Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja byłam dwa lata temu. Weterynarz popatrzył na zęby, było tam trochę kamienia. udzielał rad na temat jak dbać o zębiska psa, udzielał info jakie są preparaty do tego, jakie przysmaki specjalne i domowe sposoby. Pytał o żywienia psa. Na końcu dostaliśmy przysmak i kod. Ot, taka zwykła wizyta.

Posted

Ja byłam w tamtym roku. Tak jak napisała lilia1983 weterynarz pooglądał zęby i dał przysmak w pudełku z kodem.
Jakiś czas później znajomy jechał ze swoim psem na przegląd zębów i się zabrałam z nim na zakupy do sklepu zwierzęcego obok weterynarza. Zrobiłam zakupy i weszłam z moim psem do poczekalni weta czekać na kolegę. Weterynarz do nas wyszła i dostałyśmy przysmak jeszcze raz już bez zaglądania w paszczę;). Oczywiście powiedziałam że myśmy już były (zresztą wetka nas pamiętała bo moja sucza ma dość widoczną wadę zgryzu).

Posted

Właśnie byłam na przeglądzie. Weterynarz był bardzo miły i przy okazji kompleksowo zbadał Froda a nawet wyczyścił mu uszy. Okazało się, że szczeniorowi już odkłada się osad, co nie jest ponoć normalne w tym wieku, więc już zakupiłam pastę i szczotkę. Podobno promocyjne przekąski nie są aż tak skuteczne jak tradycyjna metoda czyszczenia zębów :)