agnieszka32 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No i się poryczałam... P.S. Umieściłam fotki małej na niebieskim ;) Quote
agaga21 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 agnieszka32 napisał(a):No i się poryczałam... :calus::calus: Quote
kamilqax95x Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Też wydawała się dla mnie być podobna do Sary, ale nie chciałam przypominać Quote
fioneczka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-OagYjIrorXc/TfnBFl_YV8I/AAAAAAAABEg/svKp0BocOvA/P1110800.JPG ale masz oflupionego qrdupla :diabloti: szkoda że nie mogę jeszcze takiej kluchi sobie "zafundować" :roll: https://lh3.googleusercontent.com/-vWShVo8AnGo/TfnAnzAO-lI/AAAAAAAABDk/0itSfVJPXkA/P1110761.JPG rany jak Twoja latorośl wyrosła :crazyeye::crazyeye: Quote
ageralion Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Mam nadzieje, ze mala ma sie odobrze... siedze i mysle, jak jej mija pierwszy dzien i czy Mamba mozno szczeka pod drzwiami... kombinuje tez jak dotrzec z nia dzisiaj do weta i nie mam pojecia kurcze... PS dzisiaj sie okaze, czy pod opieke TTBS trafi bialy, gluchy 12tyg bullterier z pseudo ehhh Quote
Tiga84 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Bosiu...Naprawdę?? Marta daj znać co z tym białym bullkiem... już go kocham chyba :) Quote
ageralion Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Zwierz (jak to ja nazwal nasz wet ;)) dzisiaj dala popis. Nie dosc ze wyla przez caly dzien, jakby ja ktos mordowal, to jak otworzylam drzwi kuchni zastalam ja siedzaca na fotelu przy biurku, z lapami na parapecie. Wszystko co bylo wokol znalazlo sie na podlodze, lacznie z dyzkiem przenosnym :roll: Dokumenty zasikane i z piekna kupa na srodku. Cud miod i malina :evil_lol: Jak sprzatalam, to w pewnym momencie podnioslam papiery i na moich palcach znalazla sie czarna smierdzaca maziaja czyli kolejna kupa przykryta sterta dokumentow. Miski wysypane i wylane na podloge, wiec nie widac bylo czu cos zjadla. Koniec swiata z tym lobuzem :mad: Agnieszka32 czy opcja zabawek, misek i gryzakow jest nadal aktulana? :cool3::eviltong: Bylysmy u naszego dr Wrobla, ktory obejrzal mala, oslucha, pomierzyc (wazy caaale 7kg), a na koniec stwierdzil ze "zwierz" zdrowa, wyczyscil uszy (masakra byla w srodku), zapisal tabletki na robaki i zalozyl ksiazeczke :) Mala oficjalnie wpisana do bazy jako Sara :cool3: PS zapomnialam napisac, ze malej juz wypadly gorne mleczne siekacze, wiec ma ok 3mc ;) Szczerbol jeden :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ha ha ha - charakterna dziewucha :) Oczywiście, że zabawki i inne aktualne - jutro zrobię remanent w szafkach i komodach psich i zbiorę co się da (powinnam mieć nawet konga ;)). Quote
ageralion Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 To w podziekowaniu wstawiam fotki z demolki ;) Kupa lezy na bialej kartce, kolo nogi krzesla... Jak kapalam malego, Sara zasnela w lazience ;) To musial byc dla niej stresujacy dzien... Quote
agaga21 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 napracowała się malutka to padła w łazience ;) Quote
ageralion Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Ona wogole jest bardzo duza pieszczocha. Woli siedziec przy mnie czy spac w pewnej odleglosci, niz kotwasic sie z Mamba. Teraz Sara spi na poslanku obok krzesla, a Mamba poszla sobie na kanape do pokoju. Cisza i spokoj ;) Cos czuje, ze to bedzie pies jednego pana, ktory bedzie wolal miec go na wlasnosc ;) PS bulinek zostal obejrzany przez Asie, ktora pokazala wlascicielom, ze praca z nieslyszacym psem nie jest jakas straszna czy trudna. Przez dwa tygodnie beda chodzili do niej na szkolenie i podejma decyzje, czy sa gotowi na opieke nad mala (bo to sunia ;)) Quote
toska_latte Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Przyszlam zawitac do Saruni ;) niezly z niej rozboj! A taka spokojniutka sie wydawala wczoraj (jak spala):evil_lol: Powiem Ci, ze lepiej dala czadu niz moje 4 szczyle, jak zostaja same, zdolniacha:eviltong: Dobrze, ze wszystko z nia ok! :) Quote
ageralion Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 My zyjemy, zeby nie bylo ze zostalam zagryziona ;) Zaczyna nam sie stabilizowac rozklad wieczoru, nocy i poranka ;) Dzisiaj mam wolne, wiec na dogo mnie duzo nie bedzie, za to mala zostala na kilka godzin sama, z zabaweczkami, butla ze smakolykami i nie plakala ani nie rozrabiala tak mocno. Napadlam zoologika i kupilam babom wielkie wapienne gryzaki w ksztalcie swienskiej nogi. Zobaczymy czy skutecznie je zajmie ;) Quote
gagatekk Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 hehehe jakie niewiniątko ;) Marta ta demolka to papug ;) kiedy by mógł przyjechać do Ciebie Pan na spotkanie??? najpierw niech się poznają, Ty poznasz porozmawiasz i zobaczymy co dalej Quote
ageralion Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Agata Dymer napisał(a): kiedy by mógł przyjechać do Ciebie Pan na spotkanie??? najpierw niech się poznają, Ty poznasz porozmawiasz i zobaczymy co dalej Ale jaki Pan? Ejjj nie za szybko? :placz: Niech dzwoni, bedziemy sie umawiac :placz: A mala ma straszny pociag do niszczenia, ze wszystkich materacy, poduszek itp probuje wyciagac gabke :mad: Dzisiaj zabrala sie za poslanie kota, a pozniej Mamby. Koniec swiata z tym lobuziakiem ;) Quote
ageralion Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Rysiek sie juz przekonal do malej :) Najlepsza zabawa dnia dzisiejszego - firanka Quote
kamilqax95x Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 O jej :loveu: jak ładnie razem wygadają <3 Quote
agaga21 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 mała jest przeurocza! a z mamby to taka niańka jak z mojego morrisa :D :D Quote
agnieszka32 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Dziewczyny wspaniale razem wyglądają! https://lh5.googleusercontent.com/-fvdFgSjFbH8/Tf0RmCnDwoI/AAAAAAAAHLA/avHShfSdBaE/P1120040.JPG Mamba jest niesamowita! Muszę się spieszyć z wizytą u ageralion, bo inaczej nie zdążę nawet malutkiej poznać ;) Quote
rita60 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witajcie cioteczki,poszukuje doświadczonej osoby na wizyte przedadopcyjna w Szczecinie/ok.7 km od centrum/do niezmotoryzowanych Pan podjedzie i odwiezie:razz: Wizyta dotyczy tych psiaków. http://www.dogomania.pl/threads/207599-Wycofane-airedale-terriery-już-w-hotelu-czekają-na-odpowiedzialne-domki-!!!!/page13 Quote
agnieszka32 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 rita60 napisał(a):Witajcie cioteczki,poszukuje doświadczonej osoby na wizyte przedadopcyjna w Szczecinie/ok.7 km od centrum/do niezmotoryzowanych Pan podjedzie i odwiezie:razz: Wizyta dotyczy tych psiaków. http://www.dogomania.pl/threads/207599-Wycofane-airedale-terriery-już-w-hotelu-czekają-na-odpowiedzialne-domki-!!!!/page13 A gdzie konkretnie Pan mieszka? (jaka miejscowość?) Quote
Recommended Posts