Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Samturia']6 godzin dziennie w podstawówce...
TO NIEZGODNE Z PRAWEM :D
razem wychodzi 29 godzin tygodniowo bed WDŻ...
a może być tyklo 28 :D[/quote]
ja swego czasu miałam nawet 36 albo 38 godzin w tygodniu...:shake:
koszmar ale teraz już nie jest tak źle...

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no...troche przesadziłam...mówiłam bardziej o godzinach szkolnych :lol: a od po. do pt. mamy 6 lekcji co dwa tyg. (bo informatyka jest co 2 tyg.)

Posted

Odnowię wątek wyrzucanego przez balkon szczeniaka. jJżeli Twoja mama nie popiera telefonu do TOZ-u, to albo:
- popiera czynności sąsiadów (?!)
- albo może sama zadzwoni.

Pzdr.

Posted

nie bede sie witać ale nie dawaj mi więcej rad ani nie dziel się ze mną swoją ''wiedzą'' bo i tak z rad czy ''wiedzy'' nie skorzystam i sie nie wtrącaj w nasze psy ok?? a teraz pa i nawet nie odpisuj bo tylko to chciałam ci napisać
Ta osoba mi tak napisała... :/

Posted

[quote name='Samturia']nie bede sie witać ale nie dawaj mi więcej rad ani nie dziel się ze mną swoją ''wiedzą'' bo i tak z rad czy ''wiedzy'' nie skorzystam i sie nie wtrącaj w nasze psy ok?? a teraz pa i nawet nie odpisuj bo tylko to chciałam ci napisać
Ta osoba mi tak napisała... :/[/quote]
[B]Samturia [/B]- a ja w pierwszej chwili pomyślałam, że to do mnie, bo pod moim postem ta wypowiedź się znalazła...
pzdr.

Posted

No jak przeczytałam te ostatnie pościki to też tak myślałam, że nieproszonych przeganiasz, gdzie pieprz rośnie. Aż mi się ciepło zrobiło. :diabloti: :mad::mad::mad:
[SIZE=3]A w ogóle to wpadłam powiedziec czesc. :razz:[/SIZE]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']ja swego czasu miałam nawet 36 albo 38 godzin w tygodniu...:shake:
koszmar ale teraz już nie jest tak źle...[/quote]
Ja mam 34 :cool1:
A tak w ogóle to cześć :):)

Posted

[quote name='Samturia']nie bede sie witać ale nie dawaj mi więcej rad ani nie dziel się ze mną swoją ''wiedzą'' bo i tak z rad czy ''wiedzy'' nie skorzystam i sie nie wtrącaj w nasze psy ok?? a teraz pa i nawet nie odpisuj bo tylko to chciałam ci napisać
[B] Ta osoba mi tak napisała... :/[/B][/quote]

Samturii chodizło o Jakąś Osobe... a Nie o Ciebie Asia..i Podejrzewam ze chodizło o te dziewczyne co Ma tego psa..który 'lata przez BALKON':/
wiec Asia to Nie do Ciebie;)

ja godzin w tygodniu mam 34 + sportowe zajęcia...;] wiec około 38 ;/ No ale życie..

Posted

[quote name='justys95']jak można psa przez balkon wyrzucić :mad: to nie etyczne...:shake: :P[/quote]

No, ja niestety mam problem podobnego kalibru. Zaraz chyba wyjdę z siebie i stanę obok. :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Samturia']Ewa co sie dzieje?![/quote]

Ach, już nie mam siły. Wypowiedziałam wojnę nieodpowiedzialnym sąsiadom. :angryy::angryy::angryy::angryy:. Brak słów. Nie wiem, czy zakończy się pokojowo. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Padam na twarz za zmęczenia i nerwów. :nerwy::nerwy::nerwy::nerwy:
Sprawa nie jest zakończona w każdym bądź razie.