Paulina_mickey Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nami-takie nadałam jej imię, pojawiła się w schronisku koło Lublina. Na razie nie wiemy o niej wiele, jest miła i łagodna, nie ma nic przeciwko kontaktowi z człowiekiem. Sunia ma BDT- jedynie za ewentualne koszty weterynarza i karmy. Dziś została przewieziona do kliniki na Stefczyka, gdzie zostanie wsyterylizowana-jutro teresz10 :loveu: przewiezie ją do domku tymczasowego pod Janowcem-gdzie będzie mogła czekać na znalezienie domu stałego. Oto zdjęcia suni jeszcze ze schroniska: I jeszcze jedno zdjęcie: http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/bernardyny/269438_158391030896984_122870101115744_352772_5053815_n.jpg Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dziewczyna ogłoszenia ma zrobione przeze mnie. Jednak jeśli ktoś mógłby zrobić allegro to będę wdzięczna. :loveu: Quote
ANETTTA Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 podaj linki do ogloszeń podejrze zrobie jej allegro ... Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Już Ci na gg podesłałam link. Dziękuję:Rose: Quote
ANETTTA Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1689980608 Quote
teresz10 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Powklejam zdjęcia jak zrobie w klinice i sprawdze ją moze na koty? w klinice jest kilka Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Ooo teraz każda informacja o niej będzie bardzo ważna, bo im więcej o niej wiemy tym lepszy tekst można o niej będzie zrobić i ogłaszać. I dopytaj w jakim wieku Ona jest, bo niestety na niektóre strony muszę tą informację wrzucać. Dziękujeeee:Rose: Quote
gryf80 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 to super,że udało się znależć bdt,a gdzie została znaleziona?wiecie może? Quote
teresz10 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Nami dzisiaj nocuje jeszcze w hoteliku a to dlatego ze małpa nie chciała wleźć do mojego auta i jutro jedzie transportem ze schroniska ...za to za darmo , bedzie trzeba zapłacic za dobe hotelową - ale kto wiedział ? zachowywała sie dookoła samochodu ok - po podniesieniu klapy ...obrała kierunek przeciwny tak ze ledwo ją utrzymałam... w formie jest dziewczynka... trzeba wiezc w klatce - a ja mam klatkę na jamnika ...góra foksteriera... Quote
ANETTTA Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sunia juz bezpieczna tylko karma potrzebna Magdallena obiecala malej 40 kg karmy Quote
teresz10 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 NAMI zdjęcie już w DT, zdjęcia z dzisiaj - datownik mam przestawiony... -ma szczepienia na wściekliznę i wirusówki, -ma chip-a -jest po sterylce ... podróż zniosła tak sobie - to oznacza ze nie zwymiotowała w podróży, ale tez nie siedziała spokojnie w klatce, a w aucie luzem byłoby niemożliwe....ale przy wkładaniu do auta, i w ogóle żadnej agresji... Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 oj tak się cieszę, że wszystko OK, bo nie mogłam się do Ciebie teresz dodzwonić i się martwiłam jak tam poszła "akcja" Dziś tez odezwała się do mnie rodzinka chętna na Nami. Dom z ogrodem, buda. Państwo mieli dwa psy jeden mieszaniec, drugi mix bernardyna- ten im odszedł i szukają towarzysza do ich psa no i dla siebie. Bardzo brakuje im drugiego psa. Tylko, że są spod Torunia aż :( Quote
Paulina_mickey Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 U Nami wszystko OK. Nie było żadnych problemów. Później jeszcze raz zadzwonię, bo nie zdążyłam powiedzieć o tej karmie. Quote
teresz10 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Paulina_mickey']oj tak się cieszę, że wszystko OK, bo nie mogłam się do Ciebie teresz dodzwonić i się martwiłam jak tam poszła "akcja" Dziś tez odezwała się do mnie rodzinka chętna na Nami. Dom z ogrodem, buda. Państwo mieli dwa psy jeden mieszaniec, drugi mix bernardyna- ten im odszedł i szukają towarzysza do ich psa no i dla siebie. Bardzo brakuje im drugiego psa. Tylko, że są spod Torunia aż :([/QUOTE] Lublin-Toruń-Lublin = 800km x 40zł/100km = 300zł. Zapytaj ile dołożą do drogi za przywiezienie pod dom młodej, spokojnej zaszczepionej i wysterylizowanej suki ? Pytanie jest zupełnie poważnie ... szykuje mi sie droga do Konstancina... Quote
Paulina_mickey Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Na razie się nie odezwali, ale napiszę to co Ty napisałaś. Quote
Paulina_mickey Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Wszystko z dziewczyną w porządku. Tylko diablica wybredna jest, mam nadzieje, że ta karma którą dostała jej posmakuje, bo jak nie to trzeba będzie kombinować coś innego :(:(:( Ale ogólnie jest OK, jest milutka , przyjazna do ludzi, nawet zaczyna już stróżować- Państwo będą ją uczyć m. in chodzić na smyczy. Quote
teresz10 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 No to się cieszę - jeszcze zwróćcie uwagę na szew pooperacyjny , czy wszystko ok - z tym jedzeniem moze byc osłabiona po operacji. Fajna dziewczynka... Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Dziś rozmawiałam z Panią- sunia jest kochana itd, ale bardzo szybko przywiązała się do jej tymczasowej właścicielki i boi się zamkniętych pomieszczeń- nie bardzo podoba jej się siedzenie w kojcu. A jedzonko to grymasi nadal, mam nadzieje że się przekona do tej zamówionej karmy i nie trzeba będzie kombinować nic innego. Widać, że była karmiona po domowemu, bo lubi chleb z jakimiś dodatkami, ale przecież DT nie będzie jej gotował skoro kilka worów karmy jest tylko dla niej. Quote
Paulina_mickey Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Szukam kogoś do wizyty PA w Łążynku pod Toruniem, napisałam już do furciaczek i Talii- czekam na odpowiedź, zależy mi na jak najszybszym sprawdzeniu tego domu. Quote
Paulina_mickey Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Podniose-nadal szukamy kogoś do wizyty... Quote
Recommended Posts