Gucci13 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 a my jeszcze nic nie dostaliśmy:roll: orientuje się ktoś może czy plan sędziowania jest prawidłowy?? bo u nas się sędzia nie zgadza:lol: Quote
Darianna Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zapraszamy do Koszalina :) [URL=http://img808.imageshack.us/i/img5114b.jpg/][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/9811/img5114b.jpg[/IMG][/URL] Quote
tu_ania_tu Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Gdyby ktoś miał zbędne rzeczy, które mógłby przekazać na bazarek i zechciał je przekazać akurat Stowarzyszeniu Dogi-Adopcje to przy ringu dogów niemieckich (w oba dni) znajdzie na pewno osobę, która to chetnie przejmie Quote
FredziaFredzia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ma.byc jutro 20 stopni bez deszczu, ale narazie się nie zapowiada.. Quote
Hawanka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Ma.byc jutro 20 stopni bez deszczu, ale narazie się nie zapowiada..[/QUOTE] A no sie nie zapowiada :mad: Ale bądzmy dobrej myśli bo przy białym psie długowłosym taka pogoda to masakra :diabloti::shake: Moja znajoma numerka tez nie dostała ... Quote
FredziaFredzia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Hawanka']A no sie nie zapowiada :mad: Ale bądzmy dobrej myśli bo przy białym psie długowłosym taka pogoda to masakra :diabloti::shake: Moja znajoma numerka tez nie dostała ...[/QUOTE] U nas się już rozpogodziło w Nowogardzie, ciekawe jak Koszalin. A przy białym puchatym? :diabloti: Quote
Casablanca Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 My nie mamy numerka i trochę się stresuję :/ weźmiemy dowód wpłaty, no ale co nam po tym jak my nie mamy potwierdzenia? :D Rozety śliczne. Jak będzie padać to nie wyobrażam sobie mojej chihuahuy jak biega po obłoconej trawie :D Quote
Hawanka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Casablanca']My nie mamy numerka i trochę się stresuję :/ weźmiemy dowód wpłaty, no ale co nam po tym jak my nie mamy potwierdzenia? :D [/QUOTE] nie ma sie co stresować nie tylko Ty nie masz numerka :D w Kołobrzegu od 18:00 nie pada :) Quote
magdaww1 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 my juz w domku Mlody Naj.Junior ,pierwsze zloto i super opis dostal [I]sorki za pisownie [/I] Quote
Pheobe Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Gratulacje dla Zwyciezcow... Czy ktos zna wyniki w afganach? moze znajda sie jakies foteczki?;););) Quote
Casablanca Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Hawanka']nie ma sie co stresować nie tylko Ty nie masz numerka :D [/QUOTE] Numerek dostaliśmy w sekretariacie, ufff :) Blanka, lokata III ocena bdb ;) Ja, młody prezenter III miejsce ;) Gratuluję wszystkim wystawcom, tym zadowolonym i tym trochę mniej, powodzenia na innych wystawach :) Quote
Hawanka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Pogoda dopisała;) Gratki dla wszystkich :) Pedruś-Oc.Doskonała.Lok1 złoto. CWC, BOS Quote
FredziaFredzia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Pheobe']Gratulacje dla Zwyciezcow... Czy ktos zna wyniki w afganach? moze znajda sie jakies foteczki?;););)[/QUOTE] Ja w mojej galerii będę miała foto relację z całej wystawy. Ale to pod wieczór myślę wstawię. Z afganów BOBa zgarnął KOLKATA KNIGHT RIDER Varius Avis. Gratulacje wszystkim! Quote
Casablanca Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Może ktoś ma fotki? :cool3: Ja mam tylko kilka z MP, chihuahua i grzywaczy... Quote
Agad19 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 My bardzo zadowoleni z wystawy :) Super się bawiliśmy w super towarzystwie :D U nas Nora 1exc,CWC,NDSwR,BOB. Quote
KaRa_ Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Moja suczka owczarka australijskiego Tanmark's DREAMS COME TRUE 1 dosk, Zw.Mł NJwR i 4 BIS junior :) Quote
dzamal Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='KaRa_']Moja suczka owczarka australijskiego Tanmark's DREAMS COME TRUE 1 dosk, Zw.Mł NJwR i 4 BIS junior :)[/QUOTE] wielkie gratulacje dla twojej pieknej suni:):multi: I dzieki za wspólną podróż:) Quote
Recommended Posts