Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Psiara&Nusia']Co z tego,że syf, skoro miliony to kochają :lol:[/quote]

i wlaśnie w tym problem :roll: a ludzie zbijają na tym kase :diabloti: chyba zaczne produkować chipsy :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']ja też, ale to syf :shake:[/quote]

W tych czasach wszystko jest syfem:evil_lol: wiec wybieram przynajmniej taki ktory mi smakuje:loveu:

[quote name='Psiara&Nusia']Co z tego,że syf, skoro miliony to kochają :lol:[/quote]

dokladnie:loveu:

[quote name='agaciaaa']i wlaśnie w tym problem :roll: a ludzie zbijają na tym kase :diabloti: chyba zaczne produkować chipsy :evil_lol:[/quote]

[quote name='Psiara&Nusia']Dołączam do spółki :evil_lol:[/quote]

To ja bede kupowac hurtowo od was:loveu:

Posted

[quote name='Psiara&Nusia']Wykorzystywaczka :lol: Mogę włożyć moje 100zł odłożone na flet, którego pewnie nigdy nie uda mi się kupić :cool3:[/quote]

nie :shake: chcesz skorzystać z mego pomysłu więc musisz za to zapłacić :diabloti: a flet Ci moge oddać, mam niepotrzebny :evil_lol:

[quote name='furciaczek']W tych czasach wszystko jest syfem:evil_lol: wiec wybieram przynajmniej taki ktory mi smakuje:loveu:

To ja bede kupowac hurtowo od was:loveu:[/quote]

nie wszystko :eviltong: ja dziś jadłam zdrowiutką marcheweczke z ogródka babci :evil_lol:
ale przyznam że chipsy są jednak NAJlepsze :loveu:

Będziemy Ci dowozić tirami :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']

nie wszystko :eviltong: ja dziś jadłam zdrowiutką marcheweczke z ogródka babci :evil_lol:
ale przyznam że chipsy są jednak NAJlepsze :loveu:

Będziemy Ci dowozić tirami :evil_lol:[/quote]

To na poczatek tak ze 3 tiry poprosze:loveu:

[quote name='Psiara&Nusia']Hmm, czy chipsy są lepsze od marchewki?
Muszę to przemyśleć...
Chyba wynik moich rozważań będzie na korzyść naszej firmy :evil_lol:[/quote]

Marchewke tez moge zamowic, czarnuch jak ja widzi to szajby dostaje:evil_lol:
babci kiedys wszytkie marchewki wykopal z ogrodka...nie pytajcie jaka wsciekla byla:lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Moja Sara to marchewke je tylko pokrojoną :cool3: jak jej daje całą to poobgryza troche i zostawia, a dywan jest cały w kawałeczkach marchewki :evil_lol:[/quote]

A ten moj znowu pokrojonej nie tknie:evil_lol:

ide sie przetransportowac do wyrka bo cos zimno mi:roll:

zaraz wracam:diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']ja też chce do wyrka :cool3: zaraz sobie wciągne tego złoma :evil_lol: minitor by mi kolana zgniótł :evil_lol:[/quote]

a ja juz leze w wyrku:loveu:
terrorek wlasnie wywala caaaly zwirek z kuwety:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']a ja juz leze w wyrku:loveu:
terrorek wlasnie wywala caaaly zwirek z kuwety:diabloti:[/quote]

ja też zaraz bede w wyrku... spać :eviltong:
grzeczny koteczek :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Ja moge z nia wyjsc:loveu:[/quote]

prosze bardzo :loveu: ja już sie odzwyczaiłam po nocach z nią wychodzić, od kiedy przestała lać na dywany :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']prosze bardzo :loveu: ja już sie odzwyczaiłam po nocach z nią wychodzić, od kiedy przestała lać na dywany :evil_lol: :loveu:[/quote]

Ja ze swoimi uwielbiam noca wychodzic:loveu:
ale w tym miescie chyba z tego zrezygnuje:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Ja ze swoimi uwielbiam noca wychodzic:loveu:
ale w tym miescie chyba z tego zrezygnuje:roll:[/quote]

my w nocy tylko na szybkie siku, bo jak sie rozbudzi to jest nieciekawie :shake: :evil_lol:

uuu w Londynie to ja bym sie bała chodzić na nocne spacerki :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']my w nocy tylko na szybkie siku, bo jak sie rozbudzi to jest nieciekawie :shake: :evil_lol:

uuu w Londynie to ja bym sie bała chodzić na nocne spacerki :cool3:[/quote]

Ja w PL godzinami w nocy spacerowalam:loveu:

ja sie boje nawet na dzienne wychodzic:roll: Takich lekow sie tu nabawilam ze szok... do metra, busa nie wsiade za zadne skarby:shake: