basia34 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Pieski po spacerku z wolontariuszami i umeczone ale radosne. Quote
giselle4 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='basia34']Iwonko Rudzika juz znasz wiec zaczniemy od Liska pies okolo 5lat bardzo spokojny moze isc do ludzi starszych i dzieci. Wiki suczka wysterylizowana okolo 2lat troche bojaca ale na spacerze aniolek. Rudzia suczka -sterylka okolo 5lat kochana lubi dzieci. Ada -suczka 8lat -sterylka lgnie do dzieci jak i osob starszych. Dolar pies -bardzo ruchliwy ,ale lubi chodzic na smyczy . Aklus -pies 3lata bardzo bojacy na spacerach nie chce isc na smyczy,ale pracujemy nad Nim . nie wiem Iwonko czy pomoglam ,ale sie staralam.[/QUOTE] pomagasz Basiu bo mi wyskoczyl error i szlag mnie trafil Quote
giselle4 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 oglaszaj Iwonko :) jak tylko znajdziesz czas to Ciebie poprosze o ogloszenia ,chociaz po dwa dla tych lobuzow [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215597-Bursztynek-Koka-Smerfetka-Lord-itd...-psy-z-Jelcza-L.-o-ktore-nikt-sie-nie-upomni-(?p=17749569#post17749569[/URL] wiesz ze ja jestem pila drewniana Quote
iwstar58 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cześć ciocia, gdzie wyskoczył ten error Zrób chociaż jakiś szkic tekstu i zdjęcie. Tu jest za mało info. Z tamtego wątku może któregoś wrzucę jutro, zobaczę jakie są fotki.. Zawsze upierać się będę, że dobre fotki, to połowa sukcesu...a potem tekst i łut szczęścia Quote
giselle4 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ona do mnie pisala w zeszlym tygodniu, fajnie ze Azyl wspomógł bo wiadomo, że żal tych psów :([/QUOTE] masz racje....zal ale moz eby wzieli sie do roboty i zarobili na swoje psy.. jestem wredna bo zeruja na nas i na naszej wrazliwosci. Quote
giselle4 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='iwstar58']Cześć ciocia, gdzie wyskoczył ten error Zrób chociaż jakiś szkic tekstu i zdjęcie. Tu jest za mało info. Z tamtego wątku może któregoś wrzucę jutro, zobaczę jakie są fotki.. Zawsze upierać się będę, że dobre fotki, to połowa sukcesu...a potem tekst i łut szczęścia[/QUOTE] ciocia namiastke masz ..reszte sobie dospiewaj i zrob po dwa i tym łobuzom ...prosze Siedze nad wysylanie do gazet tych maluszkow niech znajda domki przed zima:) Quote
dorota k. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Graziu Nie gadaj żeś piła, jak czytam Twoje teksty to zawze mam gluta w gardle.... i mokre oczy i zazdraszczam, że ja tak pisać nie potrafię. Quote
iwstar58 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 piła, piła.. na imieninach u Kesha, a teraz wszystko zwala na error. Quote
giselle4 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='iwstar58']piła, piła.. na imieninach u Kesha, a teraz wszystko zwala na error.[/QUOTE] oj ciotko pokrecilas na imieninkach u Brunka pili faceci....Sanpcio i Kesh Quote
iwstar58 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='giselle4']oj ciotko pokrecilas na imieninkach u Brunka pili faceci....Sanpcio i Kesh[/QUOTE] ups, przepraszam.. to Brunek miał święto.. no i widać, że z chłopaków zgrana paczka :lol: Quote
dorota k. Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jeszcze przed snem podrzucimy psiaki. Quote
giselle4 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='basia34']Podnosze i w gore pieski kochane.[/QUOTE] i basie tez podnosimy bo to jedeyna ktora zawsze na spacerek wyprowadza nasze psiaki i wieso:) Quote
basia34 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Moje bidulki na gore a w sobote biegniemy na spacerek. Quote
iwstar58 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='giselle4']dobrociniaki do chaty...ale juz:)[/QUOTE] Same nie polecą...one wciąż czekają / ja też/.. ..wiesz ciocia na co.. Quote
basia34 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Wstajemy i zagladamy za dobrym domkiem. Quote
Recommended Posts