Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ale wam dobrze ;/...ja za to wszoraj jadłam pycha placuszek przed kompem :eviltong: Quote
Samturia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 ej ludzie od wczoraj się odchudzam!!! a dzisiaj już wtrąbiłam aero xD Quote
Madzia_19 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Samturia']ej ludzie od wczoraj się odchudzam!!! a dzisiaj już wtrąbiłam aero xD[/quote] oj, ja też się odchudzam :eviltong: piję slim figura i ograniczyłam słodycze :p :p :p zoabaczymy co będzie dalej :p Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a ja się nie odchudzam, bo jestem wystarczająco chuda :p prawde mówiąc waże pare kilo za mało xP Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Madziu trzymam za Ciebie kciuki! :) Ja tez się muszę za dietkę zabrać... te świetna zbyt dużo kg mi dodały... faktycznie ta slim figura działa? Quote
Xiara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Samturia']ej ludzie od wczoraj się odchudzam!!! a dzisiaj już wtrąbiłam aero xD[/quote] Nie ma to jak wytrwałość w postanowieniach:cool3: :evil_lol: Pozdrowionka dla Łapy (i dla Ciebie) :) Quote
chihuahua Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [SIZE=4][FONT=Book Antiqua]A ja sie nie odchudzam , bo u mnie to dziala z podwojnym efektem jojo!! A zreszta 1.75cm, 60 to nie tak duzo!! [/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 taaaa gdyby nie moje uda i mój brzuszek to sram całe odchudznaie ;) Quote
Xiara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Samturia']taaaa gdyby nie moje uda i mój brzuszek to sram całe odchudznaie ;)[/quote] Ee tam, pewnie przesadzasz ;) Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Samturia']taaaa gdyby nie moje uda i mój brzuszek to sram całe odchudznaie ;)[/QUOTE] A ja mam coś nie tak bo wszystko odkłada mi się na uda...a reszta jest chyba skórą i koścmi...czemu nie jest tak na udach!!! PS:Raz próbowałam się odchudzac, ale po paru dniach zaczęłam jeść jescze więcej...:lol: Quote
Xiara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='justys95']A ja mam coś nie tak bo wszystko odkłada mi się na uda...a reszta jest chyba skórą i koścmi...czemu nie jest tak na udach!!![/quote] To dokładnie tak jak u mnie :roll: Quote
Samturia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 hej ludziska! już wytrzymałąm prawie 24 h!!! to mój rekooord :milti: Quote
Xiara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Samturia']hej ludziska! już wytrzymałąm prawie 24 h!!! to mój rekooord :milti:[/quote] No to gratulacje ;) :klacz: Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote]hej ludziska! już wytrzymałąm prawie 24 h!!! to mój rekooord :milti:[/quote] to naprawde dużo...:lol: ja wytrzymałam...półtora dnia (?) :lol: PS:Ale nam się fajny off zrobił :D Quote
Samturia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 super no nie? dzisiaj koleżanka ma przyjsć to jej dam bakteryjk8i do naładowania... o ile przyjdzie ;) Quote
chihuahua Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [SIZE=4][FONT=Century Gothic]Congratulation!![/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ożesz kurde kazdy sie odchuda a ja jesczz nie zaczełam no i włąsnie teraz jestem głodna. Przed świetami sie odchudzałam to schudłam 2 kg w tydzie[B]ń : )[/B] ale potem cos niedobrego działo sie z moim żołądkiem i musiałam przystopowac a teraz spowrotem biore sie za siebie :D a jak sie troche ociepli to zaczynam biegać :d o:D Quote
Samturia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nie przyjdzie... bo jest na nartach :(:(:( jeszcze se poczekacie na foteczki :( Quote
Xiara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a jak sie troche ociepli to zaczynam biegać :d o:D[/quote] A po co czekać na ocieplenie? :lol: Ja tam dzisiaj sobie z kolegą i Dżekim biegałam w deszcz i ziąb o 8 rano ;) Ale nie dlatego, że się odchudzam, tylko dlatego, że lubię :D (wiem, jestem nienormalna:lol:) Quote
Samturia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 chyba raczej dobry wieczór :) wybaczcie że nie pdwiedzam Waszych galerii ale mi sie nie chce :D uczę się obsługi photoshopa i gram w simsy :P Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 heyka Słodka psinka!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a witam cię w galerii Łapciuchowej :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Xiara']A po co czekać na ocieplenie? :lol: Ja tam dzisiaj sobie z kolegą i Dżekim biegałam w deszcz i ziąb o 8 rano ;) Ale nie dlatego, że się odchudzam, tylko dlatego, że lubię :D (wiem, jestem nienormalna:lol:)[/quote] EEeee... to raczej nie swiadczy o nienormalności :) prowadzisz zdrowy i aktywny tryb życia. Ja juz kilka razy biegałam z rana, ale potem byłam niedożycia i niemogłam sie uczyć to zaczełam wieczorami biegać, a potem przestałam i biegałam w wekeendy a teraz to juz w ogole po swietach sie rozleniwiłam :D Samturia grasz w simsy ?? ja też chce !!! ale moja płytke ma koleżanka juz 2 lata i chyba niezamierza mi oddac :placz: Quote
Recommended Posts