kasia.k3 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Witam, mam poschroniskowa suke husky, ma ok 9 lat i jest dosc niska jak na husky i ma dluga siersc .. do tej pory wszyscy mysleli, ze to jakis mix ale ona ma tatuaż w prawym uchu; chcialabym umiec go odczytac i siegnac do jej korzeni :))) niestety nie moge zdecydowac sie czy pierwsza litera to X/K/A (jest b. nieczytelna) potem nastepuje ciag: HL 179 czy ktos potrafi to zidentyfikowac? dzieki!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpassione Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Zorientuj się, czy czasem w schronisku nie mają zwyczaju tatuowania psów. Tatuaże zkwp to 3 cyfry i litera przed lub po numerze (wyjątkiem jest Będzin - przed nr BB i Legionowo - za nr AA). Tu można sprawdzić wzory danych oddziałów: [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?l=pl&l=pl&n=odd&odd=0000&oddzial=[/URL] Może to suka z pkpr'u, ale tu nie pomogę. Z samym odczytywaniem to chyba nikt Ci nie pomoże, u psa 9-letniego może być naprawdę problem z odczytem, a co dopiero przez internet? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalina882 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 ja bym poszła z tym do weterynarza pewnie on szybciej coś ci powie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxishine. Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 [quote name='michalina882']ja bym poszła z tym do weterynarza pewnie on szybciej coś ci powie[/QUOTE] do DOBREGO weta. Albo do najbliższego oddziału ZKwP ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts