Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Samturia']ej ludzie od wczoraj się odchudzam!!! a dzisiaj już wtrąbiłam aero xD[/quote]
oj, ja też się odchudzam :eviltong: piję slim figura i ograniczyłam słodycze :p :p :p zoabaczymy co będzie dalej :p

Posted

[quote name='Samturia']ej ludzie od wczoraj się odchudzam!!! a dzisiaj już wtrąbiłam aero xD[/quote]
Nie ma to jak wytrwałość w postanowieniach:cool3: :evil_lol:
Pozdrowionka dla Łapy (i dla Ciebie) :)

Posted

[quote name='Samturia']taaaa gdyby nie moje uda i mój brzuszek to sram całe odchudznaie ;)[/QUOTE]
A ja mam coś nie tak bo wszystko odkłada mi się na uda...a reszta jest chyba skórą i koścmi...czemu nie jest tak na udach!!!

PS:Raz próbowałam się odchudzac, ale po paru dniach zaczęłam jeść jescze więcej...:lol:

Posted

[quote name='justys95']A ja mam coś nie tak bo wszystko odkłada mi się na uda...a reszta jest chyba skórą i koścmi...czemu nie jest tak na udach!!![/quote]
To dokładnie tak jak u mnie :roll:

Posted

[quote]hej ludziska! już wytrzymałąm prawie 24 h!!!
to mój rekooord :milti:[/quote] to naprawde dużo...:lol: ja wytrzymałam...półtora dnia (?) :lol:

PS:Ale nam się fajny off zrobił :D

Posted

Ożesz kurde kazdy sie odchuda a ja jesczz nie zaczełam no i włąsnie teraz jestem głodna.
Przed świetami sie odchudzałam to schudłam 2 kg w tydzie[B]ń : )[/B]
ale potem cos niedobrego działo sie z moim żołądkiem i musiałam przystopowac a teraz spowrotem biore sie za siebie :D
a jak sie troche ociepli to zaczynam biegać :d o:D

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']a jak sie troche ociepli to zaczynam biegać :d o:D[/quote]
A po co czekać na ocieplenie? :lol: Ja tam dzisiaj sobie z kolegą i Dżekim biegałam w deszcz i ziąb o 8 rano ;)
Ale nie dlatego, że się odchudzam, tylko dlatego, że lubię :D

(wiem, jestem nienormalna:lol:)

Posted

[quote name='Xiara']A po co czekać na ocieplenie? :lol: Ja tam dzisiaj sobie z kolegą i Dżekim biegałam w deszcz i ziąb o 8 rano ;)
Ale nie dlatego, że się odchudzam, tylko dlatego, że lubię :D

(wiem, jestem nienormalna:lol:)[/quote]

EEeee... to raczej nie swiadczy o nienormalności :)
prowadzisz zdrowy i aktywny tryb życia.
Ja juz kilka razy biegałam z rana, ale potem byłam niedożycia i niemogłam sie uczyć to zaczełam wieczorami biegać, a potem przestałam i biegałam w wekeendy a teraz to juz w ogole po swietach sie rozleniwiłam :D

Samturia grasz w simsy ?? ja też chce !!! ale moja płytke ma koleżanka juz 2 lata i chyba niezamierza mi oddac :placz: