gadzia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Dostałam zdjęcie suńki w nowym domku. Jest jej dobrze. Bardzo proszę o grosik na sterylizację. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
luka1 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Dziś sunia przyjedzie na sterylizację do Sochaczewa, potem wraca do swojego domku. Życzę ci psinko by wszystko było bez problemów. Quote
luka1 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 sterylizacja odłożona bo sunia dostała cieczkę. Państwo są umówieni z wetką, ze przyjadą gdy zabieg będzie możliwy do przeprowadzenia Quote
gadzia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Pani proponowała, że w dniu sterylizacji mogłabym sie z nia spotkac. Nie chciałam. Jeszcze za wczesnie dla mnie. Musze trochę o niej zapomniec a wtedy chętnie ja odwiedzę. I tak sie umówiłysmy. Quote
luka1 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 nikt nie chce pomóc w sterylizacji? Przypominam, że sunia co prawda znalazła dom ale dla nas pozostał obowiązek wysterylizowania suni. Zabieg przesunął się w czasie bo sunia dostała cieczki. Quote
luka1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Przypomnę psinę bo czas zabiegu się zbliża Quote
Recommended Posts