Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cleopatrax']Juldan wysłałam Ci tekścik, zerknij i ewentualnie coś popraw wg.uznania.
Pozdrawiamy wraz z Edziem i dziękujemy za pomoc ;-)))[/QUOTE]

[quote name='Juldan']Cleopatrax a napiszesz może jakiś tekst do ogłoszeń? Bo mi nie wychodzi to chyba zbyt dobrze:(
Moja tymczasowiczka Zuza- To "cielątko" z podpisu, siedzi u nas już prawie 4 miesiące i nie potrafię nikogo zachęcić moimi tekstami:(
Ale jest cudna, niech siedzi dopóki nie znajdzie się godny Jej człowiek:razz:[/QUOTE]

Juldanowej bardzo dziękujemy za pomoc w ogłaszaniu Edwarda :)
Juldanowie zawsze pomocni są - co my byśmy bez Was zrobiły??
dziękuję za pomoc kochani :)

Cleopatrax - kury jeszcze wszystkie żyją i koty? Nikt nie padł z nich łupem Edusia?? :)

A jak ogólnie się chłopak miewa?? nadal rozdaje soczyste całusy? i chodzi za Wami krok w krok?? :)

Kochany niuniuś - właśnie, Pyrdka - musisz go osobiście poznać :)

Posted

Ogłoszenia powstaną późnym wieczorem, mamy mały poślizg czasowy przez naszego Guficzka:shake:

Cleopatrax czy Edward też pała taką wielką miłością do wszelkiego rodzaju zbiorników wodnych??? Dzisiaj Guficzek o mało co nie wybił głową szyby w aucie, jak zobaczył blisko lecącego ptaszka- chyba jaskółki:evil_lol: Długo by tu opowiadać, zresztą to nie Jego wątek...

Posted

Juldanowa - ślicznie dziękujemy za ogłoszenia Edka.

miejmy nadzieję, że przyniosą mu szczęście :)
Trochę już ogłoszeń ma, bo Cleopatrax też robiła i teraz Juldanowa - super :)
Trzymać kciuki :)
A dzisiaj - jeśli wydrukowali - to Edziu też w naszej lokalnej gazecie będzie :)

Posted

Proszę trzymać mocno kciuki w sobotę - przyjeżdża rodzinka chętna na adopcję Edka.

A ty Eduś spisz się dobrze, pokaż od najlepszej strony.

Posted

Akrum napisał(a):
Proszę trzymać mocno kciuki w sobotę - przyjeżdża rodzinka chętna na adopcję Edka.

A ty Eduś spisz się dobrze, pokaż od najlepszej strony.

To ja zaciskam z calych sil. :kciuki: :kciuki:

Posted

Witamy serdecznie, wczoraj Edwardzik pojechał do nowego domku!!! Na początku był trochę na dystans, ale od razu dał się pogłaskać i wziąć na ręce, jak już był na kolankach w samochodzie, cały czas na mnie patrzył, tym swoim przeszywającym wzrokiem (serducho pęka), ale po chwili zaczął już "swoim nowym ludziom" rozdawać buziaki.
Państwo bardzo sympatyczni, Edziu będzie miał nawet kawałek ogrodzonego ogródka do biegania, a za 3 tygodnie nowi Państwo biorą Edusia na wakacje nad jeziorko.
Dziś się z nimi skontaktuję i zdam relację, pozdrawiam serdecznie i bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za pomoc!
Ruszamy pomagać kolejnym biedakom!!!

Posted

Eduś - jak się cieszę, że spisujesz się dobrze w nowym domku :)
Byle tak dalej, a za jakiś czas chłopaka odwiedzimy - jak już zapomni o Cleopatrax :)

Posted

Super:lol:. Ciepło robi sie na sercu. Kasiu całuski dla Ciebie, bo to Ty dałaś mu szansę i wyrwałaś go z tego miejsca. Powiem Ci, ze i u mnie niedługo zawita psiak na dt. Na razie nie piszę więcej bo muszę go wyrwać z przytuliska. Dobrze czytasz- wyrwać. Na szczeniaka z Opalenicy Tz niestety się nie zgodził. Jego warunek - nie szczeniak. Cały czas leżała mi na sercu pewna panna- świnka:lol:

Posted

Cleopatrax napisał(a):
Witamy serdecznie, wczoraj Edwardzik pojechał do nowego domku!!! Na początku był trochę na dystans, ale od razu dał się pogłaskać i wziąć na ręce, jak już był na kolankach w samochodzie, cały czas na mnie patrzył, tym swoim przeszywającym wzrokiem (serducho pęka), ale po chwili zaczął już "swoim nowym ludziom" rozdawać buziaki.
Państwo bardzo sympatyczni, Edziu będzie miał nawet kawałek ogrodzonego ogródka do biegania, a za 3 tygodnie nowi Państwo biorą Edusia na wakacje nad jeziorko.
Dziś się z nimi skontaktuję i zdam relację, pozdrawiam serdecznie i bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za pomoc!
Ruszamy pomagać kolejnym biedakom!!!

Cleopatrax napisał(a):
Witamy, cyt.sms od nowych opiekunów:
" Wszystko dobrze, mamy wrażenie jakby był z nami od zawsze, właśnie się kula z córką po podłodze" ;-)))

:multi: :multi: :multi:
Super sie czyta takie dobre wiesci. :loveu:

Posted

Póki co żadnych wieści z domku Edka nie ma, to pewnie wszystko się jak najlepiej układa :)
Edek to kochany psiak i myślę że nowa rodzinka będzie, znaczy już jest z nim bardzo szczęśliwa :)

Posted

Cleopatrax napisał(a):
JULDAN - jeszcze raz serdeczne dzięki, tyle się napracowałaś!:multi:

:multi::multi::multi:Nawet nie wiesz jak się cieszę że Edkowi się udało:multi::multi::multi:
Najlepsze wieści jakie mogłam dostać zaraz po urlopie:multi:

a dziękować nie ma za co, przynajmniej tak mogę Wam pomóc:)

Posted

Dopiero dziś trafiłam na wątek Edka, poczytując o opalenickich psiakach.
Super szybka akcja - gratuluję serdecznie :)
Zapisuję go sobie, żeby poczytać co tam u niego, już w nowym domku, słychać.
I trzymam mocno kciuki :)