Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje, ze mala ma sie odobrze... siedze i mysle, jak jej mija pierwszy dzien i czy Mamba mozno szczeka pod drzwiami... kombinuje tez jak dotrzec z nia dzisiaj do weta i nie mam pojecia kurcze...

PS dzisiaj sie okaze, czy pod opieke TTBS trafi bialy, gluchy 12tyg bullterier z pseudo ehhh

Posted

Zwierz (jak to ja nazwal nasz wet ;)) dzisiaj dala popis. Nie dosc ze wyla przez caly dzien, jakby ja ktos mordowal, to jak otworzylam drzwi kuchni zastalam ja siedzaca na fotelu przy biurku, z lapami na parapecie. Wszystko co bylo wokol znalazlo sie na podlodze, lacznie z dyzkiem przenosnym :roll: Dokumenty zasikane i z piekna kupa na srodku. Cud miod i malina :evil_lol: Jak sprzatalam, to w pewnym momencie podnioslam papiery i na moich palcach znalazla sie czarna smierdzaca maziaja czyli kolejna kupa przykryta sterta dokumentow. Miski wysypane i wylane na podloge, wiec nie widac bylo czu cos zjadla. Koniec swiata z tym lobuzem :mad:
Agnieszka32 czy opcja zabawek, misek i gryzakow jest nadal aktulana? :cool3::eviltong:

Bylysmy u naszego dr Wrobla, ktory obejrzal mala, oslucha, pomierzyc (wazy caaale 7kg), a na koniec stwierdzil ze "zwierz" zdrowa, wyczyscil uszy (masakra byla w srodku), zapisal tabletki na robaki i zalozyl ksiazeczke :) Mala oficjalnie wpisana do bazy jako Sara :cool3:

PS zapomnialam napisac, ze malej juz wypadly gorne mleczne siekacze, wiec ma ok 3mc ;) Szczerbol jeden :eviltong:

Posted

To w podziekowaniu wstawiam fotki z demolki ;)

Kupa lezy na bialej kartce, kolo nogi krzesla...

Jak kapalam malego, Sara zasnela w lazience ;) To musial byc dla niej stresujacy dzien...

Posted

Ona wogole jest bardzo duza pieszczocha. Woli siedziec przy mnie czy spac w pewnej odleglosci, niz kotwasic sie z Mamba. Teraz Sara spi na poslanku obok krzesla, a Mamba poszla sobie na kanape do pokoju. Cisza i spokoj ;) Cos czuje, ze to bedzie pies jednego pana, ktory bedzie wolal miec go na wlasnosc ;)

PS bulinek zostal obejrzany przez Asie, ktora pokazala wlascicielom, ze praca z nieslyszacym psem nie jest jakas straszna czy trudna. Przez dwa tygodnie beda chodzili do niej na szkolenie i podejma decyzje, czy sa gotowi na opieke nad mala (bo to sunia ;))

Posted

Przyszlam zawitac do Saruni ;) niezly z niej rozboj! A taka spokojniutka sie wydawala wczoraj (jak spala):evil_lol: Powiem Ci, ze lepiej dala czadu niz moje 4 szczyle, jak zostaja same, zdolniacha:eviltong: Dobrze, ze wszystko z nia ok! :)

Posted

My zyjemy, zeby nie bylo ze zostalam zagryziona ;) Zaczyna nam sie stabilizowac rozklad wieczoru, nocy i poranka ;) Dzisiaj mam wolne, wiec na dogo mnie duzo nie bedzie, za to mala zostala na kilka godzin sama, z zabaweczkami, butla ze smakolykami i nie plakala ani nie rozrabiala tak mocno. Napadlam zoologika i kupilam babom wielkie wapienne gryzaki w ksztalcie swienskiej nogi. Zobaczymy czy skutecznie je zajmie ;)

Posted

hehehe jakie niewiniątko ;)
Marta ta demolka to papug ;)

kiedy by mógł przyjechać do Ciebie Pan na spotkanie??? najpierw niech się poznają, Ty poznasz porozmawiasz i zobaczymy co dalej

Posted

Agata Dymer napisał(a):

kiedy by mógł przyjechać do Ciebie Pan na spotkanie??? najpierw niech się poznają, Ty poznasz porozmawiasz i zobaczymy co dalej

Ale jaki Pan? Ejjj nie za szybko? :placz: Niech dzwoni, bedziemy sie umawiac :placz:

A mala ma straszny pociag do niszczenia, ze wszystkich materacy, poduszek itp probuje wyciagac gabke :mad: Dzisiaj zabrala sie za poslanie kota, a pozniej Mamby. Koniec swiata z tym lobuziakiem ;)