusje ,ale o jakich kalendarzach mówisz? Quote
dusje Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='funia']Dusje ,ale o jakich kalendarzach mówisz?[/QUOTE] Post 290 pkt.6 ;) Quote
dusje Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dzisiaj Jadzia lansuje sie w Poznaniu ;):lol: [URL]http://tablica.pl/oferta/dziunia-brzydotus-pospolitus-na-twoim-ekranieczy-zaskarbi-sobie-twoje-pokochanie-IDnuJR.html[/URL] Kto ja wrzuci ze swojego maila z tym samym tekstem na tablice.pl Wrocek,Warszawe i Krakow? Mozna probowac z tym samym tytulem albo np: Orkiestra!Tusz! Fanklub Jadziuli otwarty juz!:evil_lol: Piekniejszy odcien brzydoty czyli Dziunia- tylko dla wielbicieli gatunku :evil_lol: Tekst: Witajcie Drodzy Internauci w Moim Fanklubie Mam na imie Dziunia albo Jadziunia i licze sobie ok.5 lat, a to wcale nie tak duzo jak na moj gatunek. Ciotki powiadaja,ze Brzydotus Pospolitus Czlekolubis to wcale nie taka straszna rzecz i ze Belmondo mial tak samo, a przeciez tlumy kobiet kochaly go i uwielbialy! Mysle wiec sobie,ze ja tez znajde wielu wielbicieli no i tego jedynego,ktory odda mi swoje serce. Kiepskie mialam zycie,nie ma czym sie chwalic.Bylam jeszcze dzieckiem kiedy trafilam do przytulku.Swojej dawnej rodzinie wybaczylam-niech im sie wiedzie jak najlepiej. Niewiele pamietam z tego okresu, ale jak juz wiecie, mialam kiedys rodzine i dom,bo nieobca jest mi kanapa i kuchnia z ktorej dolatuja nieziemskie zapachy,no i czlowiek do ktorego sie garne. W przytulku bylo mi bardzo zle:moi kumple gryzli mnie az do krwi a ja nie umialam sie bronic.Najfajniej bylo, gdy przychodzila wolontariuszka.Zawsze mnie poglaskala i tak cieplo do mnie mowila....Gdy odchodzila - wpadalam w rozpacz.Nie wierzylam,ze kiedys mnie zabierze w bezpieczne miejsce bo ciagle byly pilniejsze przypadki.Czekalam jednak z nadzieja i doczekalam sie. Teraz mieszkam tymczasowo u jednej cioci, ale dlugo tam nie moge pozostac. Nie jestem konfliktowa i wkomponuje sie w kazde wnetrze,czy to stylowe czy to moderne.Niewazne. Rzecz w tym,zebym mogla zamieszkac w czyims sercu na zawsze, bo to jest dla mnie najbardziej istotne.Nie umiem zyc bez milosci czlowieka,chce nia obdzielic caly swiat. Zachowuje czystosc,nie marudze,pojde za Toba wszedzie i daje Ci slowo,ze nie przyniose Ci wstydu. Moja ciocia Aneta zamartwia sie o moja przyszlosc i pyta: Dziunia,dlaczego ty nie jestes slitasnym yoreczkiem, bo znalazlabys domek w 5 minut. Mam nawet swoj filmik na YT i wogole ciocia sie bardzo wzrusza jak go oglada.Mnie tez lezka leci...nie powiem [URL]http://www.youtube.com/watch?v=17SB7FlE-KA[/URL] A co ja poradze na to,ze owszem jestem slitasnym ale Brzydotus Pospolitus Czlekolubis i ze kocham tak samo jak yoreczek, ale na mnie moda nie przeminie,bo to wyjatkowy gatunek wierny az po grob i nie do zdarcia. Jesli wiec jestes moim fanem i chcialbys dac mi na zawsze miejsce w swoim sercu i u boku Twojej rodziny w zacisznym domku - zadzwon lub napisz do cioci i uspokoj ja, bo w koncu osiwieje ze zmartwienia. tel 782-674-952 lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] No to lapka Wasza Kochajaca Dziunia Nowe kolaze: [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/6906/dziuniapospolitus.jpg[/IMG] [IMG]http://img560.imageshack.us/img560/5288/dziuniakolaz.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts