Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img442.imageshack.us/img442/8492/zdjcie036002.jpg[/IMG]
[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/226/zdjcie041001.jpg[/IMG]
Dziś byłam dać jeść kotą niczyim ;( kotki są na wpół dzikie .Może ktoś chce dać jakiemuś domek połowę tam zimy nie przezyje , a ja nie dam rady tam częściej chodzić .Ja mam pod opieką z kotami które karmie w mieście i moimi teraz po wydaniu 4 kociaków 32 koty .Gdybym zaczeła systematycznie karmić te na zdjeciu to by mi wyszło ich 44ogrom :shake: I jeszcze koty w Przyjezierzu dziś było ich 15 a bedzie zimą więcej w tamtym roku zimą było ich 25 załamka karmy idzie masę , a w miescie każdy jeszcze krzywo patrzy i wyrzuca miseczki .Byłam w lesie pieski nakarmione załamka , szaro mokro paskudnie :shake:szczekały jak je wołałam .W tygodniu zawieziemy ze znajomą im beczkę obłoże styropianem , nawale słomy zawsze będą miały milej i położymy w głąb lasu .I zobaczymy co dalej , biedactwa .:-(

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUZIAKI TO JA LUBIĘ DOSTAWAĆ OD PIESKÓW BAAAAAAARDZO!!!!!!Człowiekowi lżej się robi od psich pycholi.
Gdzie się zajrzy na Dogo tam wszędzie horror , tu koty do wykarmienia , tam zagłodzone psy
SPÓJRZCIE
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215873-Tragedia-likwidacja-wielkiej-pseudohodowli-koszmar-zwierz%C4%85t-POMOCY[/url]!

Posted

Pewnie że nie mam nic przeciwko , pies i kuweta dobre :lol:, a ja byłam dziś u weta zobaczyć co z małym kociakiem co go znalazłam wzeszłom niedziele i mały się ciągle przewraca .Wet pokazał wyniki krew , mocznik , nerki , prześwietlenie jest ok, a mały ciągle się przewraca ,jeszcze został w lecznicy kupiłam mu i zostawiłam jedzonko wet ma mu zrobić jeszcze jakieś badania i w piątek mam go zabrać z lecznicy , wet powiedział że wszystko wskazuje na zaburzenia układu nerwowego i mały może już tak mieć :shake:załamka

Posted

Tylko 20 , czyli nie dołożyli tych 12 kg , to lipa.
Na tą karmę złożyłyśmy się w cztery-
Arim 30zł (cioteczka wszystko załatwiła )
Moja szefowa20zł
ja 20zł(jeszcze kasy nie wysłałam sorrrrry Arim)
Iwor 30zł

Posted

Arim wreszcie wysłałam Ci pieniądze za wspólny zakup , przepraszam jeszcze raz za spóźnienie . Niestety pieniądze poszły pocztą więc chwilę potrwa zanim będziesz miała na koncie

Posted

sonia nic się nie stało a firmie tej podziękowałam za pomoc-nic nie odpisali:) przykre tylko jest to,że obiecali.No,ale trudno! Niech im się wiedzie!

Posted

Jeżeli będziemy składać się jeszcze to spróbujemy w innej firmie . Ja dla swoich psów zamawiam w zooplus ale wątpię żeby oni coś dali to jest niemiecka firma . Zapomniałam gdzie ja ostatnio zamawiałam karmę dla kotów Pauliny , może u nich by się coś wyżebrało . Paulinko pamiętasz z jakiej firmy to było .

Posted

:) niespodzianka!!!! Przed chwilą zadzwonił szef tej firmy i przeprosił,że zaszło jakieś nieporozumienie i dlatego karma do pauliny nie poszła.Za to jutro dostanie 2 szt z tym,że to bedzie karma dla psów.Paulino myślę,że też Ci się przyda ta psia karma :)[B] Bardzo Panu dziękujemy!

[/B]soniu,teraz to wypada w tej firmie tylko zamawiać ;) Kto sobie życzy-namiary na pw podam!

Posted

[quote name='arim']:) niespodzianka!!!! Przed chwilą zadzwonił szef tej firmy i przeprosił,że zaszło jakieś nieporozumienie i dlatego karma do pauliny nie poszła.Za to jutro dostanie 2 szt z tym,że to bedzie karma dla psów.Paulino myślę,że też Ci się przyda ta psia karma :)[B] Bardzo Panu dziękujemy!
Mam taką małą propozycję :roll: jak kolejny raz będziecie zbierać na karmę chętnie się dołożę ;)

Posted

haliza super!!!! myślę że możemy tak co miesiąc zrzucić sie Paulinie,im więcej nas tym lepiej.Tylko Paulino,napisz jak koty jedzą tą karmę-zamowiliśmy ją że względu na cenę i wagę 20kg,ale można następnym razem inną wziąść.Są markowe ale w tej cenie byłoby 14kg-to jak już Paulina zadecyduje tak następnym razem zamówimy.
haliza-dzięki za propozycję!Więcej takich propozycji! ;)

Posted

Bardzo dziękuje dla piesków też się przyda , bo dokarmiam też te bidy w lesie , na działce tego na trzech łapkach i zawsze daje troche do jednej rodziny co na moją prośbę zabrali pieska z ulicy i to im obiecałam .Dziękuje wam wszystkim bardzo serdecznie .Jeżeli byście chcieli kiedyś zamówić do kotków to by mogło być 14 kg a innej ;) , bo w domu moim nie moge dawać tej zwykłej bo nauczyłam je rozpusty i mi takiej nie ruszają .Ale tą co kupiłyście to kociaki dokarmiam na miescie i w osrodku to uwielbiają bardzo im smakuje .DZIĘKUJEMY :loveu:,ZWIERZACZKI DZIĘKI WAM MAJĄ PEŁNE BRZUSZKI I ZAWSZE MI LŻEJ :multi:

Posted

to super po 10 każdego miesiąca możemy się składać im nas więcej tym taniej wyjdzie i na leczenie można coś dorzucić .
A swoją drogą właściciel firmy to honorowy gość skoro nie życzy sobie podawania nazwy firmy na forum , ale od czego jest PW.
Masz rację Arim wypada tylko tam zamawiać karmę .
Napisałam wczoraj do zooplusa ciekawe czy odpiszą .

Posted

[quote name='arim']:) niespodzianka!!!! Przed chwilą zadzwonił szef tej firmy i przeprosił,że zaszło jakieś nieporozumienie i dlatego karma do pauliny nie poszła.za to jutro dostanie 2 szt z tym,że to bedzie karma dla psów.paulino myślę,że też ci się przyda ta psia karma :)[b] bardzo panu dziękujemy!

[/b]soniu,teraz to wypada w tej firmie tylko zamawiać ;) kto sobie życzy-namiary na pw podam![/quote]

ja też się przyłączam do podziękowań firmie............

Posted

Właśnioe dostałam 2 worki po 12kg dla psów PEDIGRI :crazyeye: ta karma przecież jest droga a tu 2 wory u mnie Sarze już leciała ślinka .DZIĘKUJE dziewczyny bardzo :loveu::multi:

Posted

Paulino te dwa worki to od wiadomej nam firmy :) :) :) nie od nas! To firma z Twojej okolicy,parę km dalej od Ciebie(jakieś 15km)

[B]Dziękujemy bardzo![/B]