Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Samturia']6 godzin dziennie w podstawówce... TO NIEZGODNE Z PRAWEM :D razem wychodzi 29 godzin tygodniowo bed WDŻ... a może być tyklo 28 :D[/quote] ja swego czasu miałam nawet 36 albo 38 godzin w tygodniu...:shake: koszmar ale teraz już nie jest tak źle... Quote
Bewarka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 nie no...troche przesadziłam...mówiłam bardziej o godzinach szkolnych :lol: a od po. do pt. mamy 6 lekcji co dwa tyg. (bo informatyka jest co 2 tyg.) Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Odnowię wątek wyrzucanego przez balkon szczeniaka. jJżeli Twoja mama nie popiera telefonu do TOZ-u, to albo: - popiera czynności sąsiadów (?!) - albo może sama zadzwoni. Pzdr. Quote
Samturia Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 nie bede sie witać ale nie dawaj mi więcej rad ani nie dziel się ze mną swoją ''wiedzą'' bo i tak z rad czy ''wiedzy'' nie skorzystam i sie nie wtrącaj w nasze psy ok?? a teraz pa i nawet nie odpisuj bo tylko to chciałam ci napisać Ta osoba mi tak napisała... :/ Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Samturia']nie bede sie witać ale nie dawaj mi więcej rad ani nie dziel się ze mną swoją ''wiedzą'' bo i tak z rad czy ''wiedzy'' nie skorzystam i sie nie wtrącaj w nasze psy ok?? a teraz pa i nawet nie odpisuj bo tylko to chciałam ci napisać Ta osoba mi tak napisała... :/[/quote] [B]Samturia [/B]- a ja w pierwszej chwili pomyślałam, że to do mnie, bo pod moim postem ta wypowiedź się znalazła... pzdr. Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Samturia [/B]- a ja w pierwszej chwili pomyślałam, że to do mnie, bo pod moim postem ta wypowiedź się znalazła... pzdr.[/quote] ja tez tak pomyślałam...:eviltong: Quote
Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No jak przeczytałam te ostatnie pościki to też tak myślałam, że nieproszonych przeganiasz, gdzie pieprz rośnie. Aż mi się ciepło zrobiło. :diabloti: :mad::mad::mad: [SIZE=3]A w ogóle to wpadłam powiedziec czesc. :razz:[/SIZE] Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No to właściwie do kogo były te słowa? pzdr. Quote
Xiara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ja swego czasu miałam nawet 36 albo 38 godzin w tygodniu...:shake: koszmar ale teraz już nie jest tak źle...[/quote] Ja mam 34 :cool1: A tak w ogóle to cześć :):) Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Samturia']nie bede sie witać ale nie dawaj mi więcej rad ani nie dziel się ze mną swoją ''wiedzą'' bo i tak z rad czy ''wiedzy'' nie skorzystam i sie nie wtrącaj w nasze psy ok?? a teraz pa i nawet nie odpisuj bo tylko to chciałam ci napisać [B] Ta osoba mi tak napisała... :/[/B][/quote] Samturii chodizło o Jakąś Osobe... a Nie o Ciebie Asia..i Podejrzewam ze chodizło o te dziewczyne co Ma tego psa..który 'lata przez BALKON':/ wiec Asia to Nie do Ciebie;) ja godzin w tygodniu mam 34 + sportowe zajęcia...;] wiec około 38 ;/ No ale życie.. Quote
anka11 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 czesc ;) no chodzilo o ta dziewczyne chyba... ze tak powiedziala Marcie.... a tak pozatym co u Ciebie slychac?? dzwonilas do tego Tozu?? Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej ;) . Co tam u was ;) . Wpadnijcie do galeri Kamci ;) Quote
Bewarka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 no własnie...jak leci u was Marto i Łapo??? Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Heeej.. Asiaczku, na pewno nie do Ciebie! chodziło o tą osobę która psa przez balkon wyrzuca ;) Quote
Bewarka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jak można psa przez balkon wyrzucić :mad: to nie etyczne...:shake: :P Quote
Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='justys95']jak można psa przez balkon wyrzucić :mad: to nie etyczne...:shake: :P[/quote] No, ja niestety mam problem podobnego kalibru. Zaraz chyba wyjdę z siebie i stanę obok. :angryy::angryy::angryy: Quote
Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Samturia']Ewa co sie dzieje?![/quote] Ach, już nie mam siły. Wypowiedziałam wojnę nieodpowiedzialnym sąsiadom. :angryy::angryy::angryy::angryy:. Brak słów. Nie wiem, czy zakończy się pokojowo. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Padam na twarz za zmęczenia i nerwów. :nerwy::nerwy::nerwy::nerwy: Sprawa nie jest zakończona w każdym bądź razie. Quote
Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zupełnie zapomniałam. [CENTER][SIZE=5][COLOR=Magenta]Dobranoc [/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Dobranoc dobranoc... i oby była spokojna dla Ciebie... ja też już idę spać papa :* Quote
Bewarka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 eh...dzieńdobry!!!Jak tam u was leci? :D U mnie dobrze... Quote
Recommended Posts