Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokładnie tak !! Metrykę pokazać w najbliższym Oddziale i już będzie wiadomo, tatuaż robiony w ucho przechodzi na wylot i zawsze będzie go widać, czasem tylko wyblaknie nieco......... Do raz o dużych uszach mam tatuownicę o większych znakach poprostu a dla małych uszu mam małe znaki......... poprostu.......

Posted

[quote name='ursus'] tatuaż robiony w ucho przechodzi na wylot i zawsze będzie go widać, czasem tylko wyblaknie nieco.........[/quote]
Niestety - z tym siś nie zgodzę...widziałam juz kilka tatuaży z których jedeyny ślad,to jakiś nieczytelny zielonkawy cień...jak ktoś nie wie,gdzie szukać to i tego sie nie dopatrzy...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='gigalagothica']Jak ktoś potrzebuje wytatuować papiki, to informuję, że w Krakowie jest dziewczyna, która robi tatuaże pisaczkiem.
Genialnie szybko, super wyraźnie i do tego prawie bezboleśnie (moje szczeniaki merdają ogonem przy tatuowaniu! :crazyeye:).

Pisaczek jest w Krakowie, ale przy zasponsorowaniu podróży isnieje możliwosc dojechania do innego miasta.
Wszystko uzgadniać należy z Pauliną - telefon podam zainteresowanym.[/quote]

U mnie Paulina tatuowała szczyle w poniedziałek. Ja przezyłam to mocniej niż one :cool3: , gdyby moje szczyle były mniej "wijami" a bardziej psami to by to trwało kilka sekund i po strachu.

Polecam :)

• 2 weeks later...
Posted

Ja mam dwa psy:p jeden ma tatuaz w pachwinie a drugi w uchu. Ten w uchu jest dobrze widoczny, a z twgo w pachwinie ciezko jest sie doczytac.

Moim szczeniaka zrobilam jednak w pachwinie, poniewaz ten co je tatuowal powiedzial ze w uchu jest taka opcja ze mozna uszkodzic nerw i wtedy ucho nie stanie, a mam westy ktorym powinny stac.
Miejmy nadzieje, ze niedlugo wejda czipy.:cool1: