Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

A może ja Bastowi wyróżnię jakieś ogłoszenie jak bea100 wykupi ogłoszenia? Jeszcze tego nie robiłam ale barb oświecisz mnie w tym temacie co? i moim zdaniem zdjęcie z opalankiem koniecznie trzeba dać :)

Edited by sharka
Posted

[quote name='sharka']A może ja Bastowi wyróżnię jakieś ogłoszenie jak bea100 wykupi ogłoszenia? Jeszcze tego nie robiłam ale barb oświecisz mnie w tym temacie co? i moim zdankiem zdjęcie z opalankiem koniecznie trzeba dać :)[/QUOTE]

Wyróżnić można na allegratce i tablicy ogłoszenia Basta, ktore już są. Tylko z tą nową tablicą jest jakiś problem - chcialamwyróżnić Wiki i nie dostalam przekierowania z ogloszenia do banku.
Można też sms-em ale to jest o 3 zł drożej niż przelewem (9.90 zł/tydzień)

Allegratka o 1 punkt na tydzień to tylko 1,30 zł .

Posted

[quote name='bea100']Dobrze, Ty wiesz lepiej ,co lepiej ;) ile to wyniesie? Na konto to samo czy do Ciebie bezpośrednio wpłacić?[/QUOTE]

Napisalam wszystko jako odpowiedź na post Sharki, bo nie widzialam Twojego.

Gdbybyś zdecydowala sie na wyróznienie to podam swoje konto ale moze niech pozostale Ciocie od Basta zdecydują co lepiej. Ja tu jestem dopiero od niedawna, "ściągnięta" przez Sharkę.

Mnie sie wydaje, ze wyróznione ogloszenie zostanie szybciej dostrzeżone.

Posted

[quote name='sharka']Może niech luka1 zadecyduje, w końcu to szefowa :)[/QUOTE]

Tez tak myślę.:lol:

Na razie wyroznilam piesia o 1 punkt na allegratce.
Jutro powinien być na mazowieckim w psach gdzieś tak na trzeciej stronie. :lol:

Posted

[quote name='sharka']Może niech luka1 zadecyduje, w końcu to szefowa :)[/QUOTE]
Ja nadal uważam, że pakiet byłby skuteczniejszy, to wtedy poniekąd "kampania reklamowa" się robi. Ale niech Luka1 faktycznie się wypowie.

Posted (edited)

[quote name='bea100']Ja nadal uważam, że pakiet byłby skuteczniejszy, to wtedy poniekąd "kampania reklamowa" się robi. Ale niech Luka1 faktycznie się wypowie.[/QUOTE]

Bea, zrób co uważasz za lepsze dla Basta. :lol:
Może nawet nie czekaj na Lukę1, nie wiadomo kiedy tu zajrzy.

Przed chwilą odświeżyłam ogłoszenie Basta na tablicy :lol:

Edited by barb
Posted

Zaglądam tylko na chwilę na dogo, bo jest ciepło i całe dnie spędzam na podwórku. Pod wieczór trzeba coś w domu porobić, a w nocy jeszcze papierkowe sprawy. Jestem strasznie wdzięczna, że zajęłyście się ogłoszeniami i poprę każde Wasze zdanie.

Posted

Ok, to zaraz zamieszczam Basta na bazarku ogłoszeniowym (podam Wam tu linki jak już je dostanę), a niech Sharka (na ile może) opłaci wyróżnienie tego co jest w takim razie :)

A w poniedziałek wpłacę również na karmę bazarkowe 120zł (na poczcie)

Posted

Barb to poroszę od Ciebie nr konta (chociaż mam chyba z wpłaty bazarkowej...) i przeleję Ci na wyróżnienie tablicy na tydzień, a dalej zobaczymy :)

Posted

[quote name='sharka']Barb to poroszę od Ciebie nr konta (chociaż mam chyba z wpłaty bazarkowej...) i przeleję Ci na wyróżnienie tablicy na tydzień, a dalej zobaczymy :)[/QUOTE]
Najpierw wyróznię tablicę a potem ewentualnie mi przelejesz. Ok ? Bo od trzech dni próbuje to zrobić bezskutecznie z Wiki.
Chyba, że zamiast tablicy podniesiemy wyrożnienie na allegratce o kilka kolejnych punktów ?

Posted

[quote name='barb']Najpierw wyróznię tablicę a potem ewentualnie mi przelejesz. Ok ? Bo od trzech dni próbuje to zrobić bezskutecznie z Wiki.
Chyba, że zamiast tablicy podniesiemy wyrożnienie na allegratce o kilka kolejnych punktów ?[/QUOTE]

OK podnieśmy o kilka punktów, może 7?

Posted

[quote name='sharka']Jeszcze tydzień i zacznę sama się przymierzać do robienia ogłoszeń i nad bazarkiem z fantami pomyślę :D[/QUOTE]

A czy dalabyś rade zrobić wizyte przedadopcyjnaw Poznaniu ?
Polecilam Cię na wątku psiakow z Olkusza... [url]http://www.dogomania.pl/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-pod-moją-opieką-pilnie-szukają-domów[/url].

Posted

[quote name='barb']A czy dalabyś rade zrobić wizyte przedadopcyjnaw Poznaniu ?
Polecilam Cię na wątku psiakow z Olkusza... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-pod-moją-opieką-pilnie-szukają-domów[/URL].[/QUOTE]

Nie robiłam nigdy wizyty ale znam osobiście kogoś kto robi - natalia.

Posted

[quote name='sharka']Nie robiłam nigdy wizyty ale znam osobiście kogoś kto robi - natalia.[/QUOTE]

To możesz napisać na wątku olkuszakow ? Chyba, że wolisz, żebym ja napisala ?

Posted (edited)

[quote name='sharka']już napisałam :)[/QUOTE]

Błyskawicznie. Dzięki.
Chodzi o sprawdzenie domu dla niewidomego pieska.
A z Iwoniam juz troche czasu mam kontakt na dogo. Bywałysmy na jednym wątku - Clifforda, ktory juz przeszedl za TM. Robila na moja prośbę wizytę p.a. dla Kamy z Orzechowiec. A potem zaczęlam zagladać na watek jej zwierzakow, a jeszcze poźniej olkuszakow. Jej tez pomagałam ogłaszać psiaczki.

Edited by barb
Posted

[quote name='sharka']OK podnieśmy o kilka punktów, może 7?[/QUOTE]

barb proszę daj znać ile Ci przesłać za wyróżnienie ogłoszenia i czy na to konto, które mam z bazarku :)

Posted

[quote name='sharka']barb proszę daj znać ile Ci przesłać za wyróżnienie ogłoszenia i czy na to konto, które mam z bazarku :)[/QUOTE]

Konto to samo.

Posted

[quote name='barb']Konto to samo.[/QUOTE]

Pieniążki doszły.:lol: Wyrożniłam Basta nie 7 a o kolejne 9 punktów. :lol:
Tak że aktualnie Bast ma wyróżnienie o 10 pkt na allegratka - jest na 1 stronie w zwierzętach na wojewodztwo mazowieckie. :multi:

[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20752073_bast_inteligentny_duzy_pies_szuka_domu.html[/url]

Tylko niech go ktoś wypatrzy !!!!!!