luka1 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Bastowi nie trzeba wiele - trochę ogrodu, trochę trawy, jakieś spanko i miseczka no i człowiek do kochania. Quote
barb Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='luka1']Bastowi nie trzeba wiele - trochę ogrodu, trochę trawy, jakieś spanko i miseczka no i człowiek do kochania.[/QUOTE] Nadal ani jednego telefonu ? Quote
barb Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nowe ogłoszenie na Dogomanii :lol: [url]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/5387/[/url] Quote
FLY Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 dotarło coś na Basta ode mnie? edit: przepraszam,nie zerknęłam wcześniej w rozliczenie, już wszystko wiem:) Quote
sharka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='FLY']dotarło coś na Basta ode mnie? edit: przepraszam,nie zerknęłam wcześniej w rozliczenie, już wszystko wiem:)[/QUOTE] dzięki cioteczko FLY :* Quote
Czorcik Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 jutro zrobię przelew na Basta , muszę Go odwiedzić w końcu, już tyle czasu mistera nie widziałam. Quote
bakusiowa Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [B]Poszukujemy domu tymczasowego dla Blekiego . Może ktoś ma jakieś namiary.[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188098-Bezdomne-psie-serce-a-la-labrador-Ko%C5%84czy-si%C4%99-KASA-na-hotel-POMOCY!!!!!!!/page52[/url] Quote
barb Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Odświezona tablica Basta i ...szczeniaczków. A moze one juz znalazly domki ? Quote
luka1 Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Dziękuję [URL]http://www.youtube.com/watch?v=EzekQLY02KU[/URL] Quote
luka1 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=iS5kQHp0iDU[/URL] Quote
barb Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Luka, otrzymałam odpowiedź - zapytanie na ogłoszenie na tablicy w sprawie szczeniaczkow "Czy są nadal do zaoferowania ?" Podałam mail fundacyjny do kontaktu. Masz aktualnie jeszcze jakieś szczeniorki ? Postaram sie przeslać na mail na adres fundacji. Quote
barb Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Reaktywowane ogloszenia Basta na allegratce i na Morusku. Quote
luka1 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Ja też zaglądam, dni co raz krótsze, a roboty przybywa. Zaraz uzupełnię wpłat bo chyba mam zaległości. Quote
luka1 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Tak to właśnie jest. Dni mijają, czas ucieka i co raz mniej można powiedzieć o psie. Siedzi sobie jak u P.Bucka za piecem, miejsce to traktuje jak dom. Nawet wątek wygasa. Quote
sharka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 może i przygasł, ale cały czas pamiętam o Baście :) Quote
sharka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) [quote name='barb']Ogłoszenia caly czas odświeżane[/QUOTE] barb - wyróżnisz małemu tablicę na miesiąc? prześlę Ci kaskę :] a czy jest opcja żeby oprócz wyróżnienia był na pierwszej czy drugiej stronie? Edited September 12, 2012 by sharka Quote
barb Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='sharka']barb - wyróżnisz małemu tablicę na miesiąc? prześlę Ci kaskę :] a czy jest opcja żeby oprócz wyróżnienia był na pierwszej czy drugiej stronie?[/QUOTE] Tablicę może na początek na tydzień a potem zobaczymy ? Bast ma też ogłoszenie na innych portalach gdzie można wyróżnić np. na gumtree. Quote
sharka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ale gumtree jest niestety drogie z tego co pamiętam - tydzień wyróżnienia to miesiąć na tablicy :/ Quote
barb Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) [quote name='sharka']ale gumtree jest niestety drogie z tego co pamiętam - tydzień wyróżnienia to miesiąć na tablicy :/[/QUOTE] Sprawdzę gdzie jeszcze mozna wyróznić ogloszenia Basta i za ile. Na pewno na alegratce 1 punkt na tydzień 1,30 zł, na dogomanii za 30 dni - 4 zł, tablica 6,99 tydzień, miesiąc chyba 19,99 - czyli miesiąc z góry wychodzi taniej. [B]Decyzja nalezy do Ciebie Cioteczko.[/B] Gdyby Bast znalazł domek przed końcem wyróżnienia to możnaby wstawić na jego miejsce innego pieska od Luki np. szczeniaczki. Wyróżnienie na gumtree 20 zl ale nie znałazłam na jaki to okres ? Na gumtree jest też opcja podbij wyroznienie za 8 zł "Podbicie ogłoszenia powoduje przeniesienie anonsu ponownie na najwyższą wolną pozycję na pierwszej stronie w kategorii, do której zostało ono dodane. Podbite ogłoszenie będzie znajdować pod wszystkimi anonsami wyróżnionymi w danej kategorii. Pozostanie ono tam, dopóki w tej kategorii nie zostaną dodane nowe ogłoszenia lub ktoś inny podbije pozycję swojego anonsu. Wtedy Twoje ogłoszenie przesunie się w dół listy ogłoszeń. " Edited September 12, 2012 by barb Quote
barb Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Cioteczki proszę Was bardzo o oddanie glosu w ankiecie na Krakvet na mamę missieek, która prowadzi BDT, głównie dla pieskow z Olkusza. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień[/url]! Quote
Recommended Posts