Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla wszystkich!!![B]:multi:[/B]

[B]asiunia- [/B]a wiesz może co słychać w Jackach? Kto się wystawiał w Rzeszowie i kto co wygrał? Podaj staweczkę na Jackach i Parsonach plissss!

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziomalka']Gratulacje dla wszystkich!!![B]:multi:[/B]

[B]asiunia- [/B]a wiesz może co słychać w Jackach? Kto się wystawiał w Rzeszowie i kto co wygrał? Podaj staweczkę na Jackach i Parsonach plissss![/quote]
Hej!

Kochana niestety nie wiem,ja w Rzeszowie nie bylam,tylko sama Monika z Aisza wiec jak tylko dotra i katalog dostane w lapki to napisze staweczke;)

Posted

A ja z Chocusiem wybiegałam lokatę II z oceną doskonałą;).

Meritt, ja także miałam "przyjemność" wystawiać psa u Pana Olszewskiego... Wystawcy chyba nie byli zachwyceni jego sposobem oceniania:mad:.

Posted

[quote name='$andwich']A ja z [B]Chocusiem wybiegałam lokatę II z oceną doskonałą;).[/B]

Meritt, ja także miałam "przyjemność" wystawiać psa u Pana Olszewskiego... Wystawcy chyba nie byli zachwyceni jego sposobem oceniania:mad:.[/quote]

[quote name='asiek']My też już w domku
moje hiszpany wypadły super
[B] Sami dostał dosk I CWC
a Rica dosk I CWC i BOB [/B]
[B] obydwa psiaki zakończyły dorosłe championaty[/B] :)[/quote]
Brawo! Z takimi wynikami wraca się z usmiechem..., prawda?
pzdr.

Posted

Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG]
Ogromnie jesteśmy dumni z naszego facecika. Pięknie rozpoczął drogę do dorosłego Championatu. :-)

Gratulujemy bardzo wszystkim wspaniałych ocen oraz tytułów! :-)

Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Dzidtka']kto ma fotki ? jakieś wyniki finałów ? pewnie Ci co szaleli na BISie jeszcze do domu nie wrócili :)[/QUOTE]

na bis puppy same duze rasy stanely na pudle :placz: zadna ozdobka sie nie załapała :placz: :razz:

Posted

[quote name='Lavanara']Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG]
Ogromnie jesteśmy dumni z naszego facecika. Pięknie rozpoczął drogę do dorosłego Championatu. :-)

Pozdrawiamy[/quote]
BRAWO!!! To tak jak mój Wahzirek! Psiaki moga sobie podac łapki!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='$andwich']A ja z Chocusiem wybiegałam lokatę II z oceną doskonałą;).

Meritt, ja także miałam "przyjemność" wystawiać psa u Pana Olszewskiego... Wystawcy chyba nie byli zachwyceni jego sposobem oceniania:mad:.[/quote]

Ughhh, on się zachowywał poprostu skandalicznie :angryy:

[QUOTE]
Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG]
Ogromnie jesteśmy dumni z naszego facecika. Pięknie rozpoczął drogę do dorosłego Championatu. :smile:

Gratulujemy bardzo wszystkim wspaniałych ocen oraz tytułów! :smile:

Pozdrawiamy
[/QUOTE]

No to pięknie :multi: gratulujemy takiego pięknego mężczyzny ;)

Posted

[quote name='maga18']nie bylo mnie tam ;) takie mam info od znajomych grzywaczomaników :)

o BOG IX nic nie wiem[/quote]

nie ma zadnych infornacji z BOG IX? albo z ringu shih tzu?
my niestety nie dojechalismy :placz:

Posted

Gratulacje dla wszystkich małych i dużych zwycięzców.

nam Rzeszów znów przyniósł wiele radości : BOB i III lokata na grupie

W VI grupie;
I - Beagle
II - Rhodesian
III-Dalmatyńczyk

Posted

[quote name='Lavanara']Dziś nasz DILER debiutujący w dorosłej klasie (pośrednia), zdobył ocene [COLOR=blue]doskonałą[/COLOR], I lokatę i [B]CWC[/B], a także tytuł [B]Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie[/B] oraz [B]Zwycięzcy Rasy[/B]!!! [IMG]http://labradory.info/images/smiles/jupi.gif[/IMG]

Pozdrawiamy[/quote]

gratulacje - super :D a pamietasz moze jakie psiaki stanely na pudle VIII grupy :D ???

Posted

[quote name='resuruss'][B][SIZE=4]Gratulacje Asiaczku i Pearl :multi: [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Gratulacje Ypsylon :multi: [/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]A do mnie własnie zadzwoniła Nugatowa :[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Nugat NPwR :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#ff0000]a całe angliki wygrał piesek z młodziezy prezentowany takze przez Kingę :multi: Czekaja na finały :loveu: [/COLOR][/B][/quote]

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Na finalach popłynął cudownie ale to jescze młodzik !

Jeszcze chciałam napisać ze Raven Talagii Najlepsze szczenie w rasie !! :multi: :multi: :multi: :multi:
Gwiezdny Wysłannik - CWC Z irlandka zakonczyła dorosły ch.pl i Rasa z wiemarem i 3 miejsce na Grupie !!!!!!!! :loveu: :loveu: :multi:
Karenina- Nando BOB i Rudiś również BOB :loveu: :loveu: :multi: !!!

Neo seter irlandzki z hodowli bzumy CAC 1 i NPDwR

No i zaprzyjażniony springer spaniel ang Beścik BOB BOG 2 i BIS Użytków :multi: :loveu: :loveu: :loveu: !!!

Za wspaniałe towarzystwo dziękuje Gabie ( Efra -husky) Pearl Kareninie Gwiezdnemu Wysłaninikowy Karenince Talagi i Nugatice I innym wspaniałym osobom, które nie wkroczyły JESZCZE na wrota DOGOMANI !

BRAWO !

Posted

[quote name='Lavanara']

II Springer Spaniel Angielski - NATURAL BORN HUNTER Avendesora
[/quote]

Beścik drugi na grupie!!! super ;-)
gratulacje dla wszystkich!!! :multi: :multi: :multi:

a my wrocilismy tylko z bdb :mad: