furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']aż tak lubisz to świństwo? :evil_lol: smacznego :loveu:[/quote] KOCHAM:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']KOCHAM:loveu:[/quote] ja też, ale to syf :shake: Quote
Arlene Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Co z tego,że syf, skoro miliony to kochają :lol: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Psiara&Nusia']Co z tego,że syf, skoro miliony to kochają :lol:[/quote] i wlaśnie w tym problem :roll: a ludzie zbijają na tym kase :diabloti: chyba zaczne produkować chipsy :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Psiara&Nusia']Dołączam do spółki :evil_lol:[/quote] dobra, pomysł jest mój, więc Ty wykładasz kase na rozkręcenie interesu :diabloti: Quote
Arlene Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wykorzystywaczka :lol: Mogę włożyć moje 100zł odłożone na flet, którego pewnie nigdy nie uda mi się kupić :cool3: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']ja też, ale to syf :shake:[/quote] W tych czasach wszystko jest syfem:evil_lol: wiec wybieram przynajmniej taki ktory mi smakuje:loveu: [quote name='Psiara&Nusia']Co z tego,że syf, skoro miliony to kochają :lol:[/quote] dokladnie:loveu: [quote name='agaciaaa']i wlaśnie w tym problem :roll: a ludzie zbijają na tym kase :diabloti: chyba zaczne produkować chipsy :evil_lol:[/quote] [quote name='Psiara&Nusia']Dołączam do spółki :evil_lol:[/quote] To ja bede kupowac hurtowo od was:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Psiara&Nusia']Wykorzystywaczka :lol: Mogę włożyć moje 100zł odłożone na flet, którego pewnie nigdy nie uda mi się kupić :cool3:[/quote] nie :shake: chcesz skorzystać z mego pomysłu więc musisz za to zapłacić :diabloti: a flet Ci moge oddać, mam niepotrzebny :evil_lol: [quote name='furciaczek']W tych czasach wszystko jest syfem:evil_lol: wiec wybieram przynajmniej taki ktory mi smakuje:loveu: To ja bede kupowac hurtowo od was:loveu:[/quote] nie wszystko :eviltong: ja dziś jadłam zdrowiutką marcheweczke z ogródka babci :evil_lol: ale przyznam że chipsy są jednak NAJlepsze :loveu: Będziemy Ci dowozić tirami :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Psiara&Nusia']Masz załatwioną obniżkę :lol:[/quote] Super:multi::loveu: to zamawiam smietnkowo szczypiorkowe, smietnake z cebulka i paprykowe:loveu: Quote
Arlene Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hmm, czy chipsy są lepsze od marchewki? Muszę to przemyśleć... Chyba wynik moich rozważań będzie na korzyść naszej firmy :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa'] nie wszystko :eviltong: ja dziś jadłam zdrowiutką marcheweczke z ogródka babci :evil_lol: ale przyznam że chipsy są jednak NAJlepsze :loveu: Będziemy Ci dowozić tirami :evil_lol:[/quote] To na poczatek tak ze 3 tiry poprosze:loveu: [quote name='Psiara&Nusia']Hmm, czy chipsy są lepsze od marchewki? Muszę to przemyśleć... Chyba wynik moich rozważań będzie na korzyść naszej firmy :evil_lol:[/quote] Marchewke tez moge zamowic, czarnuch jak ja widzi to szajby dostaje:evil_lol: babci kiedys wszytkie marchewki wykopal z ogrodka...nie pytajcie jaka wsciekla byla:lol: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Moja Sara to marchewke je tylko pokrojoną :cool3: jak jej daje całą to poobgryza troche i zostawia, a dywan jest cały w kawałeczkach marchewki :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']Moja Sara to marchewke je tylko pokrojoną :cool3: jak jej daje całą to poobgryza troche i zostawia, a dywan jest cały w kawałeczkach marchewki :evil_lol:[/quote] A ten moj znowu pokrojonej nie tknie:evil_lol: ide sie przetransportowac do wyrka bo cos zimno mi:roll: zaraz wracam:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ja też chce do wyrka :cool3: zaraz sobie wciągne tego złoma :evil_lol: minitor by mi kolana zgniótł :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']ja też chce do wyrka :cool3: zaraz sobie wciągne tego złoma :evil_lol: minitor by mi kolana zgniótł :evil_lol:[/quote] a ja juz leze w wyrku:loveu: terrorek wlasnie wywala caaaly zwirek z kuwety:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']a ja juz leze w wyrku:loveu: terrorek wlasnie wywala caaaly zwirek z kuwety:diabloti:[/quote] ja też zaraz bede w wyrku... spać :eviltong: grzeczny koteczek :loveu: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']ja też zaraz bede w wyrku... spać :eviltong: grzeczny koteczek :loveu:[/quote] i znowu mnie sama zostawisz:placz: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']i znowu mnie sama zostawisz:placz:[/quote] jeszcze nie :cool3: bo najpierw musze Sare wysikać, a tego to mi sie nie chce :eviltong: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']jeszcze nie :cool3: bo najpierw musze Sare wysikać, a tego to mi sie nie chce :eviltong:[/quote] Ja moge z nia wyjsc:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Ja moge z nia wyjsc:loveu:[/quote] prosze bardzo :loveu: ja już sie odzwyczaiłam po nocach z nią wychodzić, od kiedy przestała lać na dywany :evil_lol: :loveu: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']prosze bardzo :loveu: ja już sie odzwyczaiłam po nocach z nią wychodzić, od kiedy przestała lać na dywany :evil_lol: :loveu:[/quote] Ja ze swoimi uwielbiam noca wychodzic:loveu: ale w tym miescie chyba z tego zrezygnuje:roll: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Ja ze swoimi uwielbiam noca wychodzic:loveu: ale w tym miescie chyba z tego zrezygnuje:roll:[/quote] my w nocy tylko na szybkie siku, bo jak sie rozbudzi to jest nieciekawie :shake: :evil_lol: uuu w Londynie to ja bym sie bała chodzić na nocne spacerki :cool3: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']my w nocy tylko na szybkie siku, bo jak sie rozbudzi to jest nieciekawie :shake: :evil_lol: uuu w Londynie to ja bym sie bała chodzić na nocne spacerki :cool3:[/quote] Ja w PL godzinami w nocy spacerowalam:loveu: ja sie boje nawet na dzienne wychodzic:roll: Takich lekow sie tu nabawilam ze szok... do metra, busa nie wsiade za zadne skarby:shake: Quote
Recommended Posts