Ziomalka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratulacje dla wszystkich!!![B]:multi:[/B] [B]asiunia- [/B]a wiesz może co słychać w Jackach? Kto się wystawiał w Rzeszowie i kto co wygrał? Podaj staweczkę na Jackach i Parsonach plissss! Quote
asiunia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Ziomalka']Gratulacje dla wszystkich!!![B]:multi:[/B] [B]asiunia- [/B]a wiesz może co słychać w Jackach? Kto się wystawiał w Rzeszowie i kto co wygrał? Podaj staweczkę na Jackach i Parsonach plissss![/quote] Hej! Kochana niestety nie wiem,ja w Rzeszowie nie bylam,tylko sama Monika z Aisza wiec jak tylko dotra i katalog dostane w lapki to napisze staweczke;) Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='asiunia']Hej! My ocenka doskonala III lokatka.Jestem super zadowolona bo konkurencje mialysmy porzadna:loveu:[/quote] BRAWO!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Meritt']My mamy bdb i lokata 3[/quote] Też dobrze! A nastepnym razem będzie lepiej! Pzdr. Quote
.ania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 GRATULACJE :) może ktoś ma fotki z finałów, gr.IX? Albo pudli? Ania Quote
$andwich Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A ja z Chocusiem wybiegałam lokatę II z oceną doskonałą;). Meritt, ja także miałam "przyjemność" wystawiać psa u Pana Olszewskiego... Wystawcy chyba nie byli zachwyceni jego sposobem oceniania:mad:. Quote
asiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 My też już w domku moje hiszpany wypadły super Sami dostał dosk I CWC a Rica dosk I CWC i BOB obydwa psiaki zakończyły dorosłe championaty :) Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='$andwich']A ja z [B]Chocusiem wybiegałam lokatę II z oceną doskonałą;).[/B] Meritt, ja także miałam "przyjemność" wystawiać psa u Pana Olszewskiego... Wystawcy chyba nie byli zachwyceni jego sposobem oceniania:mad:.[/quote] [quote name='asiek']My też już w domku moje hiszpany wypadły super [B] Sami dostał dosk I CWC a Rica dosk I CWC i BOB [/B] [B] obydwa psiaki zakończyły dorosłe championaty[/B] :)[/quote] Brawo! Z takimi wynikami wraca się z usmiechem..., prawda? pzdr. Quote
asiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Brawo! Z takimi wynikami wraca się z usmiechem..., prawda? pzdr.[/quote] oj taaak :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 kto ma fotki ? jakieś wyniki finałów ? pewnie Ci co szaleli na BISie jeszcze do domu nie wrócili :) Quote
Lavanara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG] Ogromnie jesteśmy dumni z naszego facecika. Pięknie rozpoczął drogę do dorosłego Championatu. :-) Gratulujemy bardzo wszystkim wspaniałych ocen oraz tytułów! :-) Pozdrawiamy Quote
maga18 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Dzidtka']kto ma fotki ? jakieś wyniki finałów ? pewnie Ci co szaleli na BISie jeszcze do domu nie wrócili :)[/QUOTE] na bis puppy same duze rasy stanely na pudle :placz: zadna ozdobka sie nie załapała :placz: :razz: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='maga18']na bis puppy same duze rasy stanely na pudle :placz: zadna ozdobka sie nie załapała :placz: :razz:[/quote] a co to były za rasy ? a BOG IX widziałaś ? Quote
maga18 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nie bylo mnie tam ;) takie mam info od znajomych grzywaczomaników :) o BOG IX nic nie wiem Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Lavanara']Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG] Ogromnie jesteśmy dumni z naszego facecika. Pięknie rozpoczął drogę do dorosłego Championatu. :-) Gratulujemy bardzo wszystkim wspaniałych ocen oraz tytułów! :-) Pozdrawiamy[/quote] BRAWO!!! To tak jak mój Wahzirek! Psiaki moga sobie podac łapki!:lol: Pzdr. Quote
Dalmatynkaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='$andwich']A ja z Chocusiem wybiegałam lokatę II z oceną doskonałą;). Meritt, ja także miałam "przyjemność" wystawiać psa u Pana Olszewskiego... Wystawcy chyba nie byli zachwyceni jego sposobem oceniania:mad:.[/quote] Ughhh, on się zachowywał poprostu skandalicznie :angryy: [QUOTE] Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG] Ogromnie jesteśmy dumni z naszego facecika. Pięknie rozpoczął drogę do dorosłego Championatu. :smile: Gratulujemy bardzo wszystkim wspaniałych ocen oraz tytułów! :smile: Pozdrawiamy [/QUOTE] No to pięknie :multi: gratulujemy takiego pięknego mężczyzny ;) Quote
karolayna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='maga18']nie bylo mnie tam ;) takie mam info od znajomych grzywaczomaników :) o BOG IX nic nie wiem[/quote] nie ma zadnych infornacji z BOG IX? albo z ringu shih tzu? my niestety nie dojechalismy :placz: Quote
Kika Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratulacje dla wszystkich małych i dużych zwycięzców. nam Rzeszów znów przyniósł wiele radości : BOB i III lokata na grupie W VI grupie; I - Beagle II - Rhodesian III-Dalmatyńczyk Quote
Kika Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Brawo Kika! Gratki!!! Pzdr.[/quote] Dziękujemy Asiaczku pięknie :p:p:p:p Quote
Martyna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Lavanara']Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG] Ogromnie jesteśmy dumni z naszego facecika. Pięknie rozpoczął drogę do dorosłego Championatu. :-) Gratulujemy bardzo wszystkim wspaniałych ocen oraz tytułów! :-) Pozdrawiamy[/quote] gratulacje - super :D a pamietasz moze jakie psiaki stanely na pudle VIII grupy :D ??? Quote
Lavanara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pewnie, że pamiętam. :-) I Golden Retriever - Moondust OSTI OSHE'A II Springer Spaniel Angielski - NATURAL BORN HUNTER Avendesora III Cocker Spaniel Angielski Czarny - ? Quote
Nugatowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='resuruss'][B][SIZE=4]Gratulacje Asiaczku i Pearl :multi: [/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Gratulacje Ypsylon :multi: [/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]A do mnie własnie zadzwoniła Nugatowa :[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Nugat NPwR :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=#ff0000]a całe angliki wygrał piesek z młodziezy prezentowany takze przez Kingę :multi: Czekaja na finały :loveu: [/COLOR][/B][/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Na finalach popłynął cudownie ale to jescze młodzik ! Jeszcze chciałam napisać ze Raven Talagii Najlepsze szczenie w rasie !! :multi: :multi: :multi: :multi: Gwiezdny Wysłannik - CWC Z irlandka zakonczyła dorosły ch.pl i Rasa z wiemarem i 3 miejsce na Grupie !!!!!!!! :loveu: :loveu: :multi: Karenina- Nando BOB i Rudiś również BOB :loveu: :loveu: :multi: !!! Neo seter irlandzki z hodowli bzumy CAC 1 i NPDwR No i zaprzyjażniony springer spaniel ang Beścik BOB BOG 2 i BIS Użytków :multi: :loveu: :loveu: :loveu: !!! Za wspaniałe towarzystwo dziękuje Gabie ( Efra -husky) Pearl Kareninie Gwiezdnemu Wysłaninikowy Karenince Talagi i Nugatice I innym wspaniałym osobom, które nie wkroczyły JESZCZE na wrota DOGOMANI ! BRAWO ! Quote
Nugatika Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Lavanara'] II Springer Spaniel Angielski - NATURAL BORN HUNTER Avendesora [/quote] Beścik drugi na grupie!!! super ;-) gratulacje dla wszystkich!!! :multi: :multi: :multi: a my wrocilismy tylko z bdb :mad: Quote
aneta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czy ktos ma informacje na temat BOG IX-ki lub jakieś zdjątka ozdóbek z Puppy, weteranów i BOG Junior IX-ki ??? Quote
Recommended Posts