Klaudus__ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Już jest wszystko ok. :):) Ile mamy kaski na dziś?[/QUOTE] [I]Łukasz zaraz sprawdzi czy nie ma jeszcze jakichś wpłat i podsumuje pieniążki - wszystko wpisze w drugi post :)[/I] Quote
Łukasz__ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Na koncie Lukasa pozostało 144 zł. Nowych wpłat niestety nie ma Quote
hebanowa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ja zadeklaruję 50 zł jako deklarację stałą od drugiego miesiąca rozliczeniowego:lol::lol::lol: Ale sytuacja dosyć dramatyczna z finansami Lukasa:-(:-(:-( Quote
Monika z Katowic Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czy ktoś z obecnych na wątku chce jeszcze złożyć deklarację stałą lub jednorazową? Bardzo, bardzo, bardzo prosimy!:modla::modla::modla::modla: Quote
BUDRYSEK Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki prosimy o wsparcie dla Lucaska :( Quote
majowa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 we wrzesniu na pewno cos dorzucę, może cie mnie zapisac na 20 zł Quote
Monika z Katowic Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Lukas potrzebuje 360 zł miesięcznie na hotelik... Wykaz deklaracji stałych od września 2011 (kwota bardzo mała - tylko 175 zł stałych deklaracji - jest źle!!!!): :(:(:(:( [B][SIZE=3][COLOR=navy]50 zł Hebanowa 25 zł Lidia H.S. z FB 30 zł Olga W. z FB 20 zł Monika z Katowic 20 zł majowa [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=navy]30 zł Aleksandra D. z FB[/COLOR][/SIZE][/B] ------------ [B][COLOR=red]do wyjaśnienia:[/COLOR][/B] 30 zł Olga W. z FB -[I] jeszcze raz skontaktuję się z tą Panią, bo w sierpniu chyba NIE przysłała - Pani będzie sponsorować![/I] 25 zł Lidia H.S. z FB - [I]ta Pani pisała mi na FB, że wysłała deklarację stałą jeszcze do Budrysek- czy kwota 25 zł jest na koncie Budrysek? Bo w rozliczeniu nic nie ma... [/I] Quote
Łukasz__ Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dzisiaj zrobię w nocy Lukasowi jakieś ogłoszonka - wkleję na jakich portalach,żeby nie dublować. Quote
Klaudus__ Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [I]Szkoda,że tak daleko ten hotelik - odwiedziłabym Cię Lukasku :)[/I] Quote
BUDRYSEK Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Monika z Katowic'][B][COLOR=red]do wyjaśnienia:[/COLOR][/B] 25 zł Lidia H.S. z FB - [I]ta Pani pisała mi na FB, że wysłała deklarację stałą jeszcze do Budrysek- czy kwota 25 zł jest na koncie Budrysek? Bo w rozliczeniu nic nie ma...[/I] [/QUOTE] przelew jest zrobiony Quote
Monika z Katowic Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pani Olga W. z FB właśnie potwierdziła chęć sponsorowania Lukasa. Serdecznie Pani dziękujemy! :) Lukas ma więc 145 zł deklaracji. A potrzebuje na hotel 360 zł. :(:( Quote
tajga6 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Monika, pisałam do Ciebie na FB, zrób uaktualnienie w opisie wydarzenia i ponownie wyślij zbiorową wiadomość do uczestników. W postach tego nie widać, a ludzie chcą pomóc, włącznie ze mną ponownie. Quote
Klaudus__ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [I]Pokazujemy się na pierwszej od samego rana...[/I] Quote
Monika z Katowic Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='tajga6']Monika, pisałam do Ciebie na FB, zrób uaktualnienie w opisie wydarzenia i ponownie wyślij zbiorową wiadomość do uczestników. W postach tego nie widać, a ludzie chcą pomóc, włącznie ze mną ponownie.[/QUOTE] Bardzo dziękuję za rady. Wiadomość do wszystkich uczestników wydarzenia Lukasa na FB właśnie wysłałam. Wydarzenie ciągle udostępniam. Tyle potrafię na FB zrobić - ogólnie rzecz biorąc - nie odnajduję się zbyt dobrze na FB. Quote
tajga6 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Bardzo dziękuję za rady. Wiadomość do wszystkich uczestników wydarzenia Lukasa na FB właśnie wysłałam. Wydarzenie ciągle udostępniam. Tyle potrafię na FB zrobić - ogólnie rzecz biorąc - nie odnajduję się zbyt dobrze na FB.[/QUOTE] W razie pytań zawsze możesz uderzać do mnie;) Tu widzę, ze jakieś deklaracje od września są. Zawsze możesz dopisać na fb ile brakuje stałych, aby zabezpieczyć Lukasa. Ja dziś nadam przelew jednorazowy. Quote
tajga6 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 nadałam 50 zł. Na fb Iwona Bonelli prosi o namiar na konto! Monika, jak będziesz edytowała treść wydarzenia (co zresztą sprawnie robiłaś wcześniej:D ), to napisz po prostu, aby chętni na wpłaty pisali do Ciebie. Posty spadają niżej z komentarzami i możesz nie zauważyć ... Quote
tajga6 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kolejna osoba prosi o konto do wpłat- [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=1149883615"]Kinga Szafrankowska[/URL] Monika, pędź na fb wysyłać im namiary;) Quote
majowa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 widze, ze Lukas kradnie kolejne serca moja wpłata pójdzie po 11 bo wtedy wróce do Polski Quote
tajga6 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='tajga6']Kolejna osoba prosi o konto do wpłat- [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=1149883615"]Kinga Szafrankowska[/URL] Monika, pędź na fb wysyłać im namiary;)[/QUOTE] Wiadomo jak Lukas reaguje na koty? Quote
hebanowa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 :multi::multi::multi:Dziękujemy ,dziękujemy ,dziękujemy:loveu: Jesteście wspaniałe.... Jutro będą dokładniejsze wieści ,również co do reakcji na kociaki. Na pewno jest ważne ,że jak na męskiego reprezentanta psiego rodu to jest to pies [SIZE=3][COLOR=darkred][COLOR=red]n[/COLOR][COLOR=red]adzwyczajnie lgnący do ludzi ,to nie samotnik obserwujący z daleka co się dzieje[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red].[/COLOR][/SIZE] To psiak wrażliwy i dostojny,który zrealizuje się u boku człowieka lubiącego spacerować . Quote
tajga6 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kolejne 3 osoby proszą o konto, czyli w sumie 5 osób!! ale Monika jeszcze tam nie była zdaje się od wczoraj... Jeśli ktoś ma z nią kontakt tel, proszę , niech da jej znać, że trzeba ludziom przesylać konto! Quote
Monika z Katowic Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='tajga6']Kolejne 3 osoby proszą o konto, czyli w sumie 5 osób!! ale Monika jeszcze tam nie była zdaje się od wczoraj... Jeśli ktoś ma z nią kontakt tel, proszę , niech da jej znać, że trzeba ludziom przesylać konto![/QUOTE] Teraz byłam na FB. [U]Wszystkim wspaniałym osobom, które wyraziły chęć pomocy - konto lukasowego skarbnika przesłałam.[/U] Dziękuję serdecznie, Tajgo6, za pomoc. Może chciałabyś być drugim administratorem wydarzenia Lukasa? Staram się odwiedzać wydarzenie Lukasa często (jednak czasami długo pracuję), ale może Ty bywasz na FB częściej. [COLOR=blue][B]Tajgo6! Byłoby wspaniale, gdybyś się zgodziła zostać drugim administratorem, bo jesteś osobą bardzo energiczną i zaangażowaną[/B][/COLOR].:loveu::loveu: Quote
tajga6 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dobrze, że tam dotarłaś:)) Generalnie ja mogę być administratorem, Lukasa wspieram odkąd był wydobywany z poczekalni. Tylko tak: w ten week jestem poza netem, potem od ok 10 wrześnie 2 tygodnie urlop też poza netem. W tych okresach musiałabyś mieć baczenie na wątek Lukasa. Zanim wyjadę na zasłużony w końcu urlop z tego mojego kołchozu, wysyłam do współadministratora info, aby wątek nie był opuszczony. (mam jeszcze dwa wątki)Poza tym ja bywam na fb codziennie w zasadzie, po pracy głównie sprawdzam i uaktualniam. Jeśli taki mój rozkład jazdy odpowiada, to mogę wspierać Cię administratorką w sprawie Lukasa:) Tutaj też trzeba by uzgodnić, czy tylko Ty przesyłasz namiar na konto czy ja też i zamieścić to w opisie. Quote
Monika z Katowic Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Tajgo6! :loveu: Dziękuję serdecznie! :loveu: Bardzo się cieszę, że Lukas zyskał wspaniałą Przyjaciółkę i wirtualną Opiekunkę w Twojej osobie!:loveu: [B]Już dodaję Cię jako drugiego administratora wydarzenia Lukasa na FB![/B] Szczegóły współpracy wyślę na pw. Tak! Tak - jesteś z Lukasem od samego początku, od pierwszego dnia wydarzenia! Quote
Recommended Posts