Samturia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Witam was wszystkich... kto czytał Krzyżaków proszony o streszczenie :D Quote
Xiara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Samturia']Witam was wszystkich... kto czytał Krzyżaków proszony o streszczenie :D[/quote] Ja też potrzebuję! Na piątek :D :D Quote
chihuahua Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [SIZE=4][FONT=Century Gothic]Oj czytalo sie czytalo !!! Nie po to sie meczylam , meczac sie az 40 stron , zebyscie zrobily to co ja i przeczytaly streszczenie!!! :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/SIZE] Quote
Asti Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Zazdroszcze właściwicielom odważnych, niezważających na huki psom :) Bo Kulka to ma hukofobię, burzofobie i dużesukofobie, czyli: - boi się huków, burzy i dużych suk :D Gdzie fotki Łapeńki? ;) Quote
Xiara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Asti']Zazdroszcze właściwicielom odważnych, niezważających na huki psom :) Bo Kulka to ma hukofobię, burzofobie i dużesukofobie, czyli: - boi się huków, burzy i dużych suk :D [/quote] Mój tak samo... No, poza tymi dużymi sukami ;) Quote
goldenka245 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Wchodzimy do galerii, ale nowych zdjęć nie ma!:razz::shake: :eviltong: Czekamy na fotki ;-) Quote
anka11 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 witamy ;) co tam u Łapeniki :razz: czyzby spi ;) ?? szkoda z bateryjki siadly ...... Quote
Samturia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Dobry w8ieczór kochani... męczę się z "Krzyżakami" zabijcie Sienkiewicza, sporo zapłącę ;) Quote
Xiara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Samturia']Dobry w8ieczór kochani... męczę się z "Krzyżakami" zabijcie Sienkiewicza, sporo zapłącę ;)[/quote] Lepiej zabijmy tego, kto wymyślił że ma to być lektura :diabloti: A ja pewnie znów na ostatnią chwilę będę czytać :roll: (oczywiście mam na myśli streszczenie ;)). Quote
Samturia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Xiara! jeszcze lepszy pomysł!!! to kiedy idziemy dokonać mordu? :) Quote
Alynkaaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [COLOR=Red][B]brryyy noooccc:):):)[/B][/COLOR] Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Madzia_19']a kiedy nowe fotki Łapki?[/QUOTE] no właśnie...?:mad: Quote
Samturia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 no nie mam baterii, ale ożliwe że jutro pójde jest 10 sztuk za 8.50 :D:D:D :loveu: kocham promocje :) Quote
agara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No, No, ale Łapa się ładnie prezentuje, kocham te 'frendzelki'<frędzelki> na uszkach :loveu: Prosimy o foty, a giertycha to i ja bym 'odstrzeliła'<ale ze stenowiska tego, a nie ogólnie, bo nie jestem mordercą:D> Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [COLOR=Red][B]heyyyyy...przyszlam siem zaprezentowaqc w nowym banwrQ:)[/B][/COLOR] Quote
chihuahua Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red][B]heyyyyy...przyszlam siem zaprezentowaqc w nowym banwrQ:)[/B][/COLOR][/quote] [SIZE=5][FONT=Century Gothic]Chwalipieta!!! A jak tam Lapa, spi??? [/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 no ba... a jeszcze wcześniej jadła z mamą czekolafdki z likierem... ;( Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a ja wlasnie jem cekoladke wedel....:eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts