Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a my jeszcze nic nie dostaliśmy:roll: orientuje się ktoś może czy plan sędziowania jest prawidłowy?? bo u nas się sędzia nie zgadza:lol:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby ktoś miał zbędne rzeczy, które mógłby przekazać na bazarek i zechciał je przekazać akurat Stowarzyszeniu Dogi-Adopcje to przy ringu dogów niemieckich (w oba dni) znajdzie na pewno osobę, która to chetnie przejmie

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ma.byc jutro 20 stopni bez deszczu, ale narazie się nie zapowiada..[/QUOTE]
A no sie nie zapowiada :mad: Ale bądzmy dobrej myśli bo przy białym psie długowłosym taka pogoda to masakra :diabloti::shake:

Moja znajoma numerka tez nie dostała ...

Posted

[quote name='Hawanka']A no sie nie zapowiada :mad: Ale bądzmy dobrej myśli bo przy białym psie długowłosym taka pogoda to masakra :diabloti::shake:

Moja znajoma numerka tez nie dostała ...[/QUOTE]

U nas się już rozpogodziło w Nowogardzie, ciekawe jak Koszalin. A przy białym puchatym? :diabloti:

Posted

My nie mamy numerka i trochę się stresuję :/ weźmiemy dowód wpłaty, no ale co nam po tym jak my nie mamy potwierdzenia? :D
Rozety śliczne. Jak będzie padać to nie wyobrażam sobie mojej chihuahuy jak biega po obłoconej trawie :D

Posted

[quote name='Casablanca']My nie mamy numerka i trochę się stresuję :/ weźmiemy dowód wpłaty, no ale co nam po tym jak my nie mamy potwierdzenia? :D
[/QUOTE]
nie ma sie co stresować nie tylko Ty nie masz numerka :D

w Kołobrzegu od 18:00 nie pada :)

Posted

[quote name='Hawanka']nie ma sie co stresować nie tylko Ty nie masz numerka :D
[/QUOTE]

Numerek dostaliśmy w sekretariacie, ufff :)
Blanka, lokata III ocena bdb ;)
Ja, młody prezenter III miejsce ;)

Gratuluję wszystkim wystawcom, tym zadowolonym i tym trochę mniej, powodzenia na innych wystawach :)

Posted

[quote name='Pheobe']Gratulacje dla Zwyciezcow...
Czy ktos zna wyniki w afganach?
moze znajda sie jakies foteczki?;););)[/QUOTE]

Ja w mojej galerii będę miała foto relację z całej wystawy. Ale to pod wieczór myślę wstawię. Z afganów BOBa zgarnął KOLKATA KNIGHT RIDER Varius Avis.

Gratulacje wszystkim!

Posted

[quote name='KaRa_']Moja suczka owczarka australijskiego
Tanmark's DREAMS COME TRUE
1 dosk, Zw.Mł NJwR i 4 BIS junior :)[/QUOTE]

wielkie gratulacje dla twojej pieknej suni:):multi:
I dzieki za wspólną podróż:)