paulina02 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/8492/zdjcie036002.jpg[/IMG] [IMG]http://img829.imageshack.us/img829/226/zdjcie041001.jpg[/IMG] Dziś byłam dać jeść kotą niczyim ;( kotki są na wpół dzikie .Może ktoś chce dać jakiemuś domek połowę tam zimy nie przezyje , a ja nie dam rady tam częściej chodzić .Ja mam pod opieką z kotami które karmie w mieście i moimi teraz po wydaniu 4 kociaków 32 koty .Gdybym zaczeła systematycznie karmić te na zdjeciu to by mi wyszło ich 44ogrom :shake: I jeszcze koty w Przyjezierzu dziś było ich 15 a bedzie zimą więcej w tamtym roku zimą było ich 25 załamka karmy idzie masę , a w miescie każdy jeszcze krzywo patrzy i wyrzuca miseczki .Byłam w lesie pieski nakarmione załamka , szaro mokro paskudnie :shake:szczekały jak je wołałam .W tygodniu zawieziemy ze znajomą im beczkę obłoże styropianem , nawale słomy zawsze będą miały milej i położymy w głąb lasu .I zobaczymy co dalej , biedactwa .:-( Quote
sonia1974 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 BUZIAKI TO JA LUBIĘ DOSTAWAĆ OD PIESKÓW BAAAAAAARDZO!!!!!!Człowiekowi lżej się robi od psich pycholi. Gdzie się zajrzy na Dogo tam wszędzie horror , tu koty do wykarmienia , tam zagłodzone psy SPÓJRZCIE [url]http://www.dogomania.pl/threads/215873-Tragedia-likwidacja-wielkiej-pseudohodowli-koszmar-zwierz%C4%85t-POMOCY[/url]! Quote
paulina02 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Tragedia tak ludzie robią załamka , biedne zwierzaki a jaki syf tylko kasa się liczy ;( Tyle wszędzie tych zwierząt co potrzebują pomocy ....... Quote
sonia1974 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Paulina dałam p.Ani telef. do Ciebie ma jakieś pytania w sprawie kotków . Chyba nie masz nić przeciwko ? pies p.Ani robi siusiu w kuwet- dobre nie?:wolfie::Dog_run: Quote
paulina02 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Pewnie że nie mam nic przeciwko , pies i kuweta dobre :lol:, a ja byłam dziś u weta zobaczyć co z małym kociakiem co go znalazłam wzeszłom niedziele i mały się ciągle przewraca .Wet pokazał wyniki krew , mocznik , nerki , prześwietlenie jest ok, a mały ciągle się przewraca ,jeszcze został w lecznicy kupiłam mu i zostawiłam jedzonko wet ma mu zrobić jeszcze jakieś badania i w piątek mam go zabrać z lecznicy , wet powiedział że wszystko wskazuje na zaburzenia układu nerwowego i mały może już tak mieć :shake:załamka Quote
sonia1974 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 naprawdę można się załamać i wszystkim nie można pomóc Quote
paulina02 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 No właśnie ale chociaż nie którym się uda .Nie zmienimy całego świata ale możemy go zmienić na lepsze dla niektórych zwierząt.... Quote
paulina02 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Miałam problem z internetem , tak dostałam 20kg karmy dziękuje bardzo , na pewno się przyda ..... Quote
sonia1974 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Tylko 20 , czyli nie dołożyli tych 12 kg , to lipa. Na tą karmę złożyłyśmy się w cztery- Arim 30zł (cioteczka wszystko załatwiła ) Moja szefowa20zł ja 20zł(jeszcze kasy nie wysłałam sorrrrry Arim) Iwor 30zł Quote
paulina02 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 To bardzo dziękuje wam wszystkim którzy się do karmy dorzucili :loveu:, tych 12 kg nie dołożyli ....dziękuje .... Quote
sonia1974 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Arim wreszcie wysłałam Ci pieniądze za wspólny zakup , przepraszam jeszcze raz za spóźnienie . Niestety pieniądze poszły pocztą więc chwilę potrwa zanim będziesz miała na koncie Quote
arim Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 sonia nic się nie stało a firmie tej podziękowałam za pomoc-nic nie odpisali:) przykre tylko jest to,że obiecali.No,ale trudno! Niech im się wiedzie! Quote
paulina02 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Niech im się wiedzie , a z drugiej strony szkoda jak obiecali zawsze by było 12kg więcej ale trudno .Dziękuje wam .;) Quote
sonia1974 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jeżeli będziemy składać się jeszcze to spróbujemy w innej firmie . Ja dla swoich psów zamawiam w zooplus ale wątpię żeby oni coś dali to jest niemiecka firma . Zapomniałam gdzie ja ostatnio zamawiałam karmę dla kotów Pauliny , może u nich by się coś wyżebrało . Paulinko pamiętasz z jakiej firmy to było . Quote
arim Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :) niespodzianka!!!! Przed chwilą zadzwonił szef tej firmy i przeprosił,że zaszło jakieś nieporozumienie i dlatego karma do pauliny nie poszła.Za to jutro dostanie 2 szt z tym,że to bedzie karma dla psów.Paulino myślę,że też Ci się przyda ta psia karma :)[B] Bardzo Panu dziękujemy! [/B]soniu,teraz to wypada w tej firmie tylko zamawiać ;) Kto sobie życzy-namiary na pw podam! Quote
haliza Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='arim']:) niespodzianka!!!! Przed chwilą zadzwonił szef tej firmy i przeprosił,że zaszło jakieś nieporozumienie i dlatego karma do pauliny nie poszła.Za to jutro dostanie 2 szt z tym,że to bedzie karma dla psów.Paulino myślę,że też Ci się przyda ta psia karma :)[B] Bardzo Panu dziękujemy! Mam taką małą propozycję :roll: jak kolejny raz będziecie zbierać na karmę chętnie się dołożę ;) Quote
arim Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 haliza super!!!! myślę że możemy tak co miesiąc zrzucić sie Paulinie,im więcej nas tym lepiej.Tylko Paulino,napisz jak koty jedzą tą karmę-zamowiliśmy ją że względu na cenę i wagę 20kg,ale można następnym razem inną wziąść.Są markowe ale w tej cenie byłoby 14kg-to jak już Paulina zadecyduje tak następnym razem zamówimy. haliza-dzięki za propozycję!Więcej takich propozycji! ;) Quote
paulina02 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Bardzo dziękuje dla piesków też się przyda , bo dokarmiam też te bidy w lesie , na działce tego na trzech łapkach i zawsze daje troche do jednej rodziny co na moją prośbę zabrali pieska z ulicy i to im obiecałam .Dziękuje wam wszystkim bardzo serdecznie .Jeżeli byście chcieli kiedyś zamówić do kotków to by mogło być 14 kg a innej ;) , bo w domu moim nie moge dawać tej zwykłej bo nauczyłam je rozpusty i mi takiej nie ruszają .Ale tą co kupiłyście to kociaki dokarmiam na miescie i w osrodku to uwielbiają bardzo im smakuje .DZIĘKUJEMY :loveu:,ZWIERZACZKI DZIĘKI WAM MAJĄ PEŁNE BRZUSZKI I ZAWSZE MI LŻEJ :multi: Quote
sonia1974 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 to super po 10 każdego miesiąca możemy się składać im nas więcej tym taniej wyjdzie i na leczenie można coś dorzucić . A swoją drogą właściciel firmy to honorowy gość skoro nie życzy sobie podawania nazwy firmy na forum , ale od czego jest PW. Masz rację Arim wypada tylko tam zamawiać karmę . Napisałam wczoraj do zooplusa ciekawe czy odpiszą . Quote
sonia1974 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='arim']:) niespodzianka!!!! Przed chwilą zadzwonił szef tej firmy i przeprosił,że zaszło jakieś nieporozumienie i dlatego karma do pauliny nie poszła.za to jutro dostanie 2 szt z tym,że to bedzie karma dla psów.paulino myślę,że też ci się przyda ta psia karma :)[b] bardzo panu dziękujemy! [/b]soniu,teraz to wypada w tej firmie tylko zamawiać ;) kto sobie życzy-namiary na pw podam![/quote] ja też się przyłączam do podziękowań firmie............ Quote
paulina02 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Właśnioe dostałam 2 worki po 12kg dla psów PEDIGRI :crazyeye: ta karma przecież jest droga a tu 2 wory u mnie Sarze już leciała ślinka .DZIĘKUJE dziewczyny bardzo :loveu::multi: Quote
arim Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Paulino te dwa worki to od wiadomej nam firmy :) :) :) nie od nas! To firma z Twojej okolicy,parę km dalej od Ciebie(jakieś 15km) [B]Dziękujemy bardzo![/B] Quote
Recommended Posts